Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada burdan gördüm ki seks ve sevginin hiç alakası yok çünkü çocuğu arzuluyordum ve seks çok iyiydi hatta en iyisiyfi sevgililerimle olmadığı kadar ama çocuktan nefret ediyorum. Ölse gram umursamam.
Ben işte İzmir’de yaşıyordum ama tektim yalnızdım sonra işten kovulmuştum moralim çok bozuktu ailemle aram kötü hiç düzgün arkadaşım yoktu filan. Neyse işte sonra bi arkadaşımla haftasonu tatile gittik orada turda ablaları ile gelen bekar iyi tipli bi çocukla tanıştık o bana sarktı etti ama kötü değil efendi romantik sonra baya böyle aralıksız sohbet mesajlaşma derken buluştuk bana geldi şarap kitap hediye getirdi sonra film izlerken öpüştük seviştik sonra bu işte bu arada ben asla ilişki yaşamam benden bir şey bekleme ama sana çok değer veriyorum tarzı bi sohbet etti ben de şaşırdım kırıldım tamam görüşmeyelim bi daha o zaman dedim bu böyle delirdi tutuştu yok işte ben seni kaybetmek istemiyorum lütfen çok hoşlanıyorum işte şöyle böyle senle şöyle hayallerim var ilk defa böyle hissettim filan sonra bana geldi sohbet ediyoruz ben tamam git dedim bu ısrar etti trip attı sonra bana oral yapmaya başladı sonra ve ben arzuladım seviştik ama sonra seks bitince kavga ettik çok kötü laflarla ve gitti. Çok iğrenç bi deneyimdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Zamanla unutursunuz
olur kuzum bu durumlar kaçamak sahy olayı ve sil inan onun terbiyesiliği burada bende keyif ladm de bırak olayı güzel anları önüne koy
Evet haklısın. Ama ne kadar kötü niyetli di mi şerefsiz aşık değer veriyor rolü yapıp ne kadar alçalıyor seks için. Şerefsiz.
bu çok olan durum evlenelim diyeni biliyorum
Aynen ya bana da öyle canım vardı evlenelim diyen ilk günden sadece seks için ama çok belliydi yalan söyleyenler. Bu şerefsiz baya gerçekçiydi.
Çok üzücü bir olay yaşamışsın Geçmiş olsun düşüncelerinde Çok haklısın Yanlış insanla tanışmışsın biraz anlatmak ister misin Yaz istersen
Yok yani anlatmama gerek yok da evet çok iğrenç bi durumdu Allah belasını versin yani bana böyle romantik dost destek gibi yaklaşıp kötü dönemimde bi kazık da o attı şerefsiz p iç
Yazıklar olsun ne diyeyim Allah belasını versin
Aynen öyle inşallah vermiştir. O kadar fazla oldu ki böyle yalan dolan duygu sömürüsü ile beni yatağa atmaya çalışan ama kanmadım hiçbirine.
Tek amaçları seks ya vicdan duygu sevgi yok gram. Pislikler.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bu son olsun... uyudunmu
Zevk alırken, zevk çığlıkları atarken muhteşem bir deneyim de , herif çekip gidince neden kötü oluyor ben de bunu anlayamiyorum.
Sigma 😂😂😂😂
@Sürrela haksız mıyım ama?
Çok belli değil miymiş baştan zaten amacı ama sonra niye birbirimize küfür ettiniz kötü ayrıldınız onu anlamadım
Çok kotu bir sim yapmışsın sen. Keşke önceden tanışsaydım senle konulup dertlelirdik..
flört işlerinin %90ı böyle bitiyor maalesef.
Rüyalarımdaki alaka durumu...
İzmir'in neresinde yaşıyor bu karaktersiz.
bu da böyle bir anımızdı
Hangimizde yokki
Beni denyimlesen keske
Cidden yaşandı mı bu olay?
Ne yapalım
İzmirdemisin hala