Yurtdışında make-up s*x deniyor buna. Barışma s*ksi yani türkçesi. Bunun sebebinin de sevilen insana karşı hissedilen tutkunun sinir anında daha yoğun ortaya çıkmasıdır.
ozaman bunu bilmen zor. bilmiş gibi sormuşsunda. mantıksız geldi. sevişince barışmak nedir. eğer sevişilmişse ortada kayda değer bir durumda yok demekdir. ufak tefek atışmadır sevişmedende barışılabilir.
şimdi oldu. peki bu durum seni neden buraya soracak kadar ilgilendşrdi sadece merakımdan soruyorum sorguda hissetme sakın:) sohbet ediyoruz işde sen beni bende seni tanımıyorum sonuçda cevapda özgürsün.
Sert seks sadistlik değildir muhtemelen yaşamadığın için anlmyblrsn burada cogu deneyimli kadin sert sever cunku hazzi hissettikleri için ama egerki ilk kez yasiyorsanda , Gözbebeklerinin icine baka baka yarım saat 45 dakika doyasıya öp, Kalbine söz geciremeyeceksin o an. Kalp atislarin nefesini kontrol edemeyecek. Heyecandan kollarınin arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığın ve tatligin, deli edecek karsindakini..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yurtdışında make-up s*x deniyor buna. Barışma s*ksi yani türkçesi. Bunun sebebinin de sevilen insana karşı hissedilen tutkunun sinir anında daha yoğun ortaya çıkmasıdır.
Daha sert, şehvetli ve intikam alırcasına olduğu için
Bu insanların hoşuna mı gidiyor
Doggy de kadının kalçasını dövüp saçlarından çekerek vurmak zevkli bence
Çünkü genelde mutlu son orada olur ve birbirlerine olan etkilerini orada daha iyi hissederler
çünkü nefret ve sevgi zıt fakat yakın duygulardır.
tersi de olabilir !
yani sevişirken kendini savaş halinde de bulabilirsin :)
Öyle bir şey olduğunu nerden çıkardın yatağı ayirirlar
Hepsini kontrol ettin mi
hayır
sizde öylemi oluyor.
Evli değilim
ozaman bunu bilmen zor. bilmiş gibi sormuşsunda. mantıksız geldi. sevişince barışmak nedir. eğer sevişilmişse ortada kayda değer bir durumda yok demekdir. ufak tefek atışmadır sevişmedende barışılabilir.
1. si bilsem böyle bir soru sormazdım 2. si barışmakla alakali da bir şey demedim.
sorma amcın nedir illaki bir şey olmuşki sordun nerden aklına gelirki bekarsan bu soru
Evli tanıdığımdan duydum
şimdi oldu. peki bu durum seni neden buraya soracak kadar ilgilendşrdi sadece merakımdan soruyorum sorguda hissetme sakın:) sohbet ediyoruz işde sen beni bende seni tanımıyorum sonuçda cevapda özgürsün.
Merak ettim sadece
anladım açmak istemiyorsun. teşekkür
Daha sert oldugundan
sinirini orada atıyorsun
Karşındakinin canını yakarak mi
Tabikide hayir zevkin ve hazzin doruğuna çıkarak, sert seviyorsa sert bir şekilde becererek
Bence kimse sert sevmez sadist degilse
Sert seks sadistlik değildir muhtemelen yaşamadığın için anlmyblrsn burada cogu deneyimli kadin sert sever cunku hazzi hissettikleri için ama egerki ilk kez yasiyorsanda , Gözbebeklerinin icine baka baka yarım saat 45 dakika doyasıya öp, Kalbine söz geciremeyeceksin o an. Kalp atislarin nefesini kontrol edemeyecek. Heyecandan kollarınin arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığın ve tatligin, deli edecek karsindakini..
Birini yarim saat 45 dakika opebilir misin cidden😂
On sevisme ve romantizm kadar zevkli bir şey yoktur... ne olur artik diyene kadar evet her yerini..😊
Tuhaf
Sana her sorduğumda keşfetmek için esrarengiz yeni bir yönünü bulacğmı tahmin ediyorum..
Hadi ya
👍👍
Daha güzel oluyor. :D
çünkü asıl savaş orada başlar
Seks herseyin çaresidir
Barışma noktamız orasıda ondan
Öyle olmalı biz de küs uyumayız
Yatakta ask sehvet balarda
Hınçlarını yatakta alırlar birbirlerinden
Film klişesi sadece.
Sertlik iyidir
Barışmak için