Uzun ve ciddi iliski istemiyorlar değil. Onlara cok erkek yazıyor. pek beğenmedikleri ya da ortalama tipli erkeklerle sadece takiliyorlardır. Cok begendikleriyle evlenmek istiyorlar
Olmasalar da olsalar da erkekler onlarla evlenmek icin g. . tunu yırtıyor sırf güzeller diye. Erkekler güzel kızları her seyiylr kabul ediyolar ama ortalama tipli kizlara yok bakire olcak yok cart curt birsürü şart koyar. O zaman bile tam sevmez gözü dışarda olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok öyle bir genelleme yanlış gayette güzel bir kızım ama İlkim eşim olsun istiyorum
Maşallah. Sevgilin oldu mu
Olmadı istemedim
Yaşın kaç?
Senden büyüğüm abla dersin bana, bence bekle yaşın daha küçük beklediğine değecek bir kızla mutlu ol bu siteye bakma çoğu saçma sapan kafadalar
İranlı misin
Ne ablası ya tanışmak istiyordum
Yok ne alaka
Lifeisnice mi kullanıcı adın
Düşündüğün kişi değilim
Tanışabilir miyi
Miyiz
Gerek yok bu siteden biri ile tanışma düşüncesinde değilim hepsinin niyeti cinsellik
Benim değil ben kızlara öyle yaklaşmıyorum
Gerçekten
Yemin ederim
Yok kardeşim ben almıyayım
Ya cidden öyle biri değilim yemin ederim
Niye genelliyorsun ya
İyi geceler size
tamam sen şerefsizlerle muhattap ol o zaman millete iyi niyet de yaramıyor allahindan bul belanı
Buradan Belli oluyor karakterin sana ne dedim de bu sözleri sarf ediyorsun konuşmak istemiyorum dedim diye bu ne sarf ettiğin yazık zihniyetine
Yorumumu siler misiniz rica ediyorum
Genelde iyi niyetli erkeklere şans vermiyorsunuz o yüzden hakediyorsunuz başınıza gelen kötülükleri
Benden küçüksün
22 yaşındayım ben
Sen kaçsın
24
Asrdf mi nickin
Uzun ve ciddi iliski istemiyorlar değil. Onlara cok erkek yazıyor. pek beğenmedikleri ya da ortalama tipli erkeklerle sadece takiliyorlardır. Cok begendikleriyle evlenmek istiyorlar
Takılınca işte düzgün kız olmuyorlar
Olmasalar da olsalar da erkekler onlarla evlenmek icin g. . tunu yırtıyor sırf güzeller diye. Erkekler güzel kızları her seyiylr kabul ediyolar ama ortalama tipli kizlara yok bakire olcak yok cart curt birsürü şart koyar. O zaman bile tam sevmez gözü dışarda olur
Bende güzelim ama tek gecelik ilişki yaşamadım
Alakası yok
Ama arkadaşlarım tek gecelik takıldığı kızların fotolarını gösteriyor gayet güzel kızlar bence