Arkadaşlar 1 aylık evliyim, ilk ikişkim zorda olsa gerçekleşti fakat aradan zaman geçmesine rağmen sonraki ilişkilerimde halen ağrı ve yanma oluyor. Vajinismus falanda değilim yanlış olan ne anlayamadim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle söyleyebilirim.
Eşinizin sizi hazırlaması lazım ilişkiye ve aceleci olmaması lazım ve ilk ilişkinizde biraz aceleci tavrandıysa ve sizi biraz zorladıysa bundan kaynaklı arılarınız olabilir bunu üzün bir ön sevilme ve sizin vajinanızın ıslanmayı lazım ki ilişki sırasında kayganlaşma olması gerekir ki bu ilişkinin çok daha rahat ve kayganlığı sağladığı taktirde hiçbir açı ve sancı hissetmesini eşinizin biraz soft olması çoo önemli bu süreçte00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılVajinismus olmadığını neye dayanarak söylediniz? Bu kadar bilgi bir teşhis koymak için yeterli değil ancak bahsettiğiniz durum, vajinismusun belirtilerinden.
02 Yorumla
Soran+1 yılVajinismus olsam kasilir, kitlenirim. Ama içime alabiliyorum
- +1 yıl
vajinismus seviyeleri olan bir rahatsızlıktır. Hiç kasılmanız olmadığından emin misiniz?
+1 yılKuruyken yaptığın için tahriş olmuştur O yüzden canı acıyordur ilişki esnasında ıslanmamış mıydın
00 YorumlaNormal oldugunu dusunuyorum bir sure sonra gececektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliskiye girerken islaniyor musun on sevismeyi uzun tutuyor musun kendini sıkıyor musun esinin penisi buyuk ve kalin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye yeterince hazırlamıyordur seni eşine söyle on sevişmeyi uzun tutsun mutlaka oral yapsın kıvama geldiğinde girsin
00 Yorumla
+1 yılyeterince uyarılmamış olabilirsin ya da zarar vermiş olabilir bi doktora git
22 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum ki ilk iliski biraz heyecanlı ve yarım yamalak geçti pek bişey anlayamadım ama,. sonrskiler acelemi davraniyoruz acaba. Gerçi eşimde biraz çabuk boşalıyor gibi
- +1 yıl
olabilir eşinle konuşmalısın bunları
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlik sikinitisi varsa jel kullanin lütfen.
00 Yorumla
+1 yılHenüz toparlanmamis zamanla düzelir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gorun mutlaka burdakileri dinleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert mi yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKasılmayı bırakırsan acımaz
00 Yorumla
+1 yılKrem sür
00 Yorumla
+1 yılDoktora danis bence
00 YorumlaTam sulanıyormusun
01 Yorumla