Selamm
seks yaparken partnerin ellerini, kollarını bağlamak ve hükmetmek daha mi şehvetlendirici?

Selamm
seks yaparken partnerin ellerini, kollarını bağlamak ve hükmetmek daha mi şehvetlendirici?

Bence değil. İsterim ki partnerimin elleri de vücudunda geçsin temasını bırakmasın. Bu tür denemelere gerek yok. Cinsellik iki bedenin birleşimidir bunu en derinden yaşamaksa partinin ellerinin bedenimde gezmesinden gelir
Yani bu kişinin fantezi boyutuna ve zevkine göre değişiklik gösterebilir elbette ama ben cinsellikte bir şeylerin karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum yani tek taraflı bazı zevkler veya cinselliği bu kadar abartmak doğru bir yaklaşım değildir..
Bakıc cinsellik bir ihtiyaçtır yemi içime barınma su ihtiyacı gibi bir ihtiyaçtır yani bunu vücut ister hormonlar ister beden ister buna hiçbir şekilde engel olamayız, ancak ne yazık ki şöyle bir gerçek var yani siz hayatınız boyunca cinselliği hayatın bambaşka bir boyutuna koyarsanız bu sefer onun zevkini bilmeden yaşarsınız yüzden bazı şeylerin incelikleri vardır işte bir insanın ellerine bağlarken de karşınızdaki kişiyi veya kendi isteklerinizi bütünleştirmeniz gerekir
En iyi görüş seçimi için teşekkürlerimi sunuyorum
Fanteziler cinselliğin gök kuşağıdır. Bu nedenle evet, bir kaç nokta dışında sınırların olmaması gerektiğine inanırım. Yeri gelince dominant bir kadın görüp onun insafına kalmak, yeri gelince kendi insafımla başbaşa bırakmak.
Selam gadası 🙃
Tahrik etmek adına harika olur. Ama ellerini çözdüğün andaki vahşice saldırı daha haz ve tatminlik hissi uyandırır.
Cevap
22Cevap
Elleri ve gözleri bağlı olduğunda daha da şehvetlidir sevimli. Denemediysen dene :>
hayır değil
Evet. Bdsm güzeldir. Kontrolünün tamamen benim elimde olması fazlaca haz almama sebep olur. Bdsm olmayan bir seks yapmak dahi istemem zaten, olması şart.
Evet güzel ama herzaman ki tercihim olmaz diye düşünüyorum bana göre tırnakları sırta geçirmek o şehveti bedenime yansıtması daha güzel olur.
Normal yapmayı tercih ederim onu sınırsız seks yapanlar yapar kadını canı yanacak şekilde her pozisyonda önden arkadan yapanların fanyasidir
Her zaman saçma bulmuşumdur, bağlama işini ellerim heryeri gezerken onunda gezmeli
Benlik değil, tecavüz gibi, düşüncesi bile rahatsız edici.
Kadını yöneteceksin yatakta en sevdiğim köle olan kadınlar🫠
evet daha güzel oluyor yapmisligim var ve cidden zevk verici
Eşim bir iki kere yaptı bana bunu ve ben beğendim
Bence değil yaa herkes özgür olmalı, istediğini yapabilmeli
Evet çok güzel oluyor
Evet çok tahrik edici
Anlık ruh haline bağlı olarak değişir
Hayır hanımefendi bence serbest olmalı
Kesinlikle çok zevkli oluyor deneyin
Bir kere denemistim cok güzel oluyor
Evet bağlamak sahiplenmek güzel
Bence evet