Cinsellik Masaj salonunda iç çamaşır çıkarılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İlk kez gideceğim. İç çamaşırlar duracak mı çıkacak mı? Güncellemeler+1 yıl Nedense hiç güven vermiyo yorumlar Masaj salonunda iç çamaşır çıkarılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onu sor ya yanlış anlaşılabiliyor ben sıkıntı ysşadım 7 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne açıdan? Çıkardın mıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazacaktım da gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla Egekarayılan +1 yıl merskettim banada at 😁 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Neden sorun yaşadın ya?Genelde masajda çıkarılıyor sanırım 😄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Mutlu sonlu masaj ve bayana erkek masaj yapacak tersi olarak erkeğe bayan masaj yapacaksa hersey fora, mutlu son yoksa kadında hem cinsin ise yine fora erkekte hem cins ve karşı cinste tanga mayo ilabilir 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet cikariliyor masaj salonunda. Üzerine havlu koyulur. 1 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Karsi cins ise cikarman tehlikeli. Hemcinsin se sorun olmaz lez degilse 1 0 Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Nerene masaj yaptıracaksın ki çıkarmayı düşünüyorsun 1 0 Yorumla
Fatihxxx1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Çıkart, daha rahat olur, masajı kadın mı yapacak? 0 1 Yorumla Fatihxxx1997 +1 yıl Ben masörlük yaptım, bazı kadınlar kendi istekleriyle klitorisini ve vajinasına masaj yaptırıyor, herherime masaj yap diyor bazı kadınlar Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dursun yani ama normal değil tanga giymelisin arkadan çok bellli olur 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 509 cevap paylaştı. Masör erkekse bir yolunu bulur çıkarır merak etme )) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben her seferinde çıkarıyorum. Bazı masözlere iç çamaşırımı çıkardım deyince üstümdeki havluyu kenara atıp çıplak masaj yapıyorlar 😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Orada sorarsın onlar söyler ne yapacağını. kadın masaj yapacağım der yaparken senin haberin olmadan erkek ile değişirler anlayamazsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maalesef benzer durum yaşadım bende karşı cin olarak dmfmdm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çıkarttın mıydı? Çıkartma mı dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip at istersen anlatayım çok saçma şekilde gelişti benimki özbek bi kadın tarafından dnfmdmdmd Yorumla Soran +1 yıl Alt tarafı özet vereceksin gerek yok kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın kendi çıkardı djdmfmf Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evliysen cikarma hatta erkege yaptirma ben zamaninda, yaptım isim buydu kocasi kıskandı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çıkarılıyor. Yıllardır en az ayda 1 defa masaja giderim farklı şehirlerde ve salonlarda. Tamamında iç çamaşırı çıkarılıyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cikart tabiki guzelce yaglayip mastirbasyon esliginde rahatlatir vajinanla oynar 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. "Abla çorapları da çıkarıyor muyuz " geldi aklıma 5 2 Yorumla Sinan_ist +1 yıl 🤣🤣 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl @minikkladyy Süper yorum 🤣 Yorumla
ksdennefreteden Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çıkarman hata olur çünkü benimde başıma buna benzer olay geldi 1 0 Yorumla
Berk55555 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benim de aklıma hep bu takılıyor yaa ama ben şortla giriyorum 0 0 Yorumla
Asli_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl açıkçası sana bağlı bişey bu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani korkum ne biliyor musun.. çıkartıcam sonra gelecek ve iç çamaşırsız masaj yapmam lütfen giy derse çok rezil olur utanırım Yorumla Asli_ii +1 yıl o zaman nasıl rahat olucaksan öyle ol Yorumla Soran +1 yıl Çıkartarak :( Yorumla
fatmannne Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bu sana bağlı çıkarmak zorunda değilsin 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sana kalmış nasıl rahat gissediyorsan 0 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsellik konusunda 673 cevap paylaştı. ben cikariyorum 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Nasıl istersen 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hepsi 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tercihine göre 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsellik konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çıkartt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Onu sor ya yanlış anlaşılabiliyor ben sıkıntı ysşadım
Ne açıdan? Çıkardın mıydı
Yazacaktım da gizlisin
Attım
Yazdım
merskettim banada at 😁
Neden sorun yaşadın ya?
Genelde masajda çıkarılıyor sanırım 😄
Mutlu sonlu masaj ve bayana erkek masaj yapacak tersi olarak erkeğe bayan masaj yapacaksa hersey fora, mutlu son yoksa kadında hem cinsin ise yine fora erkekte hem cins ve karşı cinste tanga mayo ilabilir
Evet cikariliyor masaj salonunda. Üzerine havlu koyulur.
Karsi cins ise cikarman tehlikeli. Hemcinsin se sorun olmaz lez degilse
Nerene masaj yaptıracaksın ki çıkarmayı düşünüyorsun
Çıkart, daha rahat olur, masajı kadın mı yapacak?
Ben masörlük yaptım, bazı kadınlar kendi istekleriyle klitorisini ve vajinasına masaj yaptırıyor, herherime masaj yap diyor bazı kadınlar
Dursun yani ama normal değil tanga giymelisin arkadan çok bellli olur
Masör erkekse bir yolunu bulur çıkarır merak etme ))
Ben her seferinde çıkarıyorum. Bazı masözlere iç çamaşırımı çıkardım deyince üstümdeki havluyu kenara atıp çıplak masaj yapıyorlar 😀😀
Orada sorarsın onlar söyler ne yapacağını. kadın masaj yapacağım der yaparken senin haberin olmadan erkek ile değişirler anlayamazsın.
Maalesef benzer durum yaşadım bende karşı cin olarak dmfmdm
Çıkarttın mıydı? Çıkartma mı dedi
Takip at istersen anlatayım çok saçma şekilde gelişti benimki özbek bi kadın tarafından dnfmdmdmd
Alt tarafı özet vereceksin gerek yok kalsın
Kadın kendi çıkardı djdmfmf
Evliysen cikarma hatta erkege yaptirma ben zamaninda, yaptım isim buydu kocasi kıskandı
Çıkarılıyor. Yıllardır en az ayda 1 defa masaja giderim farklı şehirlerde ve salonlarda. Tamamında iç çamaşırı çıkarılıyor.
Cikart tabiki guzelce yaglayip mastirbasyon esliginde rahatlatir vajinanla oynar
"Abla çorapları da çıkarıyor muyuz " geldi aklıma
🤣🤣
@minikkladyy Süper yorum 🤣
Çıkarman hata olur çünkü benimde başıma buna benzer olay geldi
Benim de aklıma hep bu takılıyor yaa ama ben şortla giriyorum
açıkçası sana bağlı bişey bu
Yani korkum ne biliyor musun.. çıkartıcam sonra gelecek ve iç çamaşırsız masaj yapmam lütfen giy derse çok rezil olur utanırım
o zaman nasıl rahat olucaksan öyle ol
Çıkartarak :(
bu sana bağlı çıkarmak zorunda değilsin
Ben çıkarırım genelde
Çıkar çıkar, her şey fora...😂😂😂
Sana kalmış nasıl rahat gissediyorsan
Çıkarsın daha iyi işte
ben cikariyorum
masör olasım geldi
Mutlu son istiyorsan niye olmasın
Daldassak çıkıyon kank
Aynen çıkartılıyor