+1 yılBu şarkıyı at. Tam anlattığın vaziyet
https://www.youtube.com/embed/Td5ZZ6yWUos08 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel :)))
- +1 yıl
Ben bu şarkıyı dinleyip cesaretimi topluyorum :)) Bu arada diğer yanıtlarını okudum şarkıyı atamazsın ama balkonda dinleyebilirsin :DD
Soran+1 yılYapicam bu dediğini ya da cam acikken yüksek sesle dinlerim 😀😀😀
- +1 yıl
Haydi rastgele o zaman gelişmelerden haberdar et
Soran+1 yılBu şarkıyı dinlerken geçti ve kocaman gülümseyerek bakıyordu :)))))))
- +1 yıl
Güzel. Sıra onda
Soran+1 yılÇok heyecanlıyım :))) teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
Rica ederim :d Amacına ulaşırsın umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılSürekli karşılaşın, ister istemez adım atması lazım. Atmıyorsa zaten ondan pek bir şey olmaz gibiii
016 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla baknaya evimin önünde dolanmaya başladı pür dikkat izliyor aslında aşırı ateşli bir bakisma şekli yasiyoruz
- +1 yıl
Hemen bir gülümseme
Soran+1 yılBen sanırım çok delici bakıyorum ya gulumseyemiyorum olur ya derin bakışlar gerildiğim için öyle bakıyorum ama baya seksi bir bakış oluyor gülümsemeye henüz gecemedim
- +1 yıl
E zaten öyle olacak. Sen ona sert bakarken o da sana bakacak ve tam o an "Pardon saat kaç" diyecek. Sonra konuşma olursa oradan başlayacak zaten...
Soran+1 yılDirekt de söylerim aslında işte kötü bir duruma düşmek istemiyorum
- +1 yıl
Bence sen o gelsin ki benim ona bayıldığımi anlamasın istiyorsun. O yüzden karşıdan adım bekliyor gibisin
Soran+1 yılBenim bayildigimi değil de hafif meşrep diye düşünmesin kafa yapisini bilmiyorum
- +1 yıl
İşte o sıkıntı. Bilmiyorum açıkçası ya ben hiç bir kimseye o şekilde düşünmem de karşı tarafı bilmiyoruz tabi
Soran+1 yılBen de bilmiyorum yaş farkı da çok zaten ben giderken o dönüyordu sonuçta
- +1 yıl
Kaç yaş var ki
Soran+1 yılBen 30 o 41-43 arası bisey
- +1 yıl
Belki de o yüzden uzak
Soran+1 yılOlabilir çünkü ben yaşımı hiç göstermiyorum Max 24 görünüyorum giyim tarzim falan da öyle
- +1 yıl
Anladım. O yüzden de daha da uzak durur malum yaş farkı da gayet var. Yanlış anlaşılmayı hiç istemez bence
Soran+1 yılİstemez ama evimin önüne geldi az önce bakıyor hala sanırım açılacak yakindir
- +1 yıl
Hadi bakalım
+1 yılİki insan birbirini istiyor ve cesaret edemiyor 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet :) ne düşünür hakkımda diye endişeleniyoruz sanirim
- +1 yıl
Mercimeği hiç fırına vermeyi düşünmüyon mu deee ona
Soran+1 yılKonu mercimek değil ki beni sevsin öyle istesin istiyorum aşığım kendisine çünkü :(
- +1 yıl
Kızım sorunda beni sevsın diye bşy yok sevişmek istiyoruz cesaret edemiyoruz diyorsun konuyu aşka çevirmene gerek yok 😂
Soran+1 yılYa aşık oldugum için sevişmek istiyorum zaten aşkın temelinde seks vardır her zaman romantik ve tutkulu bir şey istiyorum ikimiz de dayanamayacak şekilde zirve duygularda olalım ateşli bir şeyler olsun istiyorum
- +1 yıl
İkimiz fitili ateşleyelim diyorsun yani anladım :)))
Soran+1 yılTam da öyle
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hadi koçum, hadi tosunum yapabilirsin diyecek halin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit pantolonunu indir eline al oral yap karşı koyarsa erkek değildir 😂
28 Yorumla
Soran+1 yılİlk açılan kendisi olursa neler neler yaparim da
Cevap sahibi+1 yılKız sendemi libido tavan.
Soran+1 yılEvet zirve
Cevap sahibi+1 yılİns bakire deilsindir mastb da kesmiyor 🤣
Soran+1 yılDeğilim tabiki hshs
Cevap sahibi+1 yılBeni tek erkek kesmiyor artık bir kez olsun grup denemeyi düşünüyorum 😂
Soran+1 yılAllah isteyene daha çok versin
Yanına git kulağına eğil kamışa su yürüyormu yürümüyormu he cevap ver de
014 Yorumla
Soran+1 yılEkinler dize kadar yavrum gel bize kadar falan da desem mi korkutucu mu olur?
Soran+1 yılHahahhahahahahah mendebur suratla geziyorum cidden ters görünüyorum
Soran+1 yılBen bu sözü söylesem benden nefret eder fanatik Fenerbahçeli ekinler dize kadar fener gel bize kadar diye bir atışma olmuştu ya hhshshsh devamını da bilmiyorum bu arada ne ki
- +1 yıl
Beşiktaş tribünlerinde çok söyledim
Ekinler dize kadar
Fener gel bize kadar
Sana bişey göstersem
Kasıktan dize kadar
Al bu alamazmısın
Sen ne biçim delikanlısın
Portakal soyolurmu tadına doyulurmu
Fener sana bir koysam
Fizansan duyulurmu
Al bunu alamazmısın
Sen ne biçim delikanlısın
🦅🏁❤️😀
Soran+1 yılAhahhaha oha böyle mıymış hahah vallahi bilmiyordum travesti sanabilir beni arkasına bakmadan kacar
Soran+1 yılSon dediğin gibiyim gelmesini beklemek zorundayım
Soran+1 yılHaklısın sert değil de fazla cool dışarıdan havalı gibi düşündüren bir halim olduğunu söylüyorlar elimde olan bir şey değil fingirdek biri değilim
- +1 yıl
Cool durmak başka soğuk durmak başka aslında. Benim bi kız arkadaşım vardı sosyal medyada görmüştüm ilk buna mesaj bile atılmaz dedim. Bir süre bi şekilde dikkatini çektikten sonra mesaj attım ve iyi karşılandım beraberliğimiz başladı. Ama soğuk duruşu yapısından kaynaklanıyordu bazen yanımda kahkahalar atardı len nasıl gülüyor bu kız derdim. Ama bazen öyle soğuk bakardıki konuşurken donuk donuk bakardı neyse susayım oyar beni bu derdim. Soğuk durmak pek çekici gelmez ama bu elde olan bişey değil tabi. Ama cool durmak aksine çeker
Soran+1 yılTam da öyleyim dışarıdan öyle cesaret edemiyorlar ama tanıyınca seviyorlar eğlenceli sevimli sempatik buluyorlar kızlar da erkekler de
+1 yılSosyal medayadan ekleyeceksin snra geri silcen o muhabbeti kurar zaten seni istiyosa öyle bi cesaret verirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk adımın ondan gelmesi benim için önemli biraz ağırdan satmak istiyorum :))
- +1 yıl
Cesaret vermen lazım sert yapili isen cesaret edemez tepkini kestiremez
Soran+1 yılBakislarina karşılık vermeye başladıktan sonra beni izlemeye başladı sürekli görmeye çalışıyor normlade hiç bakmazdim mesela. Ama gerçekten tepkimi kestirmiyor olabilir
- +1 yıl
Aynen öyle çünkü hepimizin başına geliyor senin bi adim atip ona yol açman lazım
Soran+1 yılYa aslinda adım atarım ama malum coğrafya kaderdir ilgimi isteğimi belli edersem başka gözle bakicak yani çok doğal bir şey sonuçta insanlar da birer memeli hayvandır iç gudulerimiz var ama kadın isteyince bir sürü sıfat yakistiriliyor. Mecburen istemem yan cebime yapmak zorunda kalıyoruz söyle saçma anlayış olmasa cennet olacak dünya cinsel açlığın afrikasi olma nedenimiz de bu tamamen herkes birbirini istiyor ama tabular ve yakıştırmalar yalnızlığa ve hircinliga itiyor
- +1 yıl
Evet ama maalesef işte
Yemeğe çağır canım oradan otele geçersiniz
012 Yorumla
Soran+1 yılOtele gerek yok outdoor da olur farketmez boşa masraf şimdi veya arabada da olur
Soran+1 yılOnun var ya şaka yapıyorum adama aşığım o da bana öyleyse daha güzel olir tutku istiyorum ateş istiyorum
Soran+1 yılAteş var zaten ama sadece o söndürebilir
Soran+1 yılO sen olsan bari o sen olsan bari o sen olsan bari sen olsan bari iii
Soran+1 yılHahahahha yanıyorum demedim ona yanıyorum genele değil yanlış anladın hshshs sextingi hiç sevmem bu arada
Soran+1 yılOlur geliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir selam ver adama bakim 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılTürkçeyi unutuyorum onu gorunce
- +1 yıl
O kadar yani
Arkadaş bi bizi böyle seven çıkmadı kıskandım valla şimdi 😊
Soran+1 yılVardır da farkında degilsindir
- +1 yıl
Aaahh ahhh keşke
Kahve içmeye çayır😉
00 Yorumla
+1 yılmuhabbet etmek lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılEdebilsem keşke
- +1 yıl
hiç mi samimiyet yok
Soran+1 yılTanismiyoruz ki bakisma var sadece
- +1 yıl
nerde bakışıyosunuz, muhabbet etmeye çalış sonra muhabbeti ilerletmeye
Soran+1 yılEvimin cevresinde geziniyor :) alakalı alakasiz.
- +1 yıl
pusu yapacak sanırım sana evden çıkarsan :)
Soran+1 yılBekliyorum pusuyu Cendere Cendere
- +1 yıl
hazır kıvamdayken kendimi takdim edeyim size :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarına dokunarak
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadarını yapabilsem gerisi de gelir daha hiç konuşmadık benim sesimi duymadı bir kez selam vermeye çalıştı Türkçeyi unuttum ağzımı acamadim kafa salladım eyvallah koçum minvaline geldi
Cevap sahibi+1 yılKeşke bana yapan olsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılFrikik ver resim at hemen ister
04 Yorumla
Soran+1 yılTanismiyoruz sosyal medyada ekli degil bariz olmayacak ama o da istiyor diye dusunecegi bir şey olmalı
Cevap sahibi+1 yılDaha önce hiç birliktelik yasadiniz mı yoksa ilk defa mı yasayacaksiniz
Soran+1 yılYaşadim tabiki ilk degil
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı tkp edebilir misiniz peki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvli mi
020 Yorumla
Soran+1 yılBekar
- +1 yıl
Ne bekliyorsun ozaman
Soran+1 yılOndan gelsin istiyorum dayanamayacak şekle gelsin itiraf etsin istiyorum öyle daha tatlı olur diğer türlü ısmarlama oluyor. Şimdi çıksam dışarı on erkeğe söylesem 9 u kabul eder ben beni özellikle istesin sevsin değer versin ve çabalasin istiyorum çünkü aşığım zaten
- +1 yıl
Ama sadece görmeyle olmaz ki
Soran+1 yılOlmuyor gerçekten sabrım kalmayacak diye korkuyorum
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılDayanamayıp acilacagim ona sonunda öyle olunca hiç degerim kalmaz
- +1 yıl
Aranızda kaç yaş var
Soran+1 yıl10+ yaş büyük benden
- +1 yıl
Ozaman işin rengi başka
Soran+1 yılBen 30 o 41-43 falan sanırım askerligi 18 ay yapmış minimum 82li
Soran+1 yılNeden başka işin rengi
- +1 yıl
Hmm sen küçük değilsin aslında ben sen 18. Oda 35 gibi düşünmüştüm 🙈
Soran+1 yılA teşekkürler o kadar küçük mu gorunuyorum gshshhshs
- +1 yıl
Yani evet duygularına hapsolmuş yeni ergenlikten çıkan tatlı bir kız gibi
Soran+1 yılErgenlikten çıkamadım ki nelerle uğraşıyorum hahah
- +1 yıl
Duygu bu arzularının önüne geçmiş
Soran+1 yılÖyle oldu
- +1 yıl
Başım döndü soruna yazmaktan🙈
Soran+1 yılYa evimin önüne gelmiş yine şimdi :))))
Tek misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs dekoltesiyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Git söyle
03 Yorumla
Soran+1 yılOndan gelsin istiyorum
Soran+1 yılKahkaha attım ya çok yaratıcı gerçekten hrjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılVayyy
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldirek vererek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026