Seks insanlar için karşı konulamaz bir gereksinim. Peki sizce bu neden böyle? Seks olmasaydı hayat nasıl olurdu?

Seks insanlar için karşı konulamaz bir gereksinim. Peki sizce bu neden böyle? Seks olmasaydı hayat nasıl olurdu?

Çünkü kodlarında bu var, yani genetikleri böyle.
Doğanın amacı yaşamı genişletmektir, bunu da üreme, ürettirme yoluyla yapar. İlk olarak eşeysiz üreme ile yaptı, sonra da eşeyli üremeye geçti. Eşeyli üremeyi teşvik için de en büyük ödülü vermesi gerekiyordu, onun adı da zevk.
Seks olmasaydı; bu sadece insanlar icin de değil bütün eşeyli üreyenler için, hayat şu anki gibi olmazdı. O yüzden bu kadar zevkli ve öyle olmaya da devam edecek eşeyli üreme bitene kadar.
İnsan veya başka bir canlı için seksten daha zevkli bir şey olamaz, çünkü bu doğanın veesiği en büyük ödül.
Çünkü seks hayatın stresinden ve kargaşasından sıyrılıp insanın kendi zevki için yaptığı nadir aktivitelerden biridir. O an çok çok daha erkeksi/kadınsı hissedebiliyoruz, mutluluk tavan yapıyor. O yüzden seks çok önemli
Son üç kelimeyi seks çokomelli şeklinde okudum. Meral hanım siz bende nasıl bir etki bıraktınız nasıl kdkdkdkd
Hahaha 😂😂
Selamlar,
Seks yeme içme gibi insani bir ihtiyaçtır. Bu sadece insanlara has bir durum değil. Bir kutup ayısı dişi ayının kokusunu kilometrelerce öteden alıp peşine düşebilir. Bu tamamen içgüdü ile alakalı.
Rica ederim
İyi hissettirdiği için, derin bir bağ kurabilmek için, aşkı arzuları ve tutkuyu ifade etme yolu olduğu için.. kısacası zevkin, ruhun ve bedenlerin paylaşımı; yapmak için bir sürü sebep. :D
Bu nasıl bir görüştürrr. İçim bi kıpır kıpır etmedi değilll 😄
Utandım sjsj :D
Vışşşş niye utaniysin gııı. İktiyyaç iktiyyaç 😄
Lafın gelişi djsk
Anneee laf nereden geliyooo 😅
Böğürümden lan sjsj
Senin böğrünü yirimmmm 😅 böğür neresi bu arada 😄
Göğüs bölgesi taştım 😬
Tatlım* djkd
Abovvvv. 🙈❤️
Teşekkür ederim Masalım 🤍
Rica ederim ceylan gözlümm 💋
Cevap
21Cevap
Benim için önemli değil ama seks aslında aşk ile ilgisi olmayan bir konu yani çoğu insan aslında hormonları tarafından yönetiliyor. yemek yemek su içmek gibi rahatlamak için de bir ihtiyaç
Hormonlar tamamen.. Tabii zevk de alıyor.. İnsanlar için zevk; zaten neredeyse ihtiyacın da önüne geçecek gibi..
Seks olmasaydı bu popülasyon bu kadar artmazdı. Fena olmazdı yani. Karşı konulamaz bir şey değil ama sevilip sevilirsen aynı anda arzu ve tutku eşlik eder o zaman da karşı konulamaz. Ama ota bõkada seks isteği olmamalı o sapıklık.
Seks olmasa yeni bireyler olmaz yani mecburiyet ve seks dediğin bir kadın ve erkek arasındaki en tutkulu ve sehvetli aktivite karşılıklı zevk bitmesini istemediğin bişey
Elbette vücudun ihtiyacı ama olmazsa olmaz değil yani nihayetinde o olmadan da yaşayan insanlar var yaşanabilir
vücudun seks ihtiyacı var su gibi yemek gibi
Sevişmek öpüşmek boşalmak psikolojik ve vücut olarak çok faydalı
Yeme içme gibi vücudun ihtiyacı olan bir ihtiyaçtır
Yapmayan yok herkes yapıyor ve de yapılması gereken bişey. O anı yaşamak farklı
Benim açımdan ;mutlu kadınlar görmeyi sevdiğim için önemli.
seks çok önemli benim için hergün yaparım evliyim eşimi aldatıyorum perizade budak gizliliğe önem veren yazsın 05385090680
İhtiyaç çünkü
Benim için bu kadar önemli değil
İnsan diye bi varlık olmazdı :D eğer olmasaydı
Dünya bu kadar sevilmezdi herhalde
seks olmasa sen olurmuydun
Kizlara sorsan iyy iğrenç bögggk falan yani
İnsanlar onunla çoğaliyor.
Sanırım çok yavan olurdu
Abla koydugun fotografdaki kız erik gibi çok a. z. d. ı. m. offffff🥵🥵🥵🥵🥵😋😋😋😋😋
Bu aralar bu konulara pek ilgilisin bakiyorumda😅
Ne gereksiz bir soru. d
Ne gereksiz bir yorum 😏