Sizin konuşmaya bile hakkınız yok.
Kızlar kendini kullandırmayı neden normalleştirdi, özgürlük adı altında daha ne kadar soyunacak ve edebinizden vazgeçeceksiniz?
Sizin konuşmaya bile hakkınız yok.
Kime bir şey desek direkt köpürüyor. Kullanılıyor, kullandırtma kendini diyorsun. Sana ne sevgilim o benim diyor. Tamam da sevgilin seni sadece cinsel obje olarak görüyor bu aşk falan değil ki? Ne istiyor bu millet tam olarak anlayamadım.
Para için edebini, şerefini, namusunu satıyor herkes. Geçen gün biri kolay yoldan para kazanmak için kendimi nasıl pazarlarım diye soru sordu ve bunu soran erkekti.
Eminim benim bu sorum kaldırılır ama nasıl kendini pazarlayacagıni soran çocuğun ve sevgilisini yatakta nasil mutlu edecegini soranlarin sorulari asla kaldırılmıyor.
Ya bazı kızlar bilerek kendilerini kullandırıyorlar ve bilerek, isteyerek kendilerini basit, ucuz duruma düşürüyorlar. Giyim konusuna gelirsem, bende açık biriyim ama açık giyinmek bana yakışıyor ve nerede ne giyeceğimi bilen birisiyim. Ama şimdiki çoğu kızın açık giyinme sebebi tamamen dikkat çekmek, birilerini etkilemek oluyor. Çoğuna açık giyinmek hiç yakışmıyor bile yani nasıl desem hani "cinsel obje" diye bir kelime var ya işte öyle oluyorlar ve öyle davranıyorlar Ama tabi bizim erkeklerimizin çoğu öyle kızları sevip, el üstünde tuttukları için senin bu dediğin şeyleri bile eleştirir dururlar
Öyle yapıyorlar zaten.
Bana neymiş, ben kıskanıyormuşum.
Yazık ve ötesi.
Bunun kıskançlıkla bir alakası yok ki Sen hoşuna gitmeyen şeyleri eleştirebilirsin bu senin en doğal hakkın ama düşük zekalı olan insanlar senin kıskandığın için eleştirdiğini düşünürler
Cevap
9Cevap
Artık kızlarda bir sevgili var 3-5tane seviştiği var o yüzden kendilerini kullandirttiklarini düşünmüyorum onların da istediği bu normallestirdiler aldatmayı kızlarda erkeklerde
Soyunmak demek kullandirtmak demek degil ki.. oyle yasamak isteyen kizlar da var yani sonucta kafasina zorla silah dayamiyir bir ulkede ne kadar sey yasaklarsan o kadar yasaga baskaldiri olur
Sevismek kadar dogal bir sey yok millet azdi sevisiyor hayat bu
Batı rüzgarı. Batılı olmak için dilini ezen nesil var.
Bazı kızlar erkeklerden daha rahat gelip rahat bir şekilde teklif ediyorlar devir değişti çokta kasmıyorum bu yüzden özgürce yaşıyorum
sen neyin görevini edindin yine
Ne kadar boş yapıyorsun var ya :D
Akıllarını kullanmadıkları için
işte bu ya 👏🏻👏🏻
linçlemeye çalışanları takma doğrular kızdırıyor bazı insanları
Her şeye sen mi katılmıyorum attın :D
anlamadım?
Yok sen değilmişsin xd
asskskxkslslslxl
Yürüme be 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?