Cinsel Yaşam Seks için km'lerce yol gider miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Birini seviyorum. Gitsem mi? Altınlarımı bozdursam? Seks için km'lerce yol gider miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoşlanıyorsam giderim. Sırf kadın olsun çamurdan olsun diyerek gitmem 0 0 Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Mal mısın bedava şey yapacak bi zahmet gelsin ben kız olsam hiçbişeye karışmazdım otele yeme içme 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Devlette çalışıyor yeni başladı izni yok Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl O zaman yapacak bişe yok ama canım etme o seni kullanacak şimdi e**orta gitse gecesi 1500 2000 seni bedava kullanack Yorumla Soran +1 yıl Oha o kadar fazla mı lan altından mı bari Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Hiç gitmedim gitmem de Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Çuval şey yap daha iyidir Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk için böyle bir şey yaparım da 5 dakikalık zevk için asla yapmam. Aaaah aşk üzümlü kekimmm🙃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu da aşk için Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl 5 dakikalık zevkleriniz için aşkı karıştırdınız ne diyeyim tükürem bele aşka Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim kişiyle sonunda ilk kez yapmak istiyorum Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Aynen kanka aşktandır devam et. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cocuktaki sansa bak ayagina kadar geliyor 1 kurus masraf yok izin a sende ayagina git alamiyorum maas alamadim bahanesiyle pompalicak zevkini alcak yollucak sende kendini dudukletmeye ayagina git sf 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok arzuluyorsan git ama yakın birileri ile de yapabilirsin. Nerede yaşıyorsun? 0 0 Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sen niye gidiyorsun o gelsin 4 1 Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Dmi yani Yorumla
zeynep1056 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bulundugun şehirde bulamaz misin birini 2 1 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Zevk meselesi demekki😂 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Altın bozdu işi 😂 gideceğin kişiye söyle alsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biletler pahalı Yorumla Gothroc +1 yıl E olabilir. Fakirseniz fakırlık yapmayın 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O gelsin sen niye gidiyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere eşitsizlik oluyor derdiniz hep sjdjdj yaaa şaka maka ven gitmeliyim çünkü o gelemez Yorumla cakir2607 +1 yıl Neden gelemez ayrıca hiç bir zaman eşitsizlik demedim. Ve benim için de gelenler oldu Yorumla Soran +1 yıl Devlet işinde izinsiz şu an Yorumla cakir2607 +1 yıl Anladım hayat senin karar da senin Yorumla
Göktürk_bumin Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Çoookk gidip geldim değiyor bence 1 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Aşk için giderim, seks için hayır. 0 0 Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim kişiyse yürüyerek bile gidilir 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Sen gitme o gelsin elini sallasan bulursun 0 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Antalyadan İstanbul'a uçakla gidip geldiğim oldu 0 0 Yorumla
Artextios Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İstanbul dan Nevşehir Muğla denizle ye gittim 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O sana gelsn bedava *m s*kecek 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yol paranı versin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk maaşını alamadı daha Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Altın bozma manyak mısın bunun için altın mı bozulur xD Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen bence evlisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok beee Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Neden altın bozdurup sevişmek için harcar ki insan elindeki parayı Yorumla Soran +1 yıl Canım çekti Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Gel yanıma o zaman:) nerede yaşıyorsun nereye gitmeyi planlıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Mersinden ist Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Saçmalama ya Mersin'de bolca bulursun erkek napacan İstanbul'da. Bana daha yakınsın gelsene kız. Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Giden var 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nerden nereye 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala bn gittimm 😄 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. O gelsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hoşlanıyorsam giderim. Sırf kadın olsun çamurdan olsun diyerek gitmem
Mal mısın bedava şey yapacak bi zahmet gelsin ben kız olsam hiçbişeye karışmazdım otele yeme içme
Devlette çalışıyor yeni başladı izni yok
O zaman yapacak bişe yok ama canım etme o seni kullanacak şimdi e**orta gitse gecesi 1500 2000 seni bedava kullanack
Oha o kadar fazla mı lan altından mı bari
Hiç gitmedim gitmem de
Çuval şey yap daha iyidir
Aşk için böyle bir şey yaparım da 5 dakikalık zevk için asla yapmam. Aaaah aşk üzümlü kekimmm🙃
Bu da aşk için
5 dakikalık zevkleriniz için aşkı karıştırdınız ne diyeyim tükürem bele aşka
Sevdiğim kişiyle sonunda ilk kez yapmak istiyorum
Aynen kanka aşktandır devam et.
Cocuktaki sansa bak ayagina kadar geliyor 1 kurus masraf yok izin a sende ayagina git alamiyorum maas alamadim bahanesiyle pompalicak zevkini alcak yollucak sende kendini dudukletmeye ayagina git sf
Çok arzuluyorsan git ama yakın birileri ile de yapabilirsin. Nerede yaşıyorsun?
Sen niye gidiyorsun o gelsin
Dmi yani
Bulundugun şehirde bulamaz misin birini
Zevk meselesi demekki😂
Altın bozdu işi 😂 gideceğin kişiye söyle alsın
Biletler pahalı
E olabilir. Fakirseniz fakırlık yapmayın 😂😂
Hahaha
O gelsin sen niye gidiyorsun
Erkeklere eşitsizlik oluyor derdiniz hep sjdjdj yaaa şaka maka ven gitmeliyim çünkü o gelemez
Neden gelemez ayrıca hiç bir zaman eşitsizlik demedim. Ve benim için de gelenler oldu
Devlet işinde izinsiz şu an
Anladım hayat senin karar da senin
Çoookk gidip geldim değiyor bence
Aşk için giderim, seks için hayır.
Sevdiğim kişiyse yürüyerek bile gidilir
Sen gitme o gelsin elini sallasan bulursun
Antalyadan İstanbul'a uçakla gidip geldiğim oldu
İstanbul'dan Ankara 'ya gittim
İstanbul dan Nevşehir Muğla denizle ye gittim
O sana gelsn bedava *m s*kecek
Yol paranı versin.
İlk maaşını alamadı daha
Altın bozma manyak mısın bunun için altın mı bozulur xD
Sen bence evlisin
Yok beee
Neden altın bozdurup sevişmek için harcar ki insan elindeki parayı
Canım çekti
Gel yanıma o zaman:) nerede yaşıyorsun nereye gitmeyi planlıyorsun?
Mersinden ist
Saçmalama ya Mersin'de bolca bulursun erkek napacan İstanbul'da. Bana daha yakınsın gelsene kız.
Olabilir
Giden var
Nereye gideceksin
Çok gittim
Nerden nereye
Vala bn gittimm 😄
şakamısınız ya
Yok artık
O gelsin
Gittim karşılığı da her zaman güzel oldu
Gitmem
Bana yzsana