Ben hiç cinsellik yaşamadım, adam başta evliliksiz ilişki olmaz insanlar güvensiz dedi sonra bir kapalı fhşyle yaşadığını çok zevk aldığını anlattı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Açık fhşelerden zevk alamadığını itiraf etmiş. Seni tercih etmemesi normal.
Öyle olsa konu mu açardı slko
İstediği konuyu açar... Parasını vermiş. Zevkine karışamayız.
Dönek işte. :D Seni yoklamış belki tahrik olursun diye.
Allah belâânı versin soğudum her şey den deyip engelledim seksten soğuttu canım ilk defa kadınla olmuş gibi anlattı bir de tüylerim diken diken oluyordu ona girince dedi. İyi ki çağırdığı mersine gitmemişim
Kapali f*hise mi varmis.. Ne bilim seni yokluyordur cinsel konulara girmeyi sende durumlar nedir istiyon mu sende gibisinden falan yapiyorsa...
Kapatalım dedim en son. Beni yoklaması çok saçma ama kendi anlatırken tahrik oldu ses çıkarmaya başladı
he yuz yuze mi konustunuz bide bunlari...
Hayr telden
Iste dedigim gibi numara yapiyor seni deniyor tepkini falan olcuyor gosteriyor yani "bak ben istiyom tahrik oldum canim istiyom" falan fistan iste anladin sen...
Anladım teşekkür ederim erkekten en iyi erkek anlar
Halinden belli...
Şok oldum ya bu kadar derin anlatacağını bilmiyordum
Bilmezsin, denerler sanslarini...
Kızın dövmesşne tangasına kadar anlatıyor bunlar böyle dışarıdan masum gözüküyor felan diyor benim hiç seks yapmamama da şaşırmıştı. Sanırsam ilk defa dar yere girmiş sorum şu ki bazı canım beni buluyor
Kapali bide dovmesi de mi varmis, gerci niye sasiriyorsam iliskiye bile girmis. Tanga konusunda bir sey diyemem, neticede ic camasiri zaten goren yok eden yok onda sikinti yok ama tabi boyle sehvetli sehvetli anlatmasi falan belli ki canim yine oyle seyler yasamak istiyor hosuna gitmis seni olcuyor tepkini falan, merakli merakli davransaydin sorsaydin falan isine gelirdi..
Nerden buluyorsunuz bu modelleri, belediye falan mi dagitiyor...
Dediğim gibi o öyle yapmaya başlayınca ben ne diyeceğimi şaşırdım oflamaya için bir hoş oldu demeye başladı bana anlatınca tahrik olmuş şu bu.
Bilmedim böyle biri çıkacağını. Kimseye güvenme dedi sonra böyle yaptı beni mersine davet etmesinden anlamalıydım
Olmustur. Neyse ben yinede sen bilirsin tabi...
Oha bide davet mi etti, napacakmis iki cay sonra tekrar donecekmiydin kfjdgkfd
Çok teşekkür ederim bayım güzel yorumlarınız için Allah senin gibi insanlar ile karşılaştırsın doğruyu söyleyecek. Ayıktırdın beni. 💋
Diyor ki sen bunalmışsın gel mersine seni gezdireyik yemek felan yeriz deniz havası alırsın dedi villası şuyu buyu varmışta adam 36 yaşındaydı dedim ben gelemem seni tanımıyorum
Estagfurullah. Sen yine istedigini yapabilirsin tabi hayat senin karar senin, ben sadece anlattim tahiminimi dusuncemi gerisi yine sana kaliyor tabi...
Engelledim bir daha mesajlaşma olmaz asla uzak olsun benden
Ohaaa 36 yasinda miiii, sen kac yasindasin.. Harbiden nerden buluyorsunuz bunlari, hani kisiligini karakterini de gectim de bu kadar buyuk insanlarla ne isiniz olur ki birakin kendi yasitinizda insanlarla takilin ayni kafa yapiya sahip olan ayni senenin insanlari olsun falan...
Bencede iyi bir karar olur. Bi birakin bunlari adam gonul eglendirme pesinde baksana, bunlar gunluk yasiyorlar bir hafta biriyle diger hafta digeriyle falan...
24 yaşındayım yaaa ben bulmadım o beni bulup mesaj attı yaa bilmedim böyle adi olacağını hiç böyle göstermedi gece olunca libidosu çıktı zaar o da bana geldi iğrendim sağol heriften
Sapık
Yaaa öyle zaten onunu bunun artığıyla yatıyor
Kucuk de degilmissin halbuki, abla desem yeridir hatta..
Farkinda oldun artik. Sen nasilsin bu arada, sende mi kapali falansin yoksa...
Iste amacsiz insan, bos geldi bos gidiyor nolacak...
Yook açığım bende bedenimi göstermem dışarıya hiç sadece örtüm yoktur. Küçük büyükle alakası yok işte ne tip gelecek belli olmuyor
Aman oyle her yazana da atlama da, biliyorum yasin artik tam yasi birisini bulmak istiyorsundur evlenmek falan vardir hayalde vs ama aceleye de gelmez be bu isler. Hayirli birisi cikar karsina belli eder zaten bence kendisini...
Şimdi ki gençler de yaşça büyükten hoşlanıyor erkekte kadında aramızda 12 yaş vardı erkekte kendinden 20 yaş büyükle bile oluyor şaşırılıck cinsten
Yaa biz bunla yazışmadık bile çok istek attı mesaj attı sonra ven cevap verince fotosunu bile attı dedim noluyo
Bu isi buyutmus yaa firsat kolluyor, bildigin seyin erkek versiyonu olmus...
Evlenmeye karar veremiyorum açıkçası herkesin geçmişi var kirli mi temiz mi belli değil
Durduk yere dimi, yaparlar yaa boyle seyler sasirmam yani😅
Senin de mi gecmisin temiz, valla benim ki kar gibi temiz hic sevgili mevgil olmadi pek de anladigim sayilmaz dogrusu, biraz farkli dusunuyorum yaa bu konuda. Hosuma gitmiyor yani kizlara boyle avci gibi ona buna yazip da sansimi denercesine ve birisi kabul etsin umidiyle falan yakistirmiyom yani kendime hos bir sey degil ki bir insan olarak bu durumda olmak. O yuzden valla benim bu gidisim zaten goruculuye gidecek gibi cunku cidden bir kiz nasil nerden bulurum hic bilmiyom, begensem bile yazmam edemem hic benlik seyler degil. Bende kaptirdim gidiyom dimi, icimi dokesim geldi bi an pardon..
😁😁😁😂😂Anladım dediğini. Allaha ağlayarak dua ettim dedim böyle kirli insan verme temiz insan ver Allahım dedim çünkü geçmişi kirli insandan anında soğuyorum
Yooo çok iyi anlattın kendini bende senin gibi düşünüyorum helal olsun valla sana
Guzel bir istek ve dusunce bencede. Duani eksik etme, bende ozellikle son zamandir cok sik yapmaya basladim, ne bilim yasim da tam artik birini bulup hani evlilik olmasa bile hani evlenecegin kisiyi bulup tanisma asamasi oldugunu dusunuyorum bi en az 2 sene oyle takilsak birbirimizi ogrenmekle huyunu suyunu falan zaten yaklasir yasim seninkine tam da evlenme yasi yani o yuzden bu 1 sene icinden en azindan esim olacak kiz ciksa da karsima hem bu konu da kafamdan ciksa, arama bulma derdi olmasa ama iste halim ortada ben ne anlarim nasil bulurum biliyorum ki...
Iste benim gibi bir kiz bulmak istiyom boyle kapali dininde ibadetinde ama boyle kizlarda muhtemelen ben gibi pek bu konulara sey degildir ugrasmiyordur yani gunah gibisinden ne bilim ilismiyorlardir da erkeklere dogal olarak, ki zaten istegim de bu yonden elbette ama ben bulacak olan ben oldugum icin ona kafayi takip strese giriyom dusundukce.
Gokyuzunden inecek degil ya bu kiz😂😂
Arama derdine girme sakın akışa bırak hiç gelmez yoksa nasıl bir şey istiyorsan Allaha ver ver ver de duanı hep hatırla vazgeçme ama tkaılı da kalma inanarak yap inanmazsan duan o an iptal oluyor Allah katına çıkmıyor
Açıklar kapalılardan daha namuslu emin ol açık kapalı ayırt etme derim ezanda şahit okunuyor şu an
Zaten bulmak icin de ozel bir sey yapmiyon, istiyom ama cabaliyom denilemez. Biliyom kapalilarin o kotu olanlarini, bende onlari degil de gercekten ben gibi olan bu tip seylere onemseyen ne bilim daha once hic sevgilisi falan olmayan ibadetini yapan birini istiyom, yoksa derdim yeterki kapali olsun benim olsun asla degil cunku bende biliyom o dedigini, onlari bende istemiyom
Aynen adam gibi birileri çıkar biz de mutlu olurux
Aynen inshallah bakalim hayirlisi...
Senlede yapmak istiyodur alis diye yani on hazırlık
Senidevatmak içi yoklama çekiyor... uzak dur...
Engelledim de niye böyle saçma taktik yapar resmen soğudum
Nerden buluyorsun böylelerini
Başta böyle değildi
İlk defa telde konuştum güvenme kimseye felan dedi sonra bu konulara geçiş yaptı
Engelle... ugrasma bi i p n.. lerce.. nerdesinki
Allah belâânı versin soğudum her şey den deyip engelledim zaten
Çok iyi yapmissin tebrikler
Teşekkürler ağladım çok zoruma gitti
Konusalim mi biraz ne dersin... yaz istersen...
Vajinan çok mu dar 🥴
Nabzını yokluyor
Allah uzun ömür versin soğudum her şey den deyip engelledim seksten soğuttu canım ilk defa kadınla olmuş gibi anlattı bir de tüylerim diken diken oluyordu ona girince dedi. İyi ki çağırdığı mersine gitmemişim
Belâânı olacak
Herkese güvenme.
Başta o dadedi böyle çıktı dümmbbiük
Sapık olduğunu itiraf etmiş.
Çok ruhsuzdu zaten yorgun enerji sömürülmüş ben iyi sandık kendim gibi
Sapıklar öyledir insanı insandan soğuturlar
😭😭😭
Bu tip karaktersizler yüzünden erkeklere güven azalıyor
Evet modum düştü hiç ilişkim olmadığı halde umudumu kaybediyorum
Umudunu kaybetme düzgün erkekler de var yeter ki denk gel
Denk gelirim tabi severiz de birbirimizi
Elbette ki denk gelirsin.
Olgun ve karakterli kişiler hâlâ var
Vardır evet bu eleman kızın giydiği tangaya dövmeye kadar anlattı sanırsam dar yere girdiği için zevk almış ben bakireyim diye mi saçmalamış böyle yemin ederim erkek kafasını anlamıyorum yaa
Bir erkek olarak ben bile anlayamıyorum bazen
Bence kendini övmek için anlatmıştır
O da olabilir araştırdığımda dediğiniz yorum çıkıyor benim zoruma giden çok canım istemesine rağmen düzgün birini bulamamam sevişme bile olmadı bunu ona da dedim yaptığı iğrençliğe bak
Vajina gibi muhteşem bir organ varken anal neden ben anlayamıyorum
Anal yapmak istemiyorum sağlıklı değil dediğim gibi mesela diyelim senle konuştuk ettik güvendim sevişirim ederim ama güvenecek hiç kimse çıkmadı sorun burada. O da buna şaşırdı zaten sanırsam o yüzden yoldan çıkarmaya çalıştı
Elbette ki karşılıklı güven önemli
Sevişmek daha zevkli, zevk almak için illa ki vajina içine veya anal deliğe girmek gerekmiyor
Teşekkürler cevaplarınız için 🥳🐈
Rica ederim, keyifli sohbet için ben teşekkür ederim
Katılıyorum iki kişi memnun olsun yeter ki
Rica ederim 🥳
Vajinaya veya anal deliğine girmek isteyen erkek bencildir, sadece kendi zevkini düşünür. Zevk almak için illa ki boşalmak da gerekmiyor, erkeklerin boşalması tamamen üreme içgüdüsü ile ilgilidir
Yaaa bunu bilmiyordum alla
Bizim gibi toplumlarda bırak yaşamayı konuşmak bie yasak olunca bazı konularda araştırma isteği olmuyor.
Sevişmek ile siikiişmek farklı şeylerdir.
Eveeet katılıyorum ikisinin hazzı birleşimi farklı
Bence en güzeli sevişmek hem uzun sürüyor hem de daha fazla zevk veriyor.
Yaşatacak biri olsa zevk alırız
Ben de ona yaşatacağım birini arıyorum.
Ben artık kimseye yaklaşmayacağım sonra milletin geçmişi ortaya çıkıyor her yediği haltı anlatıyor
Kendince haklısın çünkü hep kraktersizlere denk gelmişsin.
Karakterli yok bence gerçekten günümüzde yoksa denk gelirdi
Var da sen denk gelmemişsin.
Nasıl denk gelirim?
Sohbet ederken bunu fark edersin.
Sohbeti bu konulara girmez sanıyorum cinselliğe yani yine giriyor şaştım kaldım inan ki sizin yaşınız kaç?
45
Sohbet eetmek bile bir beceridir bilgili olmak gerekir.
Eveeet beceri tabi ki de insanların bir çok yaşadığı şeyler var.
Mesele yaşadığı şeyler değil kendini yetiştirmesi
Yaa para bile yanlış kişiler de para yönünden kendini geliştiren bir insan karakter yönünden bomboş birisi
Para ile adam olunmuyor.
Sanaistşekattmm
Kabul ettim
Sal o y
?
Sal o oc u deidm
Engelledim niye böyle yaptı çok üzüldüm Bn hiç yapmadım çünkü
Yazsana bana konusim
İ*nedir
Niyeti belli iste
Anlatması çok malca
Ona göre değil iste senin de isteyip istemedigini anlamaya calışıyor
Kapatalım dediğim de kapatalım dedi ne saçma şeyler konuştun güya sohbet edecektik dedim konu oraya ne ara geldi demeye başladı
😂😂😂 ağzını aramíş yani sen biraz eğilim gösterseydin sonuç. Belli 😂
Vay şerefsiz bakireyim vajinam dar diye mi her şey
😂😂😂 öyle mi bende merak ettim şimdi bak🤣🤣
Etme etme 😁😁😁
😂😂 peki etmem. mesaj atsana
Selam🖐
🥳🥳🥳Napyon laa
Iyi
Sen
mesaj yaz