Güncellemeler
+1 yıl
Gncler kafam bozuk atar gider yapmıs olabilirim.
Bu arada ilişkinin temeli saksodur skslslsş
Bu arada ilişkinin temeli saksodur skslslsş
Ayrılmayı düsünüyorum uzatmaya gerek yok. Beni arzulamıyor. Cinsel manada beni tatmin etmiyorsa. Bu iliskinin yürümeyeceğini düşünüyorum. Er ya da geç başkasınınkimi yalayacak.
Bende kafaları kırıcam. Sizce haksız mıyım? Hiç bir istediğim pozisyonu yapmıyor. Yoruldum mk. Zorla mı yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olum ne insanlar var ya adam sevgilisini obje olarak görüyor biz öpmeye korkuyoruz 😄😄
Baskına vercek
Baskasına
Eskort bul kendine sen kız arkadaşı yanlış anlamışsın kimse senin seks oyuncağın değil
Seks oyuncağım değil zatende. Düzgün bir cinsellik yasayamıyoruz. Bence beni aldatıcak
Cevao bile veremiyoe
sen onu maddi anlamda tatmin ediyor musun sen ona ne sağlıyorsun ki o sana sınırsız cinsellik vericek
Ee bu isler maddiyat mı yani
sfgsfgh bu işler s*ksoyla mı? aynı hesap
Ya bilmiyorum. Skslsö.
Kafam karısık.
Sadeve oral seks da değil cinsel olarak kötüyüz. Yani mutsuzum.
İsteksiz gözüküyor. Akıl ver olm
ya açıkçası kimse oturup da hesap paylaşılan bi ilişkide oturup da oral seks yapıp duracak değilim. enayidir bunu yapan zaten
Mk tatlısı seni itiraf et paraya tapıyosun
Umarım zenginim siye kandırıp * seni
öfff sen de kızı cinsellik için kullanıyorsun bu mantıkla. şu edebiyatı bırakın. sen kadına sağlayıcı değilsen kadın sana cinsellik verecek değil. kocası değilsin bi şey değilsin. asıl s*kilp atılmamak için yapıyor kadın bunu.
Lan cinsellik paylasılan bisey sende zevk alıyom bende.
Bir ben mi zevk alıyorum heğ
mal mısın sen olgun olmayan bi erkek olduğun o kadar belli ki senin penisini yalamanın ona verdiği zevk ne? bunu yaparsa senin için yapar. sen kimsin de sana yapacak? kocası mısın? harika bi ilişki mi yaşatıyorsun? kaç kere hediye alıp tatile götürdün? çocuk yapıp çocuğuna babalık mı yaptın? siz sanıyorsunuz ki mesajdan yürüttüğünüz ilişkilerinizde kadın size geyşa olsun.
yaprak kafası ben o tatmin olsun diye yalamıstım. O yalamadı anlıyon mu?
ya bu ergen iğrenç varoş olgun olmayan üslup ne mk yazdıklarımın hangisini sağlıyorsun hesap gelince kendi yediğini öde falan diyorsun dimi tamam yalamıyorsa ayrıl
Mk salagı seni düzgün konusan sen değilsin. Varoşmuş kensin varoşssun erkekleri cüzdan olarak görüyosun.
Ben saksounyn derdinde değilm.
Genel olarak istediğim hiç bir pozisyonu yapmadı. İsteksizdi. Zaten içine bile alamadı.
Yani ben seksim derdinde deilim beni arxulamasını istiyorum. Sevmesini istiyorum.
Çünki iyi biliyorum. Beni arzulamaz cüzdanımı arzularsa boynuzlanan ben olcam.
sen de kadınları seks makinesi olarak görüyorsun
edebiyatı kes tamam ayrıl yalamıyorsa
Biz bir kerede böyle olmadık :)) . Bizi cüzdan olarak görenler oldukca böyleyim ya
Saçma bi gerekçe ama ayrılman kız adına daha hayırlı olacaktır.
gerçekten seni mi istemiyor yoksa isteksiz mi
Ay ayrılsında kurtulsun senden.
Onu zorlama birak o kesfetsin
Ben çok seviyorum bazıları sevmiyo
Tamam da cinselliğe odaklanamıyorum istedigim hic bi pozisyonu yapmıyor.
Ölü gibi yatıyo napıcam
Ayrıl
Helal sana👍
Geneleve git o zaman.
Sen hiç çekmesin mi bos yapma
Çekmek zorunda değil. Belki kendisini kocasına saklıyor. Sen kimsin ki zana çekecek? Çok istiyorsan gidersin geneleve boş yapma. Kimse sen gibi değil
oral yapmayana anal yapacan
Onuda istemiyor. Hatta hiç bir pozisyonu istemiyor sıkıldım * amıda daracık * sığmıyor
onu bulamayanda var ona şükret
Aga napim mk. Aldatıraa nolucak
Beni arzulamıyorsa er ya da geç aldatır
Yasınız kac
20
20 cm kalin sever misin?
@CaptainMorgann o benim kardeşim.
Kardes soruuyu kirletme
Ayrılınır
Galiba doğrusu bu aga ya sonra psikolojim pert olcak mk
Ben ayrıldım ben yapıyorum o yapmıyordu bıktım
Aga direk ayrılmıcamda soğuk yapıcam. Beni seviyor ama pesimden koscak raddeye gelmesi lazm.
Koşsa ne olucak ki yapar mı bu sefer istedigini
Bilmiyorum aga ya. Kafam cok karısık. Cinselliğimiz berbat sence aldatır mı beni?
Kızlar genelde aldatmaya megillidir sosyal medyasını takip et takipleştiklerime bak ordan anlarsın gizli hesabı yoksa