+1 yılNormal bende bazen kendim sert olmak istiyorum bazen de kadın dominant olsun istiyorum beni dövse hatta keşke ama genelde soft cinsellik hoşuma gidiyor
01 Yorumla- +1 yıl
İnlemen güzel bir şey ben ağzını kapatmazdım zevk almanı sağlamak ayrı ama dıyulmasın diye yapmazdım 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerim bağırdığı zaman ben de elimle kapatırım hem dikkatimi dağıtıyor hem de haz veriyor
Güzel şey...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen inledikçe hızlanıyor hoşuna gidiyo ama ses gitmesin diye büyük ihtimal kapatıyor
- +1 yıl
Hem ses gitmesin diye
Hem de sadistlik olabilir
Ağzını kapatmak
Bileklerinden tutup teslim almak gibi farklı bir zevk veriyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence ses vermen güzel bu ses verme ah of falanmı yoksa daha hızlı söyle yap böyle yap şeklindeki oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİkisini de diyorum yerine göre 😃
+1 yılBen sutyeniji veriyorum ağzına susuyor.. tokat vs atarsam Anlık bagiriyo o kadar..
138 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum kızart popomu falan diyorum şaplak atması hoşuma gidiyo
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yıl€skort değilim merak etme
- +1 yıl
Escirt bunu yapmaz ztn Peki öğrenci misin
Soran+1 yılHayır üni bitti
- +1 yıl
Peki hiç grup vs girdin mi
Soran+1 yılhayır grup yapmadim hic
- +1 yıl
Düşünür muydun
Soran+1 yıl2 kız 1 erkek olabilir
- +1 yıl
Sevgikin seni paylaşmak istiyorum dese
Soran+1 yılKabul ederim herhalde 2 erkek bir kız da olabilirr
- +1 yıl
Peki ne kadar süredir cikiyon
Soran+1 yıl3ay
- +1 yıl
Peki ne iş yapiyon sen
Soran+1 yılsende ne meraklı ciktin
- +1 yıl
2 erkekle grup için 10 k versek
Soran+1 yılf@hişe miyim ben para karşılığı yapayım?
- +1 yıl
Tabiki değil de arıyoruz biz
Soran+1 yıltamam cok var ortalikta bulursun by
- +1 yıl
Peki içine geliyo mi
Soran+1 yılhayir göğüslerime boşalıyo
- +1 yıl
Peki ağzına vs istedi mi
Soran+1 yılevet yapıyorum oral o da yapıyor
- +1 yıl
Bosalma yani
Soran+1 yılhayır ağzıma boşalmadi hic
- +1 yıl
Peki ilkin mi bu
Soran+1 yılevet ilkim ama onla defalarca yaptik
- +1 yıl
Anladım. Düğün vs
Soran+1 yıldaha düşünmüyorz
- +1 yıl
Terk ederse
Soran+1 yılBen edicem zaten
- +1 yıl
Niye ki
Soran+1 yılo terk etmeden ben edeyim
- +1 yıl
Eeed Memnun değip musin
Soran+1 yılmemnunum o tekmeyi basmadan ben basayım diyorum erkek çok güzel de kızım
- +1 yıl
Özel konuşsak bi
Soran+1 yılolmaz isteseydim açıktan sorardım zaten
- +1 yıl
Pekii
+1 yılNormal. Ben genelde iç çamaşırı ile kapatırım ağzı.
04 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin 😲
- +1 yıl
Evet kendi iç çamaşırını veririm ağzına elimde de kapatır basarım acımam
Soran+1 yılo da öyle yapiyo ama eliyle kapatiyo
- +1 yıl
Bu ağza takılan toplar var ya onları da kullanın ağız açık salyalar akacak filan
+1 yılAnormal değil yani bazılarının hoşuna bu gidiyor evet
00 YorumlaÇok zevk alıyorsun demek. Bunun bir üst versiyonu erkeğin parmaklarını kızın ağzına sokmak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBende bazen nefesnefese kalması için yaparım. Çok seksi geliyor o anda derin nefesler alması
00 Yorumla Bunu bizim bilmemize ne gerek vardı
21 Yorumla
Soran+1 yılkaydir
Sert seviyor musun kalcana tokat falan atilsa
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet kizart diyorum
Soran+1 yılya normalde yapmiyorduk ama bir kere egilmistim ben dayadi bana sonra sürtündümona artik hosuma gitti yapıyoruz
Soran+1 yılhayır tek ikimiz
Soran+1 yılevet ben yaparım 2 kiz 1 erkek seviyorum
Soran+1 yılo da olabilir
Soran+1 yılsor burdan
+1 yılKapatmasa başka bir şey soksa daha iyi değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılağzıma da alıyorum zaten en başta çok zevk alıyor ondan
- +1 yıl
Harikasin canım ya.. konusalimmi...
Sert seviyorsun galiba
028 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama o ses gitmesin diye öyle yapıyor galiba
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılevet diyorum zaten daha da hızlanıyo
Soran+1 yılyok ayağımı omzuna alıyo öyle yapıyor ya da yana dönükken arkadan falan
Soran+1 yılonu da yapıyor zaten
Soran+1 yılyapıyor zaten o pozisyonda kontrol onda olduğu için hızlanıyo ben altta kalıyorum
Soran+1 yılaynenn
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılevet ben inledikçe daha da hızlanıyo zaten
Soran+1 yıldar olduğunu söyledi evet
Soran+1 yılevet cok körpesin dedi
Soran+1 yılo degilde ben hamile kalir miyim prezervatif kullan dedim tamam dedi ilkinde kullandi 2. Sinde çıkardı atti dedi takmadan daha cok zevk alıyorum
Soran+1 yılHayır göğüslerime boşalıyo
Soran+1 yılhayır hissetmedim ama spermleri cok sicak oluyo kwkdk
Gizli Üye(25-29)+1 yılParmağını soksun, em daha iyi
23 Yorumla
Soran+1 yılonu da yapıyor
Cevap sahibi+1 yılEe ne istion
- +1 yıl
Güzel fantezi daha başka neler var 😍
+1 yılboğazını da sıkıyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Baskin erkek seviyosun 🤷♀️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılOo çok zevk alıyorsun anlaşılan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Başka neler hoşuna gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe noldu bunu yazdın noldu
13 Yorumla
Soran+1 yılKaydir
Cevap sahibi+1 yılZaten neden ağzını kapattığını gerçekten anlamadıysan sırf burdaki erkekleri kendini azdırmak için yazdığını biliyom
Soran+1 yılaferin sana ne kadqr zekisinn öyle hemen çözdün
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok hızlı ve sert yapıyorsa bağırma diye olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılevet ben biraz fazla inliyorum galiba ondan olabilir
Cevap sahibi+1 yılOlabilir duymasınlar diye ya da o çok abanıyor sende tutamıyorsun nasıl yapıyorsanız artık detayı bilmeicem
Soran+1 yılhoşuma gidiyo kapatması zevkten bagiriyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur bişey demiyorum normal yani ilk nasıl başladınız merak ettim
Soran+1 yılevime geldi bende tekim zaten mini şort ve sütyenleydim oturduk tahrik oldu herhalde bacaklarıma dokunmaya falan basladi konusurken sonra benimde hoşuma gitti dudaklarına yapıştım birden o da karşılık verdi kucagina falan aldi devami da geldi zaten daha detayli da boş ver
Cevap sahibi+1 yılFenaymış anladım umarım dahada iyi günleriniz olur mutluluğunuz daim olsun 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSes gitmesin diye kapatiyodur
027 Yorumla
Soran+1 yılyine gidiyo ses 😃
Cevap sahibi+1 yılVaaaaav bu nasıl çılgınlık böyle 😃😃😃
Soran+1 yıliyi yapıyor bende zevk aliyorum istemsizce cikiyo
Cevap sahibi+1 yılSen geçmişte zorbalık mi yasadin
Soran+1 yılhayır tam tersi yaşattım 😃
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşatma ihtimalin yok bu tür zorba şekilde cinsellik yaşayan veya isteyen ya da talep eden kişilerin tamamı geçmişinde zorbalık yaşamış tacize uğramış ya da farklı şekilde bazı şeyler yaşamış kişiler olur
Soran+1 yılyok o anlamda zorbalık yaşamadım ilk zaten onunla yaşadım
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama geçmişinde var galiba bir şeyler Peki ilk olarak onunla yaşama sebebin neydi ya artık ben de yaşamak istiyorum diye mi düşündün yoksa adam bir şekilde seni ikna mı etti evleneceğiz Ben senden başkasını istemiyorum ya da ilişkimizi güçlü kılalım işte Ben başkalarıyla görüşmek istemiyorum seninle istiyorum başkasına gitmemi istemiyorsan yapalım gibi gibi benzer şeyler mi söyledi sana
Soran+1 yılbilmiyorum ben bakireydim istiyordum ama kendimi tutuyordum o da ondayken konuyu falan getirdi birden bacaklarımı okşamaya başladı ben de hoşuma gitti güldüm falan birde zaten öpüsüyoduk orada da öpüştük beni kucağına aldı opusurken devamı geldi zaten kendimi kaybettim ilki böyle oldu 3 aydir birlikteyiz bilemiyorum artık zorbalığı ugramafim hic
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki senin için bekaret ne kadar önemli Yaşınız kaç bu arada
Soran+1 yılben 24 o 25 ya önemliydi de benim icin degil karsimdaki bakire biri isterse diye koruyordum o da gitti zaten sevgilim ayrılır mı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki bakire biri ister mi genelde ister erkekler böyle senin sevgilin de senden ayrıldıktan sonra evleneceği kızın bakir olmasını isteyecek kendisi bir başkasının bekaretini alır Ama evleneceği kadında da bekaret arar bu tipler genelde böyle hiçbir zaman değişmeyecek seni terk eder mi kesinlikle Terk Edecek Çünkü bu kadar kısa sürede birlikte olup yol alan sonra dibine kadar cinsellik yaşayan ilişkilerin hiçbir zaman sonu yok Genelde kadınlar bir kavak ağacı gibi ortada tek başına bırakıp gidilir bu tür ilişkilerde Sen de hazırlıklı ol kendini çok kaptırma derim vekalet artık gitmiş bunun için yapacak bir şeyin yok Yapacak bir şey var aslında Eğer kariyer sahibi bir kadınsan gelecekte hiç kimseyle maddi anlamda problem yaşamayacaksan bekaretinde problem olmaz
Soran+1 yılKendi işim var evet maddi olarak sıkıntım yok o zaman o ayrılmadan önce ben ayrılmalıyım kullanıp atcak yoksa
Soran+1 yılkeşke en başta izin vermeseydim gitmem bile hataydı ama geçti neyse
Cevap sahibi+1 yılO ne iş yapıyor Siz bununla nerede tanıştınız nasıl başladı birliktelik ne süre görüştünüz Bir de sizin Kendi işiniz var derken ne iş yapıyorsunuz ki kuaför müsün sen ya da güzellik merkezin var
Soran+1 yılHayır diş hekimiyim, üniversitede tanıştık, 3-4 hafta flörttük sonra sevgili olduk 3 aydır da sevgiliyiz işte
Cevap sahibi+1 yılAnladım En azından kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz o maksatla Çok da fazla Endişe edecek bir durum yok devam edip etmemek sizin kararınız Ama genelde dediğin gibi bu gibi durumlarda maalesef terk edilen tarafta oluyorsunuz Tabii ki karar sizin hayatta sizin bu arada hangi şehirdesiniz
Soran+1 yılAydın'da , teşekkürler yorum için
Cevap sahibi+1 yılAnladım Rica ederim ne demek Ama dediğim gibi olaylar çok hızlı ilerlemiş çok hızlı bir şekilde gelişme kaydetmiş ve çok hızlı bir de sonuç elde etmişsiniz yani sen evet cinsel merak duyguna yenilmişsin olay bundan ibaret karşı tarafta bunu dibine kadar kullanmış
Soran+1 yılEvet öyle galiba çünkü onun ilki değildim
Cevap sahibi+1 yılBu kadar hızlı bir gelişim gösteren süreçte bu kadar hızlı sonuç alan bir kişinin bir erkeğin daha doğrusu ilk defa seninle olabilme ihtimali yok zaten bu devirde Kim senin gibi kariyere sahip bir kadını bekaretini alabilmek için bu kadar kolay ikna edebilir çok az insan
Soran+1 yılYa normalde olsa izin vermezdim zaten de kendimi kaybettim bende o an güveniyordum çünkü ona
Cevap sahibi+1 yılZaten en büyük mesele bu kadınların asla güvenmemesi gerektiği kişilere bir anda sonsuz bir Güven içerisine girmeleri Sende de böyle olmuş güvenmek istemişsin hoşlanmışsın adam da bunun dibine kadar kullanmış işte belki Seninki sevgi olabilir belki hoşlanma olabilir Ama karşıdaki erkek için bu böyle olmaz Neden böyle olmaz bir erkek sevdiği hoşlandığı gelecek planladığı bir kadını bu kadar kısa sürede becerip de sadece seks objesi haline sokmaz
Soran+1 yılilkinden sonra tekrar istedi hayır dedim zaten evleneceğim ben seninle falan dedi ikna etti bir şekilde evlenir mi?
Cevap sahibi+1 yılSence evlilik planı olan bir kişi böyle yapar mı bilmiyorum neden bu tuzağa düştün ama geçmişinde anlatmadığın Ya da anlatmak istemediğin bir şeyler var yani Bir kadın bu kadar kolay cinsellik yaşıyorsa Bunun iki sebebi vardır ya aşırı derecede bu konularda Relax birisidir çok fazla istek ve arzularına köle olmuştur Gözü hiçbir şey görmez bekaret olayı ya da başka bir olay umurunda olmaz Ondan dolayı böyledir ya da geçmişinde Sevgi görmemiştir ilgi görmemiştir birileri alakadar olmamıştır veya bir boşluk vardır ondan böyledir
Soran+1 yılistekliyim zaten o da bunu farketti herhalde ondan kullanıyor
Cevap sahibi+1 yılErkekler kullanır Önemli olan kadın kendisini kullandırmaması gerekiyor Evet istekli olabilirsiniz bazı Kadınların istekli hali var Bu kadınlar bana göre özel kadınlardır yani istekli kadın bir erkek için özel bir kadındır Ancak bu özellik erkekler tarafından kullanılabilir bir özellik haline dönüşüyor kadınların mantıktan uzak hareketlerinden dolayı bu adam ne iş yapıyor peki şu an
+1 yılnorml tabi ki de
10 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar bunu sevmez
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem benim hoşuma gidiyo
- +1 yıl
Kadın inleyince rahatlar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söyle sıkı sıkı kapatsın
01 Yorumla
Soran+1 yılsoyluyorum zaten
Nomal gibi gorundu
10 Yorumla
+1 yılHyır
02 Yorumla
Soran+1 yılanormal miyani
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılSor sebebini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun ne?
00 Yorumla Bende sevgilimin ağzına Ağız topu takmıştım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇokmu bağırıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
Cevap sahibi+1 yılOndandır
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay kaşar
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorun mu var
Cevap sahibi+1 yılBenim için ne sorun olacak zina yapan sensin..
Soran+1 yılBaşkasına ahlak bekçiliği yapacağına kendine bak sen
Cevap sahibi+1 yılBen zina yapmadım knk sen köle ruhlu musun?
Cevap sahibi+1 yılÖzür dile de barışak knk
Soran+1 yılsence özür dilemesi gereken ben miyim?
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim..
Soran+1 yılYş kaç
Cevap sahibi+1 yıl30 sen?
Cevap sahibi+1 yılSen niye cevap vermedin çalışmadığın yerden mı oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılboğazını tutması hosuna gider miydi
05 Yorumla
Soran+1 yılyok tikim var nfmxnxm
Cevap sahibi+1 yılne tiki o :D
Soran+1 yılboğazıma daha dokunmadan gidiklanirim😃 senin tikin yok mu
Cevap sahibi+1 yılahaha benim yok öyle tikim :D bir sorum daha var da burada yazamam kaldırıyorlar hemen detay verince
Soran+1 yılözele gelmem
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. gayet güzel
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026