Cinsel Yaşam Tayt giydiğimde belli olması itici mi görünür, güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Sizce güzel mi gözükür itici mi? Tayt giydiğimde belli olması itici mi görünür, güzel mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde çekici buluyorum gözleri oraya odakliyoruz ama gormedende birsey diyemem varsa bir görmekte fayda var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç kukumu belli etmem. Adabıyla giyerim taytı 2 19 Yorumla roughwolf +1 yıl Bilerek belli edilebilen bişey mi ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @roughwolf ince giyersin. ya da külotsuz giyersin nasıl belli olmaz Yorumla roughwolf +1 yıl Oha o kadar kolay mı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @roughwolf herhalde Yorumla Soran +1 yıl @roughwolf hayır ya öyle şey mi olur bazı insanların daha önde olduğu için gözüküyor Yorumla roughwolf +1 yıl Hiç denedin ki Yorumla roughwolf +1 yıl Denedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası yok. Bizimde kukumuz var. Tayt giyiyoruz ama edebimizle giyiyoruz Yorumla Soran +1 yıl canım mısın biraz? Yorumla roughwolf +1 yıl @gorussahibi bişey sorabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Senin kukun olduğu şüpheli biraz. Çok mantıksız konuşuyorsun Yorumla Soran +1 yıl @roughwolf evet Yorumla roughwolf +1 yıl Buradan değil ama istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantık sadece sizde dimi normal hale getiriyosunuz. Gizlemek isteyen gizler göstermek istiyosanız bilemem Yorumla Soran +1 yıl Kendisi görünüyor napabilirim? Yorumla Soran +1 yıl @roughwolf burdan sor Yorumla roughwolf +1 yıl Rica ediyorum istersen sonra engellersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendisi görünmez Yorumla Soran +1 yıl 3gram ka da ar beynin var anlaşılan sorumdan çık git hadi uğraştırma Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ya nereye girdiğine bağlı ve nasıl göründüğüne bağlı Herkesin kendi 0 0 Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl pek dikkat etmem genelde popoya baktığım için 😄 0 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bazılarında itici bazılarında seksi bu kediye göre degisir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olması güzel mesela Yorumla xman80 +1 yıl Etli kabarık ama şekli tam çıkmayacak dudaklarına kadat Yorumla
crazy_kitty Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bence eğer iyi vücut ve iyi vajina şekline sahipsen çok seksi duruyor 4 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu "kedinin" yapısına bağlı birazda 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla cesaretyada +1 yıl Dudakların yapısı, camel toe nim derinligi vs Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olursa güzel peki Yorumla cesaretyada +1 yıl Burdami konuşalım bunu Yorumla Soran +1 yıl Evet nolcak ki Yorumla cesaretyada +1 yıl Detay içerir Yorumla
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl dikkat et yalamasınlar kedini 🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah Yorumla Kemaltangunes +1 yıl kedi avucuyun içine sığıyorsa o kedi taşar ve çok dikkat çeker tavsiye etmem yani tayt aşırı tahrik edici olur kediyi direk delerler diye korkuyorum yani 🤣🤣🤣 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl taytlı görmeden bişey demek zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nette var birsuri Yorumla Coolguy8610 +1 yıl Herkesin kedisi aynı değil, seninki nasıl duruyor onu görmek lazım Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kedin nasıl belli oluyor? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hafif Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Gizli olmasan bişe soracaktım Yorumla Soran +1 yıl Sor merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Mesaj attım Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl bayılıyorum gözüm direkt oraya kayıyor 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl bi foto koysaydın ki böyle hayal edemeyiz 0 0 Yorumla
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Keçi tırnağı onun orijinali genede sen bilirsin 😋 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Görmek lazım taytlı halini 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kedimin derken orası neresi oluyior 🤔 0 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Bence gayet guzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Camel toe deniyor ona 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yazdığımda soru kaldırılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Bence çok çekici Yorumla
Tecrübeliyizkrdsm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl itici ama bana atabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İticiyse niye istiyorsun Yorumla Tecrübeliyizkrdsm +1 yıl merak işte Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Itici 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Off sokakta giyme 😛 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Görmeden ne diyim 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzelll 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. güzel gözükürr 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hem güzel hem ucuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İç camasiri giyiyor musun peki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Talga giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl Veya g string Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle ayni yatakta olmak isterdim Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim buna Yorumla
roughwolf Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çok mu belli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla roughwolf +1 yıl İç çamaşırı? Yorumla Soran +1 yıl Tanga giyiyorum ordan da belli oluyor Yorumla roughwolf +1 yıl Neden gizlisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Genelde çekici buluyorum gözleri oraya odakliyoruz ama gormedende birsey diyemem varsa bir görmekte fayda var
Hiç kukumu belli etmem. Adabıyla giyerim taytı
Bilerek belli edilebilen bişey mi ki
@roughwolf ince giyersin. ya da külotsuz giyersin nasıl belli olmaz
Oha o kadar kolay mı 😂
@roughwolf herhalde
@roughwolf hayır ya öyle şey mi olur bazı insanların daha önde olduğu için gözüküyor
Hiç denedin ki
Denedin mi
Alakası yok. Bizimde kukumuz var. Tayt giyiyoruz ama edebimizle giyiyoruz
canım mısın biraz?
@gorussahibi bişey sorabilir miyim
Senin kukun olduğu şüpheli biraz. Çok mantıksız konuşuyorsun
@roughwolf evet
Buradan değil ama istersen
Mantık sadece sizde dimi normal hale getiriyosunuz. Gizlemek isteyen gizler göstermek istiyosanız bilemem
Kendisi görünüyor napabilirim?
@roughwolf burdan sor
Rica ediyorum istersen sonra engellersin
Kendisi görünmez
3gram ka da ar beynin var anlaşılan sorumdan çık git hadi uğraştırma
Ya nereye girdiğine bağlı ve nasıl göründüğüne bağlı Herkesin kendi
pek dikkat etmem genelde popoya baktığım için 😄
Bazılarında itici bazılarında seksi bu kediye göre degisir
Nasıl olması güzel mesela
Etli kabarık ama şekli tam çıkmayacak dudaklarına kadat
Bence eğer iyi vücut ve iyi vajina şekline sahipsen çok seksi duruyor
Bu "kedinin" yapısına bağlı birazda
Nasıl yani
Dudakların yapısı, camel toe nim derinligi vs
Nasıl olursa güzel peki
Burdami konuşalım bunu
Evet nolcak ki
Detay içerir
dikkat et yalamasınlar kedini 🤣🤣🤣
Ahahah
kedi avucuyun içine sığıyorsa o kedi taşar ve çok dikkat çeker tavsiye etmem yani tayt aşırı tahrik edici olur kediyi direk delerler diye korkuyorum yani 🤣🤣🤣
taytlı görmeden bişey demek zor
Nette var birsuri
Herkesin kedisi aynı değil, seninki nasıl duruyor onu görmek lazım
Kedin nasıl belli oluyor?
Hafif
Gizli olmasan bişe soracaktım
Sor merak ettim
Mesaj attım
İtici gözüküyor zaten
Dikkat et girmesinler
bayılıyorum gözüm direkt oraya kayıyor
Çok güzel görünür emin ol