Abaza değilim durduk yere kalkıyor mastürbasyon bile kesmiyor bazen namussuzu
Ne yapacağım ben buna bir çözüm yok mu
Ne yapacağım ben buna bir çözüm yok mu
Priapizm olarak algılanacak vahamette bir durum görmüyorum. Burada sürekli yani hiç inmeyen bir ereksiyon yok. Sadece biraz aşırı azgınlık var gibi görünüyor ki normal demesek bile olağan diyelim. Birçok insanın gençken sürekli uyarı altında olması ve diğerlerinden daha fazla ereksiyon olması normal. Arada iniyorsa priapizm gibi mutlaka hekime başvurmayı gerektiren bir durum yok demektir.
için rahat olabilir. yalnızca rahat etmeni sağlayacak çamaşır, kıyafet ve konum gerekir. yani aşağı sarkıtıp ereksiyon durumunda katlanmasına vs yol açarsan rahatızlık oluşur.
rahatça kalkabileceği, şeklini bozmayacak, sıkıştırmayacak biçimde alıştırırsan bir süre hiç sorun yaşamazsın. hatta kalktıkça hoşuna gider. ereksiyon keyiflidir eninde sonunda...
Bu durum priapizm olarak adlandırılır ve hemen bir uzmana başvurmanız gerekir. Priapizm, normal ereksiyon mekanizmasının bozulması sonucu sürekli olarak erekte kalmayı ifade eder ve ağrıya ve hasara neden olabilir. Uzman bir hekim tarafından değerlendirilmeli ve tedavi edilmelidir.
Hocam korkuttun valla benim mutlaka gitmem lazım o zaman bir şey yoksa içim rahatlar en azından
Cevap
5Cevap
Senn bagimli olmussun sen zannediyorsun ki penis kalktiginda bosalmam lazim oyle bir sey yok penis zaten kalkar iner bu normaldir ama senin bosalman yanlis sen bagimlisin bundan kurtulmalisin bu cok sıkıntılı zarar veriyor sana
Ben sürekli mastürbasyon yapıyorum demedim ki hocam 1-1.5 haftada 1 o da çok zorlanırsam çünkü işim gereği zaten çok yoruluyorum
Ürolojiye git o baksın duruma. İlaç veya ameliyat doktorun bileceği iştir.
Doktor muayenesi olmanda fayda var gibi kardeşim.
burada yok knka ome ye gir dhdggdgd
Knka isin sakasi bu da ciddi bir durum varsa mastürbasyon. Ini bosalmadan bitir 1 yap 2 yap 3 yap dur bekle bosalma bitir 4 saat sonra tekrar yap yap geri dilonusu olmayan bir noktamiz var boyle dolndoluyo hissediyorsun fiskiracak o sirada kakani yapar gibi anusunu disina it ve dur bunu yaparsan iner
Deneyeceğim hocam teşekkür ederim belki çare olur mastürbasyon benim için en son çare çünkü iş yoğunluğu beni bitiriyor zaten
zaten çok az mastürbasyon yaptığından sürekli alet havada geziyorsun anlaşılan. hiç garip bir durum yok.
Demek ki abazasin
Ya birader mal mal konuşacağına düzgün fikrin varsa söyle bir şey soruyoruz şurada
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!