Eşimle paramız kalmadı. Annemden yiyecek getirdim diye surat yaptı, ne yapacağım?

Arkadaşlar eşimin davranışlarını anlayamadığım için sizlere sormak fikir almak istiyorum. 1yıla yakın evliyiz ve evlendikten sonradan beri maddi durumumuz kötüye gidiyor. İlk başta gezme tozma falan, fantezi istekleri alamıyorduk evliliğimiz başında daha sonra yaşam için gerekli şeyleri almamaya başladık şimdi de neredeyse hiçbir şeyi alamıyoruz. 2 haftadır ev alışverişine çıkmadık makarna bile kalmadı öyle söyliyim. Son 100tl paramız kaldı. Geçen ay eşimin ailesinden para istedik 5bintl gönderdiler. Kira, faturaları falan ödedik bin lira ya kaldı ya kalmadı bize onlada yiyecek ihtiyaçları aldık. Bu ayda bizimkilerden isteyelim dedim. 2 3 ne gönderebilirlerse. Eşim yok olmaz istemeyecez dedi. 2 haftadır ha bi yerden para gelecek ha geldi ha 2 güne geliyor diye diye evde ne kahvaltılık ne akşam yemeklik yiyecek bir şey kaldı. Anneme gitmiştim hem görüşmeye hemde yemek yerim diye. Annem herr gittiğimde zaten bir şeyler koyar yanıma meyve, salça, tatlı falan ne varsa. Artık söyledim annemede biraz alacak edecek paranızın kalmadığını. Biraz daha çok koydu her zamankinden elimede para verdi biraz. Daha yollarım dedi. Neyse eve gidince eşim poşetleri falan gördü baktı. Söyledin dimi annene dedi, her şey getirmişsin dedi. Annem her zaman koymuyor mu sanki bir şeyler dedim. Ama eşim baya kızdı surat yaptı.

Bunda surat yapacak ne var şimdi anlamadım? Tamam erkekler için para meseleleri gurur kırıcı anlıyorum ama, ekmek alacak para yok. Ciddi anlamda evde yiyecek karın doyuracak bir şey yok. Bu noktada gurur falan kalmıyor bence. Eşimin verdiği bu tepkiyi anlamandıramıyorum. Evde aç aç beklese miydim? Ben bile ona surat yapmıyorum evde yicek bişey yok falan diye. Zaten söylüyorum o kalmadı bu yok diye alırız diyor. Alamıyoruz neyse, eşimin verdiği tepki sizcede saçma değil mi? İhtiyacın olduğunda alacaksın yani. Yorum yaparsanız sevinirim

Eşimle paramız kalmadı. Annemden yiyecek getirdim diye surat yaptı, ne yapacağım?