Sürekli görüyorum gördüğüm şeyi sormak istedim artık. Sevdiğimız kadın ile Cinsellik konuşup muhabbet etmeyeceksen kimle olacak bu şey? Yok seven Cinsellik konuşmaz gibi saçma sapan şeylere nasıl inanıyorsunuz 😀

Sürekli görüyorum gördüğüm şeyi sormak istedim artık. Sevdiğimız kadın ile Cinsellik konuşup muhabbet etmeyeceksen kimle olacak bu şey? Yok seven Cinsellik konuşmaz gibi saçma sapan şeylere nasıl inanıyorsunuz 😀

Sevdiğin kadın ile konuşursun anlarm ama günümüz ilişkileri cinsellik konuşmak için meydana geliyor gibi bunuda onaylamiyorum
Yaa sevgilim ile konuşmayacaksam kiminle konuşacağım diyen kişi günlük sevgili değiştiriyorsa konuşmasın
Tabi bunlar bakış açısı ve kişiye göre değişen yargılar
Biz hep kötü, kullanan tarafız kardeşim onlar da hep kullanılan suçu olmayan taraf. Bu böyle biline. Lütfen düzeni bozmayalım. :D Çok uzun ve detaylı yazabilirim ama bence bu her şeyi özetliyor.
Ben sevgilim ile cinsellik konuşmak için zorlamazdım. belki geçmişte kötü deneyimleri olabilir saygı duyardım ama sevgilim konuşmak isterse tabi ki de konuşurum her zaman.
Sadece birbirimizi tanımak ve neleri sevdiğimiz konusunda bir kere konuştuk, onun harici hiçbir şey konuşmadık,3. Yılımız ve cinsellik olmadan da oluyor
Cevap
1Cevap
Inanki kadin olarak bende anlamıyorum ve bence bi kadinda sevgilisi ile yasamayacakta kimle yasayacak😂sevgilime namuslu gozukucem diye baskasina mi gidiyim valla insan olarak benimde cinsel dürtülerim var bende istiyorum bu gayet normal değil mi yapmam diyen kadini anlamiyorum hic mi canlari istemiyo
İşin kötü tarafı şu ki bunu dile getirince abaza muamelesi görüyor 😅
Valla bizde bazen kaşar muamelesi görüyoruz hem erkekler hem kadin tarafından ama cinsel istekler insanin doğasinda var bide sey cok sacma erkek seni istiyosa degil istemiyosa sorun vardır yani adami öpeceksin elleyeceksin tepki vermeyecek asıl orada sıkıntı 😂hem sevgilisini istemeyip hem aldatmiyosa zaten erkekliginden suphe ederim
Kadın açısından baktığım zaman bir çok şey de hak veriyorum.
Ama bu gibi şeyler sevgili ile olur.
Aklıma başka bir şey gelmiyor. 😅
Konuşmasın demiyoruz ki güvenimizi kurmasınlar yeter
Kesinlikle +1
Hakikaten ağzına sağlık. Erkek sevdiği ile cinsellik konuşmaz, sevmediği ile hiç konuşmaz. Kiminle konuşacak peki soran yok. 🤣🤣 Akıl tutulması.
Siz herkesle konuşmaya çalışıyorsunuz kanla sevdiğiniz, sevmediğiniz fark etmiyor
Onlar kendilerini evliliğe saklayanlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?