Cinsel Yaşam Cinsellikte ipler erkeğin mi yoksa kadının mı elinde olmalı? DuruHanımcık Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sizce ipler kimin elinde olmalı? Erkekte mi olmalı yoksa kadında mı?Neden? Cinsellikte ipler erkeğin mi yoksa kadının mı elinde olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sürekli olan her şey belli bir yerden sonra sıkıntı yaratır o yüzden sürekli değişmeli. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kadının elinde olmalı 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Genelde benim elimde olmasını istiyorum ama arada ipleri karşıya vermekte güzel oluyor. Dominant olmayı bilen bir kadınsa zevkli oluyor. 0 0 Yorumla
emirkrncgl Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Tercih meselesidir kadının elindeyken erkek uzun süre boşalmamak için kendini tutmayı bilmeli 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl An gelir erkek eline alır kontrolü, an gelir kadın, en güzeli budur 0 0 Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sen yatağa bağlı haldeyken Senin bileklerinde olmalı 😍 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben kendim yönetirim kadına bırakmam daha fazla zevk alırız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Renk katmak adına paslaşılmalı bazen roller değişmeli yoksa tek taraflı sıkıcı ve yorucu olur seks ve ilişki bence 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dominant taraf ve pasif tarafa göre değişir 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Pozisyona göre değişmeli 😉 1 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben itaat etmeyi seviyorum 🥰 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zamanla değişmeli hep baskın olunmaz 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kim baskın ve tecrübeli ise onda olmalı 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İpler bende olmalı 0 0 Yorumla
ÖlüMelodisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kim daha iyi gidiyosa onun elinde oliyor zaten 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Değişken olmalı 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Daha çok erkeğin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sürekli olan her şey belli bir yerden sonra sıkıntı yaratır o yüzden sürekli değişmeli.
Kadının elinde olmalı
Genelde benim elimde olmasını istiyorum ama arada ipleri karşıya vermekte güzel oluyor. Dominant olmayı bilen bir kadınsa zevkli oluyor.
Tercih meselesidir kadının elindeyken erkek uzun süre boşalmamak için kendini tutmayı bilmeli
An gelir erkek eline alır kontrolü, an gelir kadın, en güzeli budur
Sen yatağa bağlı haldeyken Senin bileklerinde olmalı 😍
Ben kendim yönetirim kadına bırakmam daha fazla zevk alırız
Renk katmak adına paslaşılmalı bazen roller değişmeli yoksa tek taraflı sıkıcı ve yorucu olur seks ve ilişki bence
Dominant taraf ve pasif tarafa göre değişir
Erkeğin elinde olöalı bence
Pozisyona göre değişmeli 😉
Ben itaat etmeyi seviyorum 🥰
Zamanla değişmeli hep baskın olunmaz
Kim baskın ve tecrübeli ise onda olmalı
Ne ipi olum kelepçe daha iyi
Kim sevişmeyi biliyorsa onda olmalı
benimle yaşıyorsan ipler benim elimde olur
İpler bende olmalı
Hükmetmeyi severim
Benim elimde olmalı