Eskilerde de bu şekilde yoğun muydu, fark ediyorum artık kadınlarda erkekler kadar yapar oldu, bunun nedeni evlilik yaşının uzaması mı sizce? Önceden 18' ine kadar evleniyorlardı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yaşının uzaması, teknoloji çağı, din ve toplum algılarının yer etmesi bunların hepsinin etkisi var. Artık 8-9 yaşında öğreniliyor seksin ne olduğu, o dürtüler uyanıyor içimizde haliyle. Bunun yanı sıra günümüzde özellikle toplumun çoğunluğunun müslüman olduğu ülkelerde evlilik öncesi seks az olduğu için haliyle mastürbasyona yöneliniyor. Antik Roma'ya baktığında evlilik olmasa dahi bir çok kişi rahatça seks yapıyordu yani mastürbasyona gerek kalmıyordu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEskiden de herkes yapıyordu inan. Sadece dile getirilmiyordu. Bence insanların cinsel isteklerini belli etmesinde problem yok. Cinsellik bir ihtiyaç ve bir şekilde karşılanacak öyle ya da böyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa açıkçası yaşanmasına karşı değilim haddime değil zaten, ama gerçekten benim isteğimi neden herkes bilsin gizli olarak da anlatsam bunu, yani cinsellik kişiye ve partnere özel yaşanmalı, emin olun eş olarak seçeceğiniz kadın bir çok erkekle sanal seks. vs yaptığı zaman hoşunuza gitmeyecek, şimdi artık o durumdayız
- +1 yıl
Dile getirmezse kimin istekli olduğunu nereden bileceğiz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yaşının uzaması değil. Hedonizm düşkünlügü. Hepimizin dopamine ihtiyacı var. Bu dopamin eksikliğini bu yollardan alarak bağımlılık gelistiriyorlar. Telefon oyunları, sigara, yeme alışkanlıkları, alkol, müzik. Haz veren her şeye düşkün robotlar olduk.
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben internetin bu kadar her şeye açık olmasının büyük ölçüde etkisi olduğunu düşünüyorum, önceden internet yokken daha üretken ve verimliydi insanlar. Black Mirror çok iyi yansıtıyor günümüz hayatını.
- +1 yıl
Izlemedim ama ismi bile güzelmiş.
Soran+1 yılTavsiye ederim sıkılmazsınız
- +1 yıl
Not aldım, thanks.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardı tabi ama insanlar belki kendimi daha iyi kontrol ediyodu
62 Yorumla
Soran+1 yılEdilmesi gerekiyor bence sanki herkes bana zevk düşkünü gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılAntik kentlerin kalıntılarında bile kadınların vibratör niyetiyle kullandığı şeyler bulunmuş, yani mastürbasyon her zaman vardı
04 Yorumla
Soran+1 yılVardır tabiki bunu insan ister istemez keşfediyor zaten. Ben artış oranından söz ediyorum, süreklilikten vs.
- +1 yıl
Modern insan kendi içerisinde yalnızlaşiyor, bu da masturbasyonda artışa sebebiyet vermiş olabilir
Soran+1 yılBir çok sebebi olabilir elbette, sonrasında aklı kıt insanlarla yaşamayalım da.. Hayırlısı
- +1 yıl
mastürbasyon zararlı bir şey aslında, en fazla ayda 1 çok zorda kalınırsa 2 defa yapılmalı, fazlası vücut ve beyin için zararlı
Bencede evlilik yaşı artık 30 35 yaş arası ve haliyle en istekli dönemler kızlarda mecburen bol bol yapıyor eskden daha erken evlilikler olıyırdu
00 Yorumla
+1 yılKesinle katiliyorim evlilim yaşının yükselmesi ve çevremizde cinsel cagrisimlarinin çok olmasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden kadın bastırıldığı ve internet olmadığı için mastı bilmiyordu.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kanka hakkat çoğaldı teknoloji geliştikçe millet azıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik yasi. Su yasta niye bekariz, cözümü ne? durum ortada.
Su an bile yapiyorum rezillige bakin utanmamak elde değil
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten insan yaşı gelince sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyor, bunu da ancak eşinle yaptığın zaman sağlayabilirsin. Umarım en kısa zamanda kendinize uygun bir eş bulabilirsiniz 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılBiraz iyi hissettim, yadirgamadiginiz icin de tesekkür ederim Allah razı olsun amin gercekten evlilik farz bir yastan sonra.
+1 yılKızlarda yoktu çoğu bilmiyordu
00 YorumlaHayır son bi kaç senedir rövanşta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNapsinlar evlilik pahalı manuele devam 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik yaşından dolayı. Yaşın kaç mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden bu kadar gec yasta evlilik yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayı bilmeyen ben 🫢
52 Yorumla- +1 yıl
Sebep
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenimi bence arttı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki vardı
00 Yorumla
+1 yılBence ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Bnce yoktu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026