Cinsel Yaşam Tanga günlük hayatta giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yoksa yalnızca fantezi için mi giyersiniz Tanga günlük hayatta giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rahat olan birçok insan var. Yani giyilebilir 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Rahat olan derken tanga mı daha rahat Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evet giyilir, gizli özgüven diye bir şey vardır. Ayrıca çamaşır izi belli olmasın diye de giyilebilir. Tanga abartılacak bir şey değil 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaa evet izi belli olmasın diye giyilebilir çok doğru Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Giymek istiyorsan giyebilirsin kimse sana neden giydin demez 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi Yorumla handecan07 +1 yıl Evet. Günlük hayatta giyilir mi diye sorduğuna göre.. Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl İnsanlar herşeye alışıyor. Yurtdışında çoğu kadın giyiyor. Rahatsızlıkla alakalı değil. Biz henüz alışmadık. Bazı kadınlar tanga giydiğinde normal kilot onları sıkıyor 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günlük hayatta gayet kullanışlı rahat olduğu için giyilir fantezi ve bir çok çeşitleri olduğu için ayrıca giyilir 0 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aklı başında hiçbir kız giymez iğrenç 😒 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden iğrenç dedin merak ettim Yorumla Son_esmer +1 yıl hayat kadını giyer o kostümleri 😒 Yorumla Soran +1 yıl Sen evli misin bilmiyorum ama eşin istese de giymezsin anlaşılan Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet giyilir ben günlük olarak giyiyorum 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Giyilebilir, giyen kadınlar var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoo günlük hayattada giyiyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha rahat olduğu için mi tercih ediyorsun yoksa başka bir nedeni var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için normal camasirla ayni rahatlikta Yorumla Soran +1 yıl Vaay çok profesyonel Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. giyilir 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden giyiliyor peki yani bir faydası oluyor mu Yorumla aylin4433 +1 yıl tarz meselesi Yorumla Soran +1 yıl Ama sonuçta bi iç çamaşırı nasıl tarz olsun Yorumla aylin4433 +1 yıl anlaman biraz zor Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten merak ediyorum sütyen desek onun gözükme ihtimali var ya da ne biliyim askısı gözükebilir ama tanga nasıl oluyor Yorumla TemizMan +1 yıl Kral Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rahat olan birçok insan var. Yani giyilebilir
Rahat olan derken tanga mı daha rahat
Evet giyilir, gizli özgüven diye bir şey vardır. Ayrıca çamaşır izi belli olmasın diye de giyilebilir. Tanga abartılacak bir şey değil
Aaa evet izi belli olmasın diye giyilebilir çok doğru
Giymek istiyorsan giyebilirsin kimse sana neden giydin demez
Ben mi
Evet. Günlük hayatta giyilir mi diye sorduğuna göre..
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
İnsanlar herşeye alışıyor. Yurtdışında çoğu kadın giyiyor. Rahatsızlıkla alakalı değil. Biz henüz alışmadık. Bazı kadınlar tanga giydiğinde normal kilot onları sıkıyor
Günlük hayatta gayet kullanışlı rahat olduğu için giyilir fantezi ve bir çok çeşitleri olduğu için ayrıca giyilir
Aklı başında hiçbir kız giymez iğrenç 😒
Neden iğrenç dedin merak ettim
hayat kadını giyer o kostümleri 😒
Sen evli misin bilmiyorum ama eşin istese de giymezsin anlaşılan
Evet giyilir ben günlük olarak giyiyorum
Giyilebilir, giyen kadınlar var.
Yoo günlük hayattada giyiyorum
Daha rahat olduğu için mi tercih ediyorsun yoksa başka bir nedeni var mı
Benim için normal camasirla ayni rahatlikta
Vaay çok profesyonel
giyilir
Neden giyiliyor peki yani bir faydası oluyor mu
tarz meselesi
Ama sonuçta bi iç çamaşırı nasıl tarz olsun
anlaman biraz zor
Gerçekten merak ediyorum sütyen desek onun gözükme ihtimali var ya da ne biliyim askısı gözükebilir ama tanga nasıl oluyor
Kral
Partnerim isterse giyerim 🤭