Kız arkadaşımla anal ilişki yaptık bunun üstüne ilk defa senle oldu dedi ancak bana yalan gibi geldi çok fazla detay vermek istemiyorum ama ilişki sırasında sanki tecrübeli gibi çok rahattı.

Kız arkadaşımla anal ilişki yaptık bunun üstüne ilk defa senle oldu dedi ancak bana yalan gibi geldi çok fazla detay vermek istemiyorum ama ilişki sırasında sanki tecrübeli gibi çok rahattı.
E ne fark ediyor şimdi? Sen bu kızla ayrılıp başkasını bulup yaparsın ee sende iki kez yapmış olursun. Tabi sen yapmadıysan sonra yapınca 2 olur. Kendinize gelince bir şey yok kıza gelince var niye? Bu kızla anal yapıyorsun da o yapmış diye düşünüyorsun önceden şimdi ayrılır gider başkasıyla yine yaparsın.
Mevzu ilk defa yapıp yapmaması değil bir daha oku istersen ya da nasıl anlamak istiyorsan. Anlatmak istediğim yalan söylemesi yani hiç bir şey demese bundan iyi, yalanlarla birini kandırmaya çalışmanın neresini savunabilirsin? Mağara adamı değilim zaten benim için bekaret önemli değil.
Bende ilk yaptığında çığlık atıp ağlamaya başlamıştım ve girmemesine rağmen. O delik zaten asırı dar bir şey , zorlanmamıssan kesinlikle yalan söylüyordur. Bkz: o günden sonra birdaha anal yaptırmam ilk ve son ilişkimdi
Üstelik jel, krem gibi kayganlaştırıcı ürünler de kullanmadık üstelik olması gerekenden daha genişti
%100 yalan söylüyor. Sana diyorum ki çığlık atıp ağladığımdan ne anladın?
Üstelik haberim yokken aniden girdi onu sokmasıyla krize girmem bir oldu buda bizim ayrılmamıza bile neden oldu
Bende arada kendime bir şeyler deniyorum gerçekten çok can yakan bir şey anlıyorum ne demek istediğinizi
Birde aniden girdiğini düşünün. O acıdan sonra bidaha zannetmiyorum ilişkiye bile girmem
Empati yaptım da çok kötü bir his gerçekten hele ki partnerim birde sormadan aniden yapıyorsa çok sinir bozucu bir şey Allah düşman başına vermesin
Bence kendine yazık etme ilişkiye gir ama ters ilişki konusunda partnerini önceden uyar her ne kadar biz erkekler istenmeyen bir şeye inat etsekte eğer karşında ki biri anlayışlı ve olsun biriyse sizi dinler
*anlayışlı ve olgun biriyse
Cevap
6Cevap
Penisin küçükse ondan olmuş olabilir , kayganlastirici falan , gelmeden kicini temizlediyse sert bişi soktuysa o da olabilir. Çok p*rno da izlemiş olabilir
Bencede yalandır eğer dar değilse ve zorlanmadan kolay olduysa falan jdhdhdjdjs yollu çıkmış seninki ya
Fazla detaya inmek istemezdim ama dar değildi bir de acı çekmiyormuş gibi kendini fazla sıkmıyor du jel kullanmadığımız halde rahat giriyordu
Geçmiş olsun ya sjdhsjsks
Benim böyle bir yalana inanacağımı sanıyorsa asıl ona geçmiş olsun
Yapcak bisey yok aga. :(
😔☹️
Çok gülüyorum böyle şeylere
İlk ya da değil
Niye açıklama gereği duyar ki bir insan
Büyük ihtimal önceki erkekler gibi işimi halledip çekip gideceğimi hissetti ya da görünüşüm çok mülayim duruyor ondan dolayı aklı sıra beni saf gördü kendine bağlamaya çalışıyor
Işini gör
kandırıldın usta
Ben zaten işime bakarım usta ilki ya da sonu ben olmuşum umurumda değil inanmış gibi yapar biraz daha işimi görür bırakırım
en güzeli hocam beline kuvvet
Senden önce de girmiş o