+1 yılAklıma geldi bende yapmıştım seneler önce benimki güvenilir bi adamdı o şekilde boşalttım hatta kendim ısrar ettim sok diye🤭 iyi ki sokmadı. seninki güvenilir mi bilemem
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO iş çıplakken sürtünme durumuna kadar gelirse, vajina ve penisin ıslanmasıyla beraber içeriye girme durumu o kadar kolay olur ki farkına bile varamazsın. :D Eğer bekaret durumuna takıntılı bir arkadaşsan şayet deneme derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda onu bosaltmami istiyor totalde ama bunu da yapabiliriz dedi
- +1 yıl
O zaman el yordamıyla daha güvenlidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılZevke teslim olup içine boşalırsa sıkıntı. Karşı gelirim deme o şehvete kapılınca ne sen ne de o durmak ister. Kendinize geldiğinizde geç olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Bence o anın zevkine kapılıp malum işi yapabilirsiniz o yüzden risk alma sakın derim
21 Yorumla
Soran+1 yılOkkuuiu
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet çok riskli, hem hamile kalma riski var hem de içine girme riski. hiç tavsiye etmem çıplak olarak yapmanı. erkeklerin bişey olmaz ben yanındayım nasolsa evlencez gibi sözlerine aldanma.
23 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle bir gayem de yok zaten sadece meraktan 18 yasindayim birde asiri meraklaniyorsun bu yaslarda
Cevap sahibi+1 yılevet çok haklısın ben de çok meraklıydım senin yaşlarındayken ;) risklerden de kendini mutlaka koruman gerekir, sürtünmenin hazzı güzel ama penis direkt vajina kısmına sürtündüğü için penisten akan zevk suyuyla bile hamilelik riski vardır, bir de o an erkek dyanamayıp içine sokabilir ve yanlışlıkla oldu der, bi anlık bir hareketine bakar kendini bastırdımı o an engel de olamazsın. ama sürtünmenin penisi hissetmenin hazzı çok tatlıdır gerçekten sımmsıcaklığını hissetmen çok hoşuna gider, ileri geri sürtündükçe verdiği hazla tüm vücudunu ılık ılık bir haz kaplamaya başlar, merak ediyorum dediğin için anlattım az biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım eğer cinsellik ile ilgili bir bilgiye sahip değilseniz içinde her zaman bir nebze şüphe var ise yapmamalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılBilgiye sahip degilsin derken
- +1 yıl
Yani oluşabilecek durumlar.. Cinsel bölgelerde sürtünme esnasında oluşabilecek sıvı çıkması ve temas etmesi seni sıkıntıya sokacak durumlar vs
Soran+1 yılBunu biliyorum ondan soruyorum ya zaten
- +1 yıl
Eğer iki taraf olarak istiyorsanız rahat olman için prezervatif taktirt o zamanda tehlikesi olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Erkek dikkatli olup kendine hakim olabilirse farklı ve fazlaca bir zevk yaşayabilirsiniz. Deneyin ve dikkatli olun. Zevklidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBosalamiyormus oral seks cekersin bende sana aynisini yaparim dedi
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. girmediği sürece sorun yok birde vajina girişine boşalmadığı sürece nadir ama hamile kalma olasılıgı yok değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar irrite oluyorum ki sizin gibi insanlara anlatamam...
01 Yorumla
Soran+1 yılTuh ya cok uzuldum
Bakireligini takıyorsun surtunmesine takmıyorsun benide bu anlayıs bitiriyor komedi
05 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Soran+1 yılSenin gibi bos yorunlara kapaliyim
Soran+1 yılHahahaut yaparim
+1 yılSpermler çekim yasasıyla kayıp içeri girer ve döllenme olursa hamile kalabilirsin. Risk bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünah izlersin ilerleyen yaşlarda da pişman olursun ve bunun bir imtihan olduğunu unutma
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTek yaptığın nefsin ve Allah'ın yasaklarından göz, Kulak ardı edip kaçmak 🤦♂️🤷
Soran+1 yılSen hic birlikte olmadin mi biriyle
Cevap sahibi+1 yılYaşadığım tecrübeler sonucu pişman oldum, olmanı istemem ya sevdiğin yar olmaz ya evlenir pişman eder en kötüsü şudur ya çocuklarından bulursun belayı emin ol ektiğini biçiyorsun pişman olma vazgeç bu yoldan sevdiğini kırmak istemeyip her dediğini yapıyorsun ya Rabbinin gönlü ne olacak 🤷 ben yanacam belki sen yanma...
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bakirelikte vajinada olmaz kızlık zarı diye bir şey yok kendi bedeninden haberin olsun 😂
00 Yorumla
+1 yılKendinizi bilio tutabilirseniz hiç bisi olmaz prezervatifsiz boşalmasın dikkat et
00 Yorumla
+1 yılO anın zevkine be büyüsüne kapılıp s*k beni diye inlersen ve o da dayanmaz sa çatır çatır skr. yok seni gerçekden seviyor ve kıyamıyorsa güvenilir ise girmez. dikkatli olman gerek
00 Yorumla
+1 yılKivama gelirsin o sokmasada oral yapar sana devam edersen alırsin icine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatır sürtün penis uzunsa girmez zaten başı deliğe denk gelmezse girmez
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 cm
Cevap sahibi+1 yılgövdesinde sürtün
Gizli Üye(30-35)+1 yılBarut fıçısıyla dolu yerde Çakmakla dolaşmak bu dediği 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayıp şlap diye girince gelen pişmanlık ve ahan da zıçtık hissi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRiskli o zevkle 3 cm girse ki girer yani yapmanı tavsiye etmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma hiçbir şey olmaz penisin kafası girse yirtilmaz 3cm icerde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ya girmek isterse ne yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılIzin vermem
+1 yılKendini tutamaz izin verme bence
10 Yorumla
+1 yılO aşamaya gelirse giriyor içine kanka
10 Yorumla
+1 yılsulanınca bi anda icine kacmasın dikkat et
00 Yorumla
+1 yılDikkatli olursanız bir problem olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSürttukce sen içine şok diyeceksin
00 YorumlaGüvenmiyprsan yapmasan daha iyi
00 Yorumlaİçine ne ara girdiğini bile fark etmezsin...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılArkasına mı sürdüruyon
01 Yorumla- +1 yıl
Kim
+1 yılDayanamaz kayarsa içeri sorun başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi anda köklerse çarşı karışır
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir girmicek
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen üzerine otur sen sürt ve hiç kalkma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Girse ne olucak ki sanki bakire oluyorsun
00 Yorumlaolur zevk alırsın sonra içine almak istersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyapma kız
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam qkwodhflxnal
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz
00 Yorumla Sakın yapma duramazsın
00 Yorumlaİmkansiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılİçine kaçmasın da 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa yanlışlıkla girerse ne olacak?
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır berabersiniz sevgilinle
Soran+1 yıl2 ay
Cevap sahibi+1 yılAnladım fiziğin iyi mi senin beğeniyor musun kendini
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo kac
Soran+1 yılNapcan
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHamile kalırsın
00 Yorumla
+1 yılBence riskli
00 Yorumla
+1 yılolmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBişi olmaz sürtmeden
00 Yorumla
+1 yılBabasının gururu
00 YorumlaDeneme dayamaz girer
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler