+1 yılBence haklı değil ya yani hayat sek. sten ibaret değildir yani bence olgun biryle evlenmek daha mantıklı bu zamanlarda , tatmin konusuda yine erkekten erkeğe değişir bu durum yani bilmiyorum ben şahsen olgun biryle evlenmek isterdim ve sevgilimse konu bitmiştir benim için sonuçta bı Zmn sonra ikiniz de tatmin olmicaksinzin bu hayatın kuralı bence (yinede senin hayatin sen bilirsin bazen anneler haklı oluyorlar düşün taşın ) iyi gunler dilerim
117 Yorumla
Soran+1 yılof pisman olur muyum performansi duser mi
- +1 yıl
Yani seks için evliyorsan bence evlenme 😅 performans düşer mi bilmiyorum bu erkekten erkeğe değişir dediğim gibi ve aranızda abartılacak yaş farkı yok ki yani gayet normal ve ideal olması gereken bu bence , yaşına yakın biryle evlendiginde ikinizde aynı fikire düşünceye sahip olursunuz yanlışi ve doğruyu bilemezdiniz yani sende daha büyük olması daha olgun olması çok iyi bence hem çoğu boşanmalar bu yüzdendir
Soran+1 yılama duskunum cokk
- +1 yıl
Ya hayatım performans 46 hastan sonra düşer yani bazı erkeklerde daha erken olabilir ama oda istekli ise merak etme
Soran+1 yılanal denesem ne kadar istekli olup olmadigimi anlar miyim sence
- +1 yıl
Anal ne be 😅😂 aman beni o konulara düşurme gözünü seveyim midem kaldırmaz
- +1 yıl
Bilmiyorum hiç seks hayatım olmadi , sevgilim bile olmadı 😂😂
Soran+1 yılbakireyim evet ama ciddi dusunuyoruz ve evlenmek istiyoruz yakinda söz olucak ya doyuramazsa diye korkuyorum aldatmak istemem ielride denesek mi
- +1 yıl
Bunları düşünerek aklını bozma aldatirmiyim diye kafana koyarsan adam seni doyurur ve yine beynin doymadim diyip aldatmya yönlendirir
Soran+1 yılpsikolojimi duzeltmeliyim dimi evet haklisin ben yonetirim kendimi
- +1 yıl
Yani düşün sen yıllar sonra aynı mı kalacaksın hiç vajinan geniş olmicak mi adai da düşün o zevk alcak mıdır diye? Yani yıllar sonra sende tatmin edemezsin ne kadar istekli olursan ol insan buyunce istek dışı hormonlari değişir
Soran+1 yılyani o mu aldatir diyosn
Soran+1 yılcocuk dusunmuyoruz zaten evlenirsek uzun yillar😆
- +1 yıl
Şöyle düşün ne olursa olsun ikimiz birbirimizi doyurmalyiz , onun performans düşer seninki aynı kalır diye bişe yok hata senin performansin ondan önce düşer ne kadar istekli olursan ol
- +1 yıl
Aldatır mı dedim ben neden negatif düşünüyosun 😂😂 bu hiç iyi bişe değil canım
Soran+1 yılbence benim asla düşmez yükselenim akrep burcum yengeç azgnmm
- +1 yıl
Bilmiyorum canım sen bilirsin yinede , ama düşüncen çok yanlış
En İyi Cevaplar
+1 yıl8 yaşta sorun yok ayrıca erkek kendine bakmazsa istese senden ufak olsun ileride onda çöker ayrıca kendine bakan fith ilan. Diri durur
13 Yorumla
Soran+1 yıloyle dimi Şu an ikimizde istekliyiz bayagi yaşla alakasi yok dedigin gibi
- +1 yıl
Keyfini çıkar
- +1 yıl
Yatağınız sıcak olsun
Adam 20 yaşındadır 35 gösterir adam 30 yaşındadır 20 gösterir hem fiziki hem ruh umarım anlaşılmıştır nokta 😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle miii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen seninle neler konuşuyor böyle? :D Çok iğrenç. 8 yaş normal bence, abarmasın annen.
13 Yorumla
Soran+1 yıldüşer ilerde dedi ben cok istekliyim zaten ileride aldatirsin sen onu yuvan dagilir gozun sonradan acilir dedi
ileride olacaklari soyledi babamla uc yas var gayet memnun evlenmek istiyorum ben ondan konustu benle nesi igrenc
Soran+1 yılileride pisman olmamdan korkuyo
- +1 yıl
Cinsel performansı yaştan daha fazla etkileyen faktörler var. 60 yaşında hala eşi isteğine yeterli gelmiyor diye p*rno sektörüne geri dönen bir erkek p*rno yıldızı vardı. 23 yaşında olup libidosu düşük biri de çıkabilir karşına. Saçma bir düşünce.
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSadece 8 yaş. Abartmasın.
Düzenli spor yaparsa hiçbir sorun olmaz14 Yorumla
Soran+1 yıldüşer ilerde dedi ben cok istekliyim zaten ileride aldatirsin sen onu yuvan dagilir gozun sonradan acilir dedi
- +1 yıl
Annen pek düzgün biri değil sanırım.
Dediğim gibi bu işin anahtarı spor.
Örnek olarak söylüyorum benimki inmiyor mesela
Soran+1 yılne duzgun biri degil Allah askina ya kadin dogrulari diyor kotulugumu mu ister
ayrica oldujca namuslu biri ben asiri istekliyim bana nasihat verdi
sapyoseksuelim 25 ustu olgun erkek seviyorum- +1 yıl
Sen anneni dinleme.
Pişman olursun.
İyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tamamen evleneceğin kişiye bağlı ileride tatmin edip edememesi
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirbirinize sadık olduktan sonra gerisi boş
Soran+1 yılof korkuyorum asiri istekliyim ya düşerse bende alistigimda aldatirsam
Soran+1 yılbakireyimde gozum ileride acilirsa
Cevap sahibi+1 yılDüşse bile ilaçla tedaviyle halolunur
+1 yılOlabilir yani yali bir adam kaprisi cekmek zordur sen hep genc kalicaksin ama o cokecek
018 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi annem 23 24 ideal sana dedi olgunlar hosuma gidiyo
- +1 yıl
Yasli adam zamanla andropoz sikintilarini sana yasatir
Soran+1 yılohoo erkekler 40 45 e kadar düşmez diyolar
- +1 yıl
Is stres sikinti belli mi olur ya yasli bir adama bakicaksin sen de yaslanicaksin zamanla e senin de menapozun olucak o her zaman senden daha hizli yaslanicak sorumluluklar vs
Soran+1 yılama 8 yaş var arada çok mu evlensek ben 21 o 29 olucak
- +1 yıl
Yani seviyorsan cok sen bilirsin bacim
Soran+1 yılsenin yqsin dogruysa eger 21 yasinda bi kizla evlenmek ister miydin istekli sana sadık seni seviyot
- +1 yıl
Ben 94 luyum yani bilmem ben maks 25 diyordum daha altinda subiyanci hissediyorum
Soran+1 yılo da 94 Nisan ben 2002 liyim yani 21 yasina giricem birkac aya
olgun seviyorum- +1 yıl
Tamam guzelim o zaman hayirlisi olsun ya yani ben bakamiyorum bilmiyorum bakiyosam da 21 derse konusmam mesela o anlamda knka ayagi yaparim
Soran+1 yılqma yasitlarima gorr her anlamda olgunum hem duygusal hem cinsel yani karaktet olarakta
yaşa degil yaşantiya bakar olgunluk
ve erkek ne kadar buyuk olursa bir iliski o kadar yurur..- +1 yıl
Simdi olgunluk dedigin gibi yasta de olmuyor sevgilin 28 ama kriz anlarinda nasil davraniyor onemli olan bu seni kisitlayan biri mi yyani buyuk diye seni manupule ettigi durumlar oluyor mu
Soran+1 yıliyi anlasiyoruz sinirli olunca ben veya ben sinirli olunca o alttan aliyor
bir yillik iliskimiz var
sinirlerimize hakim oluyoruz ki
bu siteden tanistik
uzun zamandir iliskimiz var bu da birbirimizi kirmadigimiz engelleri astigimiz icin benim icin cok seyi goze aldi
- +1 yıl
Guzelim oyle degil bir ayni evde ayni otelde kal bir sure ekonominiz ortak olsun bir dene bakalim sorumluluklari alinca nasil biri ama cok guzel seviyormussun ya belki ben yanlis dusundum allah meaut etsin
Soran+1 yılzaten cinsel duygusal seylerde yasadik
Soran+1 yıluyum harika yani cekim
- +1 yıl
Cinselligi sormadim ama erkekler sorumluluklarda farkli olabiliyor evlenelim diyince ne diyor mesela
Soran+1 yılsana yzdm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 34 yaşındayım bırak azalmayı yıllar geçtikçe artiyor annen herkesi eşi gibi zannetmesin bence 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılPek yasla alakasi oldugunu dusunmuyorum
05 Yorumla
- +1 yıl
Ne kadar istekli oldugunu gozlemlemek lazim
Soran+1 yılher an istiyorum bakireyim hic iliskim olmadi mastürbasyon bagimlisiyim annem tabi bilmiyo oylesine konustu ciddi sevgilimde
- +1 yıl
Tanimak isterim seni
Soran+1 yılbakar msn tkpp ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılBunun yaşla çok fazla alakası yok
016 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi pisman olur muyum
- +1 yıl
Erkek arkadaşını tanımıyorum ki fizik yapısı nasıl cinsel gücü nasıl
Soran+1 yılikimizde istekliyiz asiri
- +1 yıl
İkiniz de isteklisin Okey ama ilişkinin 3. Dk sında manitan boşalınca aleti inicek hadi 5-10 dk dinlendi bidaha yapıyosunuz 2. Seferde 5. Dk da boşaldı ve erkek arkadaşın doydu ama sen hala açsın bundan bahsediyorum
Soran+1 yılgec bosaliyor oral olayi oldu aramizda arabada bir yillik iliskimiz var
- +1 yıl
Oral ile bu belli olmaz
- +1 yıl
Sadece şunu düşün "ya doyuramaz ise"
Soran+1 yılsurtunme oldu
- +1 yıl
Evlilikte yaşadığın bu boşluğu ilerde karşına bir secenek cıkınca nefsine yenik düsüp aldatabiliceksin ztn aldatmalar böyle başlıyor
Soran+1 yılsanmiyorum gec bosaliyor sesli de yapiyoruz ben cok erken bosaliyorum bakire ve istekli oldugum icin sorun bende azgnim
- +1 yıl
Tamam işte sen daha önce seks yapmadığın için bilmiyosun ne kadar sürede doygunluğa ulasacağını ve o insan seni doyuramaz ise
Soran+1 yılnapmam lazim bakireyim anal mi denesek nişan olursa anal olur dedim söz olabilir yakin zamanda
- +1 yıl
Evet analda seni tatmin edip edemediğini anlayabilirsin
Soran+1 yılyapsak mı acaba
- +1 yıl
Yap bence bı dene ama oda seni ilk seferde canını yakar baya
Soran+1 yılknsabilir miyiz
Annen bu işten anlamıyor canım boş ver Sen anneni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek icin ciddi dedim ben dwlga gecme istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl15 lik birini bul
Soran+1 yıloha ya ben olgunlardan hoslaniyorum sapyoseksuelim 23 24 olur sana dedi
Soran+1 yıl25 uzeri daha yakin geliyo 30 arasi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen çok haklı 🙈
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet performans düşerse gençlere yönelirsin... O yüzden daha yüksek performanslı bir erkek tercih et bence annen işi biliyor
Soran+1 yılannem babamdan memnun aralarinda uc yas var ama bizim sekiz ya korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında anne ve baban? Anne doğru söylüyor sen istekli isen sen 35 falan olduğunda o adam sana yetmeyecek
Soran+1 yılannem 41 babam 44
ben 20 sevgilim 28
sana 23 24 iyi olur ileride gozun acilir yetemez sana aldatirsin o ihtimalde var dedi
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyor kadın ileri görüşlü
Soran+1 yılbilmem ya ama istekliyiz ikimizde cocukta dusunmuyoruz ustelik
Soran+1 yılhakli mi
Soran+1 yılgizliden ciksnn bisi sorcm
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne