şiddet ve zevk ayrılmaz bir bütündür.
nazik zevklerle mi yoksa güçlü,
etkili ve şiddet içeren zevklerle mi gerçek mutluluğa ulaşılabilir?

şiddet ve zevk ayrılmaz bir bütündür.
nazik zevklerle mi yoksa güçlü,
etkili ve şiddet içeren zevklerle mi gerçek mutluluğa ulaşılabilir?
Mutluluğun zevkle ya da şiddet veya naziklikle ilgili cinsellikle bir ilgisi yok. Mutluluk kişinin beklentileri ile ilgili. Bu beklentilere ne kadar uzaksa mutsuz olur, beklentilerine ulaşmış veya geçmişse de mutlu olur.
En fazla zevke nasıl ulaşılabilir diye cevaplarsak da bu da kişiye göre degişir. Sekste nezaket bekleyen birisi şiddet ile ulaşamaz, şidfrt bekleyen birisi de nezaketle ulaşamaz.
#Gerçek nitelemesi önemli.. Zira sert ve şiddet içerikli birliktelikler merak algısı ve denemek isteğiyle ortaya çıkar. Ama gerçek zevk ruhun! ve bedenin nazikçe okşanması ile zirveye çıkar
Cevap
9Cevap
Nazik sevişmeyle başlayıp sert seksle noktalanırsa iki tarafta üzülmez 😄 çok ciddi cvp verecektim ama fazla cesurca olacaktı 😂😂
Verebilirdin 😇
Sonraki soruya o zaman 😄
Sevdiğim kadına nazik davranırım tabi ki. ben kıyamam
Güçlü etkili ve şiddet içeren cinsellik ilişkiyi daha da heyecanlandırır evet doğru ama birazcıkta nazik olunursa tadından yenmez 😄🤷♂️
Şiddeti sevip sevdiğine kıyamayanlar da var.:) Bence gerçek mutluluk budur
Vardır muhakkak 😇
Hı hı, çok da uzakta değil o kişiler:)
Kişiden kişiye değişir , sert severim ben mesele a😂
Bazen kuş tüyü gibi nazik olmak kadını daha çok yükseltir ama tabi devamında her kadın vahşeti yaşamak ister
Yere, olaya, zamana bağlı. Seks esnasında kesinlikle sert, dibine kadar bdsm.
Uzun bi önsevişmeden sonra kadın artık kıvama geldiginde kafasını koydugun gibi dibini çıkarcanki kadın altında kadın oldugunu yaşadıgını hissetsin
Sert olunmalı ne kadar sert olunursa o kadar karşı taraf zevk alır
Yatakta siddet sart
Yatakta şiddete evet.. 😄
Hem yumuşak hem sert. İkisi de diyorum ben
Çatır çatır sert olcak
Kişiden kişiye değişir
Şiddet ve narinlik olmaz normal olarak yapılır
Kesinlikle şiddetli zevklerle
Buclu şiddetli
yatakta dusmanın gıbı yapman lazım kadını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?