Sevgilim benimle yakınlaştığında sert yakınlaşıyor ve korkuyorum. Evlilik düşünüyoruz evlenmeli miyim?

Ben bakireyim ama sevgilim cinselliğe düşkün. Bana saygı duyup evlenmeyi bekliyor. Ben soft ve yumuşak yakınlaşmadan hoşlanıyorum ancak bu sevgilimle ne zaman yakınlaşsak öpüşürken acıtarak öpüşüyor ve çenemi sert tutuyo acıtıyor, göğsümü sertçe sıkıyor ve canım acıyor. Yakınlaşırken sapıkça yakınlaşıyor benimle ve korkuyorum. Normalde çok efendi biri ancak yakınlaştığımızda farklı biri oluyo sanki. Sen sert seviyosun cinsellikte sanırım dedim, evet sert seviyorum ama sende alışırsın evlenince hatta daha çok hoşuna gider dedi. Ben soft yumuşak seven biri olacağımı tahmin ediyorum ve rahatsızım bu tarzdan... Sevgilim evlenince cinselliğin hergün olması gerektiğini söylüyor ancak bana göre bu fazla. Onun cinsellikte ve ön sevişmede sert biri olması beni korkutuyor. Sizce bakireyim diye mi korkuyorum yoksa gerçekten korkutucu mu? Böyle biriyle evlenmeli miyim?

Sevgilim benimle yakınlaştığında sert yakınlaşıyor ve korkuyorum. Evlilik düşünüyoruz evlenmeli miyim?