Ablam 2 gün önce evlendi. Evlendigi kişi geri kafalı ya birisi çıktı. İlk gece kan gelmedi diye üstünde hiçbir şey yokken bize geri gönderdi birde yetmedi genel eve satın kızınızı dediler. Ben kimseyle ilişkiye girmedim, sevgilim bile olmadı ama bu olay beni felaket etkiledi. İlk gece benden kan gelmezse bende mi bu olayı yaşayacagım. İlla kan mı gelmek zorunda. Lütfen bilmiyorum anlatır mısınız. Sadece kandan mı anlaşılır bakirelik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O adamı hiç mi tanımamış ablan evlenene kadar hiç mi bu konuları konuşmamışlar hiç mi evlenmeden nişanlılık döneminde yakınlaşmamışlar anlamıyorum hadi bunları geçtim veremediniz mi ağzının payını benim orsp çocuğu eniştem ablamı aldattı diye öldürüyordum nerdeyse yazık
110 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz mıyız, burnundan getirdik. Ama bunların olması çok üzücü
Soran+1 yılAllah sizin gibi erkeklerin ömrünü uzatsın istediğini gönlüne versin. Keşke hepsi siz gibi olsa
Soran+1 yılSevilmek değil aslında mevzu. Bunun gibi itler hep aslan oğlum erkek oğlum adamsın falan diyerek büyütüldügü icin böyle. Sizler de kendinizi geliştirerek sıyrılanlardansınız
Soran+1 yılSorma sahip mesleğiiniz kuaförlük mü?
Soran+1 yılİşiniz baya zor ya
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar kaldi mi ya böyle sacmaliklar abi elastikiyettir zarı belki dogumda yırtılcak geri yollamak ne ablan hic mi tanımamış bu insanı hic mi konuşmamış ya yazik gunah
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdi. Biz çok dedik ama fayda etmedi. Kalmadı maalesef. Şimdi bende de aynı etki kaldı. Felaket korkuyorum ya anlaşılmazsa diye kan gelmezse nereden anlaşılıyor
- +1 yıl
Korkma evlencegin kisi ile konusursun korkma ve anlayisli birini bul ama mümkünse Ankara ve batısı olsun korkma üzüldüm ablan adına bi damla kan yazık. gelmezse hic gelmez ama elastiktir zar ondan gelmez bazi zarlar iliskilerde 3 4 ay snra bile yirtiliyo bazilari doguma kdr gidio
Soran+1 yılİnşallah herkes sizin gibi olur
- +1 yıl
Herkes insan olsun her şey çözülür o güzel kardeşim cocuk milletle iliskiye girdi die ona kimse laf yapmio ama ablanada kiziom ama işte sevmiş maalesef böyle isin ben inşallah anlaşırlar geri döner dicemde o geri kafali da anlasma yoluna gitmez
Soran+1 yılİnşallah dönmez ya teşekkürler her şey için
- +1 yıl
Rica ederim inşallah
+1 yılO adamı güzelce islatacaksin sabaha kadar evirip çevirip doveceksin üstüne bi demiri kızdırıp makattan sokacaksin. Bunların soyunu kurutacaksin. Onun bunun cocugu
110 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ağzınıza sağlık. Bendeki travmayı anlatamam bile. Bir şeyim yok ama ya gelmezse erkek anlamaz diye titriyorum
- +1 yıl
Herkeste o kan ilk saniye gelecek diye bise yok ulan askerdede aynıydı bunların kokunu s2yim ben böyle beyinsiz adamlar olamaz ya
Soran+1 yılAskerde ne var ki
- +1 yıl
Diyarbakirli beyinsizler mevcut ordada
Soran+1 yılÖyleymiş gerçekten
- +1 yıl
Bu olay yeni mi oldu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Özelden konuşabilirmiyiz?
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Merak ettiğim seyler var
Kendi p! ç s! kmedigi bi anası kaldı belkide ama kızdan kan gelmedi diye eve yolladı demek. Bu zihniyette biriyle zaten evli olmasın. Bazı kızlarda olmaz doguştan gelen birşeydir bu. Üzüldüm ablan adına böyle cahil biriyle iyi ki kurtulmuş
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bende diyorum ayrıl diye. Ama aşk başka bir şey galiba. Bilmiyorum ama beni çok etkiledi bu durum yani bende de gelmezse nasıl anlaşılacak aynı şeyi mi yaşayacağım diye titriyorum
Soran+1 yılEvet evet ayrı şu an. Yani bizde ailesinin evinde. Ama barışıp geri dönebilir her an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılsen ablan gibi canım olma doğru düzgün birisi ile evlen sıkıntı yaşamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBakire birinin ilk ilişkisinde kanama olmayabilir. Ablanızın yaşadığına üzüldüm. Geçmiş olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ablanızın yaşadığı durum çok ciddi bir travma. Destek almasını şiddetle tavsiye ederim.
Soran+1 yılÖyle yapacağız
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. öyle geri kafalılarla takılıyorsa muhtamelen sizde geri kafalısınızdır
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz ankaralıyız. Ablamın sevdiği aptal Diyarbakırlıydı. Biz çarşafı bile asarız demişler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok aşırı saçma gerçek olamaz bu. Yok yok inanmak istemiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim gerçek. Şakasını bile yapamam bunun. Ben titriyorum korkudan ya bende de anlaşılmazsa diye
- +1 yıl
Ders olsun o zaman. Ablan gibi insanlıktan nasibini almamış geri kafalı yobaz biriyle evlenme.
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle yapacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç pislikler inşallah bi ömür mutlu olamazlar kendi kimbilir kaç eskortla yattı ¶ezevenk
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Allah sizin gibi temiz düşünen bizi savunanları çoğaltsın inşallah
Soran+1 yıl@Selen411 neyi diyecektiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKan öü değil çok yazık bekarken anal seks yapanlar bekareti yerindemi oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
👍🌼🌺🌹🙏
Hymen zarı, kadının daha önce cinsellik yaşayıp veya yaşamadığını belirlez. Bunu hiç bir şey belirlemez aslında. Tamamen saçma bir kültür
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ama hala devam ediyor bu durum
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim korkum dindi ❣️
Soran+1 yılAilem ayrılmasını istiyor doğal olarak, ablam salagı ise sevdiğini iddia edip geri dönecek resmen
+1 yılHayır kimi kadınların zarı esnektir ve küçük şeyiyle becerememistir ahlaksız adam
16 Yorumla
Soran+1 yılDirekt eve göndermesi beni çok etkiledi. Ellerim titremeye başladı. Ve bende de anlaşılmazsa kan gelmezse diye çok korkuyorum
- +1 yıl
Bebeğim en büyük hata onunla evlenmiş olması ablanın sen dikkatli seçim yap
- +1 yıl
Ablan bakire gitmedi mi ona
Soran+1 yılTabiki bakireydi öyle şey olur mu
Soran+1 yılAma bir erkek sadece kandan mı anlıyor ben onu anlamıyorum
- +1 yıl
Öyle denebilir doktor olan tahlille anlar
+1 yılHayır sadece kandan anlaşılmaz ama basıl bir aile buldunuz siz öyle?
03 Yorumla
Soran+1 yılAblamın canım. Tutturdu bunu seviyorum diye. Ben çok etkilendim aklımdan çıkmıyor. Hatta takıntı yaptım. Ya anlaşılmazsa bende de diye
- +1 yıl
Sen düzgün birini bul korkma hiç bişey olmaz şu an kaç yaşındasın ki
Soran+1 yıl22 yaşım ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekaret diye bişi yok sadakat diye bir şey var
24 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru
Soran+1 yılİşte sonuçta seviyor
Oha yaa oha nasıl bır zıhnıyet
19 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakırlılrar
Soran+1 yılÖyle ama doğuda hala varmış
Soran+1 yılHerkes sizin gibi olur inşallah
Soran+1 yılAmin sizinde
+1 yılAvel işte belki esnek bir zardır belki ilerdedir
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadı direkt yollamışlar. Diyarbakırlılardı. şu an bende de bu takıntı oluştu. Felaket korkuyorum ya anlaşılmazsa diye
- +1 yıl
Nasip her şey
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Takma olacağına varır her şey hayırlısını dilemek lazım
Soran+1 yılÖyle teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBatılı kadınlar doğulu erkeklerle evlenmesin ya
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. İşte biz ankaralı onlar Diyarbakır
Cevap sahibi+1 yılYıl 1900 mü yeminle rezillik ya. Daha kadın fizyolojisini bilmiyorlar.
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblanın ilk ilişkisi miydi peki bu
17 Yorumla
Soran+1 yılTabiki. Daha önce kimseyle olmadı.
Cevap sahibi+1 yılBelki esnektir bunlar olabiliyor ablanda da suç var kaba cahil biri ile neden evlenmiş
Soran+1 yılÇok sevdi ya
Cevap sahibi+1 yılHer şey sevgi değil maalesef mantıkta önemli
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar sev et say ama saygı ve anlayış yoksa bitti ordan olmaz
Soran+1 yılAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle m*llar kaldı mı hala
01 Yorumla
Soran+1 yılVarmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım birisiymis
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKanda gelir gelmez baktığı zaman belli olur ki küçük delik vs ilk girerken hisseder erkek kadında sen bakiresin sanırım bilmessin
Soran+1 yılEvet bakireyim ama korkuyorum anlamazsa sadece kana bakacak erkek diye işte bu olaydan sonra oldu
Cevap sahibi+1 yılO öküz Muş sana iyi biri denk gelir hessedersiniz ikinizde onun zevki basta
Cevap sahibi+1 yılEğer iyi girdiyse ablan bosanmaz çünkü tadını almıştır
Cevap sahibi+1 yılDoğu tarafına filan evlenme sıkıntı
Soran+1 yılAynen öyle teşekkür ederim
+1 yılyok artık yav
013 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
- +1 yıl
kan olayına artık takılmıyorum ben bu devirde takılan da var demek ki
Soran+1 yılDoğulular
- +1 yıl
Şaşırmamak lazım o zaman
Soran+1 yılAynen öyle biz sonradan öğrendik
- +1 yıl
Bakire bile olmasa ablan sonuçta sende girmişsin kadının içine bakmak zorundasın zatern artık
Soran+1 yılHer erkek böyle mi düşünüyor
- +1 yıl
Evlenmeden önce ben de sorarım hani bakire misin diye bunun cevabına göre evlenirsin. her erkek aynı düşünmüyordur çünkü yapan bir sürü erkek var onlar için fark etmiyor mesela
Soran+1 yılİyi de mesela bakire olmadığı halde bakireyim diyen var. Bu ilk ilişkide görünüşünden falan da anlaşılmaz mı. ya da geniş olmaz mı zaten
- +1 yıl
Kadınların vajinasina girilmeden anlmak güç ya önce 1 2 yıl normal konuşacaksın zaten o sürede yaptıysa söylüyorlar
Soran+1 yılDoğru dediniz teşekkürler
Soran+1 yılGirince de zorlamadan mı anlaşılır
- +1 yıl
Bir kadın ıslandımıydı zorlanmaz hiç bir erkek ya. Hepsini anında alır kadın zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne