Cinsel Yaşam Sevdiğim çocuk gay çıktı ne yapacağım🥺🥺? melisaaa81 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ya kalbim çok kırıldı moralim altüst oldu psikolojim bitik ne yapıcam ben 🥺🥺🙄 Güncellemeler+1 yıl Galerisini kurcaladım kendisinin haberi yok son kozumu oynıcam Sevdiğim çocuk gay çıktı ne yapacağım🥺🥺? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yok artık... Senin başına gelen pişmiş tavuğun bile başına gelmez. Yapacak bir şey yok, yoluna bakacaksın. :D 0 2 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Valla ya kafayı yicem hiç şansım yok Yorumla MyColorDark +1 yıl boş ver, ileride daha kötü sonuçlar doğururdu. Yolla gitsin. :D Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arkadan vururken önden sallanınca gelen pişmanlık hissi 0 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl 🙄 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aranı iyi tutmaya bak bir de merak ettim acaba nasıl bir şey var mı fotoğrafı? 0 2 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Fotoğrafı yakaladım Yorumla bahtsızromeo +1 yıl Ne yap biliyormusun haberin yokmuş gibi davran nabzını yokla belki biseksüel olabilir az da olsa şansın var yani Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Seni sevdiğini belli ediyor muydu başta söylemedi mi 0 2 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Belli etmiyordu Yorumla benfavor +1 yıl O zaman bir şey diyemedim ya Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu sonradan mı fark ettin nasıl anladın ki bazen farklı şekilde durumlar karşımıza çıkabiliyor 0 3 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Galerisini kurcaladım Yorumla melisaaa81 +1 yıl Gizlice Yorumla Sugarman06 +1 yıl Hmm kötü olmuş ya anlayabiliyorum ne hissettiğini ama herşeye rağmen dik durup hayatına dikkatli bir adımlar atmak yakışır sonuçta hayat taşları ayıklaya ayıklaya hazır hale geliyor Yorumla
Rıfat84 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bisexsual de değilse yapcak bişi yok kanka ol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim gibi seven kızı her zaman mutlu etmeye çalışacak zevk verecek biri de sap gezsin hep 0 0 Yorumla
Mrbbnbn Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yakışıklılar gay çıkınca gelen üzgünlük... 1 6 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Çok iyidi ya 1-2 haftalık çıkıyorduk her şeyi yapardım 🥺 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Neden ya biz varken 🥺 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Haberi yok galerisini kurcaladığımdan Yorumla Mrbbnbn +1 yıl Aman takıntıya çevirme de Yorumla kirazgul +1 yıl Lezi anlarım da gay kötü ya Yorumla melisaaa81 +1 yıl Zengin yakışıklı tam istediğim di ya offf Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Başkasına yönelmelisin 0 4 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Kimee Yorumla melisaaa81 +1 yıl Bıktım ya Yorumla magicalbetüş +1 yıl hiç bilmiyorum önüne bak Yorumla melisaaa81 +1 yıl Erkekler çok ilginç Yorumla
Ayayay2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Yanlış anlama olmasın 0 3 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Galerisinde erkekle çıplak fotosu vardı +18 Yorumla Ayayay2 +1 yıl O zaman sen çok yanlış seçim yapmışsın, geçmiş olsun Yorumla melisaaa81 +1 yıl 🙄🥺 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Biseksdir belki şansını dene 0 5 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Yok gay galerisinde erkekle çıplak fotosu var Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Şansına küs Yorumla melisaaa81 +1 yıl Bi test yapıcam ona yatağa atmaya çalışıcam onu bakalım isticek mi Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Haber ver babada Yorumla crazzy42 +1 yıl @melisaaa81yatağa atıp ne yapacaksın gay olsa da kadına ilgi duyup cinsel haz alabilir kendini tuzağa atmış olursun Yorumla
kirazgul Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Lezbiyen ol benim gibi hayat güzel 😘😘 1 2 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Yok hiç bişey değilim ben Yorumla kirazgul +1 yıl Hımm 😘😘 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl off bu çok kötü işte 1 2 Yorumla kirazgul +1 yıl Evet 🙏 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Hemde ne kötü Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şansına küs tadına bakamadın 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Şans 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yok artık... Senin başına gelen pişmiş tavuğun bile başına gelmez. Yapacak bir şey yok, yoluna bakacaksın. :D
Valla ya kafayı yicem hiç şansım yok
boş ver, ileride daha kötü sonuçlar doğururdu. Yolla gitsin. :D
Arkadan vururken önden sallanınca gelen pişmanlık hissi
🙄
Aranı iyi tutmaya bak bir de merak ettim acaba nasıl bir şey var mı fotoğrafı?
Fotoğrafı yakaladım
Ne yap biliyormusun haberin yokmuş gibi davran nabzını yokla belki biseksüel olabilir az da olsa şansın var yani
Seni sevdiğini belli ediyor muydu başta söylemedi mi
Belli etmiyordu
O zaman bir şey diyemedim ya
Bunu sonradan mı fark ettin nasıl anladın ki bazen farklı şekilde durumlar karşımıza çıkabiliyor
Galerisini kurcaladım
Gizlice
Hmm kötü olmuş ya anlayabiliyorum ne hissettiğini ama herşeye rağmen dik durup hayatına dikkatli bir adımlar atmak yakışır sonuçta hayat taşları ayıklaya ayıklaya hazır hale geliyor
Bisexsual de değilse yapcak bişi yok kanka ol
Benim gibi seven kızı her zaman mutlu etmeye çalışacak zevk verecek biri de sap gezsin hep
Yakışıklılar gay çıkınca gelen üzgünlük...
Çok iyidi ya 1-2 haftalık çıkıyorduk her şeyi yapardım 🥺
Neden ya biz varken 🥺
Haberi yok galerisini kurcaladığımdan
Aman takıntıya çevirme de
Lezi anlarım da gay kötü ya
Zengin yakışıklı tam istediğim di ya offf
Başkasına yönelmelisin
Kimee
Bıktım ya
hiç bilmiyorum önüne bak
Erkekler çok ilginç
Yanlış anlama olmasın
Galerisinde erkekle çıplak fotosu vardı +18
O zaman sen çok yanlış seçim yapmışsın, geçmiş olsun
🙄🥺
Biseksdir belki şansını dene
Yok gay galerisinde erkekle çıplak fotosu var
Şansına küs
Bi test yapıcam ona yatağa atmaya çalışıcam onu bakalım isticek mi
Haber ver babada
@melisaaa81yatağa atıp ne yapacaksın gay olsa da kadına ilgi duyup cinsel haz alabilir kendini tuzağa atmış olursun
Lezbiyen ol benim gibi hayat güzel 😘😘
Yok hiç bişey değilim ben
Hımm 😘😘
off bu çok kötü işte
Evet 🙏
Hemde ne kötü
Şansına küs tadına bakamadın
Şans
Tren yapın