Genç yaşta evlilik dışı cinsel ilişkiye giren kızların büyük bir çoğunluğunun, ilk defa yaşamlarında "ben değerliyim, önemliyim" duygusunu, bir erkekle cinsel olarak beraber oldukları zaman yaşadıkları gözlenmiştir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Genç yaşta evlilik dışı cinsel ilişkiye giren kızların büyük bir çoğunluğunun, ilk defa yaşamlarında "ben değerliyim, önemliyim" duygusunu, bir erkekle cinsel olarak beraber oldukları zaman yaşadıkları gözlenmiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle katiliyor. Doğru bir tespit. hatta bazı erkekler kızlarin böyle dusuneceklerini dusunerek rahat bir şekilde birlikte oluyor
Ney den dolayı böyle düşünüyor olabilirler
Genç kizlar, genelde daha küçük ve sevgiye, ilgiye aç olanlar. Birilerinin kendilerini değerli olduğunu histettirmelerini isterler. Bazı erkeklerde bunu kullanıyor.
Dogru sexste de bu durumun kendini gostermesi sürpriz değil o zaman
Normal karşılıyorum her konuyu artik
Mantıklı
Hiç de o an öyle bir hisse kapılmadım.. bu hissi yaşamak için cinsel birlikteliğe gerek yok bence
Bence de ya o duygu ile bunu bir tutuyorlar mi acaba dedim
yok öyle bir şey
Öyle olduğunu sanmıyorum.
Halbuki yalan
Bu tarz düşünen hiç kimse yok mudur
Nasıl düşünen
Degerli oldugunu
Bencede
Sexs degirli mi hissettiyor bazı kizlara
Ya yeter kardeşim aptal olan ancak değerli hissetmek için evlenmeden kendini kullandirir daha fazla rahatsız etme.
Sorunlu musun sen sadece bu konuda fikir almak istedim
Git kendin gibi birinden al o zaman sorunluda asıl sensin seni ilgilendirmez fikrin
allahim psikolojisi bozuk beyin yoksunu 😀😀😀
Lan bi sg beyinsiz kaldır yorumumu muhatap olma benimle
alakası yok
mipp atılınca değerli hisseden mi varmış
Bu tarz olan kizlar muhtemelen sevgi görmemiş kizlardir diye düşünüyorum
sevgi görmedi diye s*kklip atıldıklarında mutlu mu oluyorlar saçmalama
Bu bilimsel bir bilgi bu çalışma sonucunda varılmış bir bilgi müslümanlar için yorumlama
müslüman olmakla alakalı değil dediğim. adam bunu yapacak. ertesi gün s*ktir çekecek. bu kadına sevildiğni hissettirmez. kullanıldığını ilgi görmeidğni değersiz olduğunu hissettirir
Bu tarz düşünce sadece Müslümanlarda var yabancı ülkelerde bunun bilincinde sexs yapiliyor sevilip sevmek isteyen kızlar için farklı olabilir
O düşüncede olan kız seks yapmaz ki zaten bu sexs yapanlar için geçerli
hiç yabancu film izlemedin mi mk filmlerde bile işleniyor müslümanlıkla alakası yok biraz yabancı filmlere şarkılara bak. seksten sonra s*ktir edilmeyi hiçbir kadın sevilmek olarak algılamıyor
Bu görüşe nasıl varmışlar o zaman hiç bir kiz sexs yapmiyor zaten atılacak diye lütfen biraz düşmeye davet ediyorum
veren kaybedıyo neresı degerlı kı
Olabilir
Kesinlikle cok dogru