Tertemiz pürüzsüz olmak zorun da mı hiç temiz olmayana denk geldiniz mi. Bazen traş olunca erstesi gün hemen iz olarak belli oluyor çok mu rahatsız edici
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu senin bedenin, karşındakinin beğenisini toplamak için gelmedin dünyaya. Seni sen yapan bir şey birini rahatsız ediyorsa bırak rahatsız olsun. Sen temiz ve bakımlı olduğunu düşünüyorsan bırak başkalarının göz zevki onların düşüncesi olsun. Sorunun cevabına gelecek olursak hayır rahatsız etmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bolgeyi bende tıraş yapiyorum. Çünkü kokten almak icin fazla aciyan bir bolge. Bu işkenceye gerek yok bizde insanız. Puruzsuz olacak diye canimizdan can da gitmesin bence.
Agda zamanla karartiyor ve sarkmasina neden oluyor bir doktor kadin arkadasimda soylemisti bunu. O yuzden cart cart yapıştırıp cekmeyin o bölgeyi. Zaten eti yumuşak bir bolge. Bacak gibi degil agda dogru degil.
Tercihe gore kökten almak canınızı cok yakmiyorsa epilasyon aletiyle olabilir belki ama bu alette o döner başlığı, hizli hizli ustundeki cimbizlarla tek tek almasi baya acitiyor. Agda denemedim o bolgeye ama bir kere makineyle deneyeyim dedim öldüm öldüm dirildim. Makine tek tek alıyor çünkü daha zor. Agda en azindan bir bölgeye yapıştırıp cekince killarin bir kismi hemencecik alinmis oluyor. Makine daha zor bana gore o yüzden.
Ama dedigim gibi acıyan bir bolge bu iskenceye de gerek yok. Jiletle ya da vucut tiras makineleri var, agzi daha dar olanlardan. Onlarla aliyorum. Cogalma falan da yaşamadım. En rahati, temizi ve acisizi bu benim icin. Erkege begendirecegim diye de kendime bu kadar da eziyet edemem, yazik yani bizdeki de can.
60 Yorumla
Sanmıyorum. Mahrem bölgesi temizliği ve sağlığı önemli ama kişilere göre değişir bence sağlık konusunda sorun yoksa çok da mühim değildir. partneriniz kılların kesilmesini isterse bu olmalı ama öyle dümdüz pürürüssüz bilmem ne vs bu gereksiz.
00 Yorumla
Cinsellik açısından soruyorsanız karşı cins için kişiden kişiye göre değişir. Seven de var sevmeyen de, benim için fark etmez mesela, hâttâ biraz kıl olsa daha iyi olur, ama temizlik hijyen açısından bence erkekte kadında traş etmeli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıllı seven de var ama ben pürüzsüz seviyorum
00 Yorumla Bence pürüzsüz olmalı yaa kadinda bu önemli. Ben de asla ağda ile alamam aşırı acıtıyor hayatımda hiç ağda yapmadım ama epilator makinası ile alıyordum genitalimi sonra sivilce çıkardı ben de bıraktım. Su an lazere gidiyorum vücudum pürüzsüz. Genitalimin üstünü lazer ile alıyorum asagisini çok az yerini jilet ile alıyorum cunku utanıyorum karsimdaki kıza göstermeyi
31 Yorumla- +1 yıl
Kız seni okşamaya başlasa orada ne yaparsın
+1 yılEn güzeli lazer epilasyon yaptır, pırıl pırıl oluyor, bal dök yala misali, kıllısı bakımsız görünüyor, hem kıllı ve koku varsa tiksindiriyor, paraya kız lazer epilasyon yaptır, şu an kıllı mı senin ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa her zaman tertemiz pürüzsüz olmayabilir Tabii lazer yaptırmadıysan ama hani buradaki temizlikten kasıt kılsız olmak değil de gerçekten temiz olması
00 Yorumla
+1 yılBen sevdigim kadinda o kadar takinmam bakimli olduktan sonra ki her haliyle gormustum onu rahatsiz olmuyosun yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizden kastın tüy ise zorunda değil. Bazen hafif tüylü bile tatlı olabiliyor. Ama hijyen açısından evet temiz olmalı. Jilet yerine ağda ya da epilator kullanırsan çok yara olmaz. Bir de en sonunda mutlaka nemlendirmelisin yumuşak soft bir hal için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHijyenik anlamda temiz olsun, bunun dışında hafif kıl olması sorun değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 3ngünlük rahatsız etmez ama sonrası bence iyi değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlendiği belli olsa yeterli. Yapısı öyledir ona yapacak bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPurusuz olunca vakumluyor somuruyorum hafif killi olunca biraz oral yapirum koku olmadikca sorun yok her turlu oral yaparimm fb partner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tertemiz olmalı lazer bunun için çok iyi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere temiz olmayan başıma geldi oda anlık gelişti tiksinmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok uzun tüyler olmadıkça sorun olmaz çoğu erkek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılher an hazır olmayabilir temiz olduktan sonra kimse için önemli olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
iz olur ama fazla rahatsız etmez
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kıl tüy hoş görülebilir ama temizlik kılı tüyü de kapsar
00 Yorumla
+1 yılKendine bakmayan pasaklı çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaymak gibi temiz olmasi lazım. ya da çok az kıllı
00 Yorumla1 numara severim dile batcak
00 YorumlaTemizlik sadece kıl değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olsun ki oral ds olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılPrüssüz olması mümkün değil.
00 Yorumla Bence sorun olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
Lazer epilasyon yaptır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil ya çok rahatsız edici değill
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTertemiz derken kıl olarak mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTemiz olmalı tabi oral yaparken önemli çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya temiz olması şart oralda batıyor çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltemiz olmak zorunda tıpkı heryerimiz gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada damacana * adamlara soruyorsun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
40 Yorumla
+1 yılbal dök yala modunda olmalı
00 Yorumla
+1 yılKıllı seviyorum ben
00 Yorumla
+1 yılZorunda
00 Yorumla