ya şu an sevgilim yok ama 20 yaşına gireceğim ne öpüşme oldu ne sevişme bunlar da düzgün biriyle olsun istiyorum ama erkekler çok aceleciler direkt cinsellik muhabbetine giriyorlar ve basitmişim gibi hissettiriyorlar. Dışardan öyle gözüktüğüm için olabilir. Ayrıca ilişkiler de İlk veya 2. buluşmada öpüşmek, 1. ayımız da sevişmek istemiyorum. Bana göre öpüşme 3. buluşmada sevişme falan da 1. yılda falan olmalı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılYavrum sevişmek kimseyi basit yapmaz. Öpüşme 3. buluşma falan demişsin kendine bir sınır koymuşsun iyi güzel ama bir açıdan saçma birini gerçekten seversen o sınırlara bağlı kalamaz, kalmak istemezsin. Biri çıkar karşına öyle bir seversin ki daha 1. saatte öpmek istersin veya başka birini 1 yıl boyunca öpesin gelmez. 20 yaşına kadar bir şey yaşamaman da gayet normal. Sevdiğimiz kadını da bizimle sevişti diye basit görmeyiz. Öyle gören erkek zaten sevmiyordur ve istediğini elde etti diye uzaklaşır. Hayatında yaşayacağın ve yaşamak istediğin şeyleri başkalarına bel bağlayarak yaşama. Seks mi yapmak istedin mesela, yap ama sonra pişman olma mesela veya bu çocuk beni kullandı bana sözler verdi vs. bilmem ne düşünme. Ben istedim ve yaptım pişman da değilim diyebil.
027 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumun için teşekkür ederim :) Dediğin gibi düşüneceğim için yapmak istemiyorum aslında. Çabuk pişman olan ve birine bağlanınca kopamayan birisiyim. Biriyle cinsellik yaşarsam kendimi ona adamış gibi hissederim bu yüzden beni bıraktığı zaman depresyona girmem büyük olası
- +1 yıl
Birine kendini cinsellik yaşamadan da adayabilirsin yalnız. İşte hatayı burada yapıyorsunuz maalesef. Sevgi ve cinsellik çok farklı şeylerdir. Mesela çoğu kız hala daha şu erkeği cinsel açıdan tatmin edersem beni sever mi diye saçma bir düşünceye sahip. Cinsellik yaşayarak kimse kimseyi sevmez. Cinsellik yaşadı diye de seven birisi soğumaz. Cinsellik doğanın kanunudur, dürtüdür, her insanda bulunur ve sana çekici gelen herkese karşı o dürtüler hissedilebilir. Sevgi öyle mi? Sevgi çok yoğundur, herkesi sevemezsin. Erkekler nefsini kontrol edemez ya da etmek istemeyiz diyelim buna gerek duymayız bizim için daha basit, yüzeysel bir şeydir cinsellik. Bu yüzden zaten bu yok acaba beni seviyor mu, kullanıyor mu tarzında saçma sorular soruluyor sürekli. Kadınlar hala öğrenemedi maalesef erkeğin sevgisinin buna bağlı olmadığını. Biz sevsek de arzularız, sevmesek de. Fark az önce belirttiğim gibi o kadını ne kadar istediğimizden belli olur ve ondan başkasını istemiyor olmamızdan veya gösterdiğimiz ilgiden, yaptığımız fedakarlıklardan. Kimseyle cinsellik yaşadık diye de kullanıyor olmuyoruz. Tabii yatmak için seviyorum diye göz boyayanlardan bahsetmiyorum o ş*refsizliktir.
Soran+1 yılHahahha tabi ki amacım karşı tarafı tatmin etmek değil. Benim de bir libidom var bende cinsel açıdan tatmin edilmek isterim. Ama doğru kişiyle ve doğru zamanda. Tutku ve aşk olduğu zaman güzeldir cinsellik. Lakin dediğin şeyi nasıl anlayacağım? Beni gerçekten sevip sevmediğini? Bazıları öyle iyi rol yapıyor ki anlaşılmıyor
- +1 yıl
Bunu ilk günlerde anlamayabilirsin ama mutlaka kendini ele verir. Bana göre, kendimden yola çıkarak bir erkeğin cinsellik olmadan sabretme süresi 3-6 ay arasıdır. Birini gerçekten sevdiğimizde ilk başta onu o şekilde düşünmek istemeyiz, çok masum buluruz o kadını. Dokunmaya kıyamamak dediğimiz şey vardır ya o durumu yaşarız. Yalnız şunu belirteyim eğer cinsellik konusu açılırsa mesela sen izin verdin ya da bir imada bulundun falan, o zaman yelkenler fora olur sonrasında hep istemeye başlarız o dokunmaya kıyamama olayı ortadan kalkar. :D Diyelim sen açmadın konuyu 3-6 ay geçti, bu sefer de erkek artık kendisi açmak ister artık dayanamaz. Bu sürede sen istemediğini belirtirsen ve seni seviyorsa zorlamaz konuyu kapatır saygı duyar. 6 aydan sonra açmak isterse ve sen hala olmaz dersen eh yeter ama moduna girer seviyorsa da sevgisi bitmeye, soğumaya başlar. Bunun dışında yine diyorum ilgisinden anlarsın. Mesela arkadaşlarıyla dışarı çıktı ve eğleniyor mu? O anda bile aklına sen geliyorsan ve hiç olmadı seni özledim diye mesaj atıyorsa seviyordur. Oyun oynuyor ve buna rağmen sana hızlıca dönmeye çalışıyorsa. Yorgun olsa dahi seninle biraz daha konuşmak adına uykusundan feragat ediyorsa. En yoğun ve zor anlarında bile hala sana vakit ayırmaya çalışıyorsa. Senin dertlerini dinliyorsa. Misal biz dedikodu sevmeyiz, zerre umurumuzda değildir. :D Sen ona izlediğin bir programda olan bir şeyi veya arkadaşlarınla alakalı bir durumu anlatırken bile seni hala hevesle dinliyor ise... Bu gibi şeylerden anlarsın işte.
Soran+1 yılUmarım ya bu dönemde böyle birini bulmak zor
- +1 yıl
Var aslında da işte doğru insanlar birbirlerine denk gelmiyor. :D Kadınların ergenlik dönemi çok sıkıntılı. Genelde sizi umursamayan, değer vermeyen, tersleyen serseri denilen tiplere kaptırıyorsunuz kendinizi. O kıymet bilen masum adamın kalbi de katılaşıyor bu yüzden, madem öyle ben de ş*refsiz olayım moduna bürünüyor. Sonra o da gidip başka kızların kalbini kırıyor. Böyle böyle domine taşı gibi herkesin birbirine sevgisi, saygısı, anlayışı bitiyor.
Soran+1 yılMaalesef bu konuda kısır bir döngüye girildi. Ama erkekler de şey durumu var bir kız onların kalbini kırdığında tüm kızlara küsüyorlar bizde öyle değil benim gibi bazı iyi kızlar o kalbi iyileştirmek ve o erkekle barışmak istiyoruz
- +1 yıl
Kızlarda da durum böyle. Eğer öyle olmasa erkeklere karşı bu kadar güvensiz olur muydunuz? Hayatımda hiçbir kadına kötülüğüm dokunmadı, oldukça güvenilir ve zararı dokunmayacak biriyim ama habire kızların güvensizliği ile uğraşmak durumunda kalıyorum sırf önceden birisi güvenini sarstı diye. :D
Soran+1 yılBence iki tarafta kendine göre haklı ;/
- +1 yıl
Öyle tabii, herkes kendini haklı bulur zaten.
Soran+1 yılYok benim karşı tarafı da haklı bulduğum oldu :)
- +1 yıl
Bravo o zaman sana. :D Kadınlar genelde erkeği her konuda suçlamaya bayılıyorlar.
Soran+1 yılGenellemelere girmekten hiç hoşlanmıyorum. Hep farklı olmaya ve kendimi özel kılmak için uğraştım. Ama karşı tarafın etrafında hep yalancı ve aldatıcı kızlar olduğu için hiç fark edilmedim. Bu yüzden onlara hak veriyorum ya; etrafında 1001 kişi var ve hepsi birbirine benziyor. O farklı olan 1 kişiyi bulmak ve ayrıca farklı olduğunu anlamak çok zor olmalı.
- +1 yıl
Böyle mantıklı ve olgun düşünebiliyor olman güzel bu konuda. Mesela sana kendi yaşantımdan bir olay anlatsam eminim sen kadınlara hala nasıl düşman değilsin dersin. :D Tüm sevgimin, merhametimin içine edildiği anlar oldu.
Soran+1 yılHahahaja dinlemek isterim
- +1 yıl
Yok yavrum anlatmam. :D En azından yorumda herkesin okuyacağı şekilde anlatamam rahatsız olurum. Baya m*la bağladığım durumlar oldu çünkü. Ben bunu kendime nasıl yakıştırdım böyle birine nasıl değer verdim gibisinden. :D
Soran+1 yılHahahaha bence çoğu kişinin başına gelmiştir bu durum
- +1 yıl
Benimkiler bambaşka boyutlara ulaştı. Şöyle bir bakıyorum hayatıma, düşünüp sorguluyorum. Kadınlara nefret duymamam için hiçbir neden bulamıyorum vicdanımdan başka. :D
Soran+1 yılBenim gibi iyi kızların hiçbir suçu yok relax lütfen hahsıwjd
- +1 yıl
Ama şöyle düşün. İnsanın sevdiği ona suçsuz gelir zaten. Masum, melek gibi görürsün. Sana kötülük de yapsa altında iyi nedenler aramaya uğraşırsın. Yani mantıken bizim en suçsuz gördüğümüz bile böyle canımızı yakıyorsa, biz başkasına nasıl iyi olalım? :D
Soran+1 yılBöyle düşünürsen kimseyle geçinemezsin ama
- +1 yıl
Ben zaten kadınlara nefret duyuyorum demiyorum ki, mantıken duyguları bıraktığımda duymam gerek onu söylüyorum. :D Hiçbir insanın suçunu başkasına mal etmem, sevmem bunu. O, o kişinin ayıbıdır. Biri bana yalan söyledi diye hemen kesin bu da söyler yanılgısına girmem.
Soran+1 yılZaten mantıken her iki cinsinde şu an birbirinden nefret etmesi lazım ya zaten 😂
- +1 yıl
Evet öyle. Artık ilk hangi cins veya hangi insan başlattı bunu bilmiyorum ama bir elime geçirsem çok fena yapacağım. :D Eğer bilmek istiyorsan o bahsettiğim olayları özelden anlatabilirim.
Soran+1 yılTabi olurrrr
Soran+1 yılbenim yerimede pataklaaa
Soran+1 yılYazıyom özelden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Sevişme birden çinsellige gider anlayamazsın 😂 koru kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kesinim o konuda
Soran+1 yılYok bir erkeğin evine gitmemekte kesin kuralım 🫶🏻 eve çağırırsa zaten amacı odur aptal değilim
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Aradığım profil benzerin ve mesafeler bir de önemli olan
00 Yorumla
+1 yılBunun için güven gerekli güvendiğin insanla herşeyi yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken davranmiyormusun?
daha önce hiç sevgilin oldu mu012 Yorumla
Soran+1 yılOldu tabi ne konuda erken davranıyorum
Cevap sahibi+1 yılsevişme öpüşme
Soran+1 yılBilmiyom ki geç diyenler bile oluyo aslinda
Cevap sahibi+1 yılbenimde sevgilim oldu ama bakirim hala
Soran+1 yılHe olabilir kimse seks yapmak zorunda degil benim bahsettiğim de seks degil zaten sevişmek
Cevap sahibi+1 yılsevismedim bile ama bende yapmayı çok istiyorum özelikle öpüşme
Cevap sahibi+1 yılsevişmek kadar güzel bir kelime yok
Soran+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılKimin yok ki
Soran+1 yılYok sag ol
Soran+1 yılMerak etmiyom sag ol
+1 yılEvlenmeden önce yapma sonrası pişmanlık oluyor
09 Yorumla
Soran+1 yılseks zaten yapmam ama sevişme bilmiyorum ya askıda o bence anlık gelişiyo
- +1 yıl
Nasıl birini isterdin karakter olarak mesala mesleği önemli mç
Soran+1 yılmesleği önemli değil. daha önce hiç meslek kriteri düşünmedim. karakter olarak dürüst, merhametli, saygılı olsun kısıtlayıcı aşırı kıskanç falan olmasın yeterliii bi de anne kuzusu olmasın mümkünse
- +1 yıl
Tanışabilir miyiz?
Soran+1 yılBurdan biriyle reele geçmem yani şey yapma ya
- +1 yıl
İlla sevgili olacak değiliz arkadaş oluruz
Soran+1 yıltamam da burdan dışarı çıkmaz sadece bu uygulama da
- +1 yıl
Tamam sorun yok merak etme
- +1 yıl
Takip atar mısın
+1 yılolmqzsın duzugun ınsanla yaparsan
00 YorumlaO sevdiğin kişiye göre değişir