Erkeklerden hoşlanıyorum ama libidom yükseldiği zaman kadınları arzuluyorum hiçbir kadından hoşlanmadım
Lütfen saygılı yorum yapın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerden hoşlanıyorum ama libidom yükseldiği zaman kadınları arzuluyorum hiçbir kadından hoşlanmadım
Lütfen saygılı yorum yapın
Cinsel yöneliminiz konusunda tereddütleriniz varsa yeterli cinsel deneyime sahip olmamaktan kaynaklanıyor olabilir. Eğer yeterli cinsel deneyiminiz olduğunu düşünüyorsanız profesyonel bir destek almanızı öneririm. Aslında her halükarda profesyonel bir destek almak sizin kendinizi tanımanızı kolaylaştıracaktır. Bu da yaşam kalitenizi arttırır.
Cevap
24Cevap
Acikcasi kimlik bunalimi istek karmaşasındasin. Ne istedigini kararsizliktan kaybaklaniyor
Kadınları beğenmen ve arzulaman bence gayet normal çünkü çok estetik yaratıklarsınız diğer taraftan kendini bir kimlik altına koymak zorunda değilsin canın ne istiyorsa yaşayabilirsin sonuçta
Ruhsal ve bedensel yaklaşım bazen birbiriden farklı olabiliyor. Sen ruhsal olarak erkeklere eğilim göstersende cinsel dürtülerin kadınları daha çekici hale getiriyor.
Bence bu senin belirliyeceğim bir şey senin neyi nasıl istediğine bağlı neyi istediğin önemli
İki cins ile de bir ilişki dene. Hangisi pozitif ise cinsel yönelimin o’dur
Olabilir ama erkeklere bakınca libidon yükseldiğinde ilgini çekmiyorsa sorun bunu deneyip bulman gerekiyor
Yani demek ki biseksüelsin, kendini bir kalıba da sokmana gerek yok canın nasıl istiyorsa öyle davran.
Çoğu insan öyle. Biraz oluruna bırakmak lazım.
Normal seks yapmaya başlayınca düzene girer Anormal bir durum değil Tecrübeyle alakalı
Bence normal ya kadınların çoğu kadınları beğeniyor
Dert etme bende kadınlardan hoşlanıyorum 😄
Masallah bizim hakkimizida al
Biseksuel buyuk ihtimalle
Biseksüelsindir ne olacak
Cinsel birliktelik yaşadın mı
Hayır
Erkekleri hiç arzulamıyor musun
Ara sıra
Normal o. zmn erkeklere hiç arzulaman olmasa sorun olurdu bende seksi kadın görünce bendede arzulama oluyor çoğunda olur bu durum
Kadın görmesem bile durup dururken arzuluyorum kafamda canlanıyor hayal edip tatmin olmak istiyorum
Sadece kadın mı hayal ediyorsun erkekle beraber ilişkiye giren kadın mı
Kadın
Bazen olabilir bu tür şeyler illaki erkekte hayal ediyorsundur normal. Normal olmayan bi kadınla ilişki kurmak istersen o normal değil
Hmm
Erkeklerden hoşlanmaya devam et.
Kac yasindasın öncelikle
Yoklukta ne olsa gider
Değişik bir durum erkek eli değmediği için böyle
tarzımsın :D
Biseksüel
Kolay bu
Biseksüel olmalısın
Dene öğren
Nasıl kadınlar arzuluyorsuunn
şimdi sen oral seks seviyorsun ondan kaynaklı