Cinsel Yaşam Kadının ağzı mı, vajinası mi daha sıcak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kadının ağzı mı, vajinası mi daha sıcak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Muhtemelen aynı derecelerdir, vajina bir tık daha sıcak olan taraf olmalı. Isı olması erkeğin penisinin ereksiyon olması için gerekli şey. 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Bu nasıl soru ve bunu niye merak ettin? :D Vajinası tabii ki. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. O kadarını hiç bilmiyorum ama bir kız olarak sence neresi 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. ikisini de denedim, çok arada kaldım şu an düşününce.. , Vajina içi daha sıcak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabikide vajinasi. O kadar sicak olmasaydi etrafinda bu kadar dönen erkek olmazdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ölçüp geliyorum hemen 6 19 Yorumla C00LRahiP +1 yıl kim? Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum çabuk 😂 Yorumla C00LRahiP +1 yıl hahaahhah :D Yorumla angaraliabaz +1 yıl Dibini bulamadin sanirsam🤣 Yorumla Soran +1 yıl Rahat bırakın kızı ayol 😂😂😂 rahat rahat ölçsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı gibi yani çok az fark var :) Yorumla C00LRahiP +1 yıl hahaha :D kim nerede ölçüm yaptı şimdi biz anlamadık :D Yorumla Soran +1 yıl Derceyi söyle öyle olmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 36,4 ve 36,8 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi ağız. 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşük olan Yorumla Soran +1 yıl Hmm kız orayı nasil ölçtün kele😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence? Yorumla Soran +1 yıl Anam ne bileyim ben bakireyim sokamam ki 😂😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka ya onunla :) Yorumla Soran +1 yıl Kız dışını değil içini ölçecen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heralde yani Yorumla Mete3538 +1 yıl Nasıl ölçtüğün gerçekten merak konusu Yorumla CatsDream +1 yıl Cidden ölçtüysen helal olsun aslan yürekli anadolu kadını. Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Vajina ama ağzı tercih ederim 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dercenin önemi bı kez daha anlasildi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. vajinası 1 1 Yorumla liader +1 yıl Vajinası çok sıcak ve sulu oluyor bayılıyorum ya. Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Vajinası bence 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Vajinası bence 0 0 Yorumla
ilalilali Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Sen kadınsın bilmen lazım 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vajinası 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bajşnası 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Aşağı tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Muhtemelen aynı derecelerdir, vajina bir tık daha sıcak olan taraf olmalı. Isı olması erkeğin penisinin ereksiyon olması için gerekli şey.
Bu nasıl soru ve bunu niye merak ettin? :D Vajinası tabii ki.
O kadarını hiç bilmiyorum ama bir kız olarak sence neresi
ikisini de denedim, çok arada kaldım şu an düşününce.. , Vajina içi daha sıcak
Tabikide vajinasi. O kadar sicak olmasaydi etrafinda bu kadar dönen erkek olmazdi
Ölçüp geliyorum hemen
kim?
Bekliyorum çabuk 😂
hahaahhah :D
Dibini bulamadin sanirsam🤣
Rahat bırakın kızı ayol 😂😂😂 rahat rahat ölçsun 😂
Aynı gibi yani çok az fark var :)
hahaha :D kim nerede ölçüm yaptı şimdi biz anlamadık :D
Derceyi söyle öyle olmaz ki
36,4 ve 36,8
Hangisi ağız. 😂😂
Düşük olan
Hmm kız orayı nasil ölçtün kele😂😂😂
Sence?
Anam ne bileyim ben bakireyim sokamam ki 😂😅
Ne alaka ya onunla :)
Kız dışını değil içini ölçecen
Heralde yani
Nasıl ölçtüğün gerçekten merak konusu
Cidden ölçtüysen helal olsun aslan yürekli anadolu kadını.
Dili daha sicaktir
Net vajinası sıcacık sımsıkı
Vajina ama ağzı tercih ederim
Dercenin önemi bı kez daha anlasildi
Bu sorunun cevabı gayet net
vajinası
Vajinası çok sıcak ve sulu oluyor bayılıyorum ya.
Vajinası bence
Vajinası bence
Vajinası tabiki
Sen kadınsın bilmen lazım
Vajinası
İkisi de çok benziyor
Ne fark eder
Bajşnası
Tüp daha sıcak bence
Arka deliği
Vajinası
vajinasi