Kendi hormonlariyla değil benle sevissin istiyorum demek istemiştim
Amac seks olmalı, karsilili boşalmak değil yani
Bana sevismekten daha çok asagilayici şekilde bunu yapıyorlar gibime geliyor
Kendini sadece tatmin ediyolar sanki ya da erkekler öyle hepsi bilmiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Soruyu daha anlamlı bir şekilde tekrar alabilir miyim? :D Duygu hissederiz tabii ki ama siz bizden daha fazla zevk alıyorsunuz. Fantezilere gayet açığız aslında genelde kadınlar utanıp çekinir bunlardan. Başka soru var mı? Detay kısmı biraz karışık olmuş.
Anlamadigin kısmı ne
"Bana sevismekten daha çok asagilayici şekilde bunu yapıyorlar gibime geliyor" bu kısım.
Yani seks değil başka bise yapmak istiyorlar
Gir cik sert olsun biraz oral bitti
Bu mu yani dokunma his falan yok mu öyle çok duygusuz oluyor
Öyle yapan bir erkek dediğin gibi bencildir ve seksin inceliklerini, güzelliğini anlayamamış öğrenmemiştir. Seksten önce zaten ön sevişme olmalı. Kadının güzelliğinin farkına varılmalı, yaşatılmalı. Her yerini öpmek, okşamak ve de yalamak. Islanmasını sağlayıp kıvama getirmek. Sonra asıl sekse geçildiğinde sert olunur ama ön sevişme gereklidir. Aşağılayıcıdan kastını tam bilemiyorum. Dirty talk yapmayı, bdsm i severim mesela. Biraz aşağılayıcı olabilirim o an, canı yansın isterim ama bu onu gerçekten aşağılamak istediğimden ya da öyle gördüğümden olmaz. Sadece fantezi ile sınırlıdır.
Yani Mesela konuşunca soğuk geliyor bana isteklerimi anlamıyor belki de
Uyum varsa beni anliyorsa o dediğin yapılır
Asagilayici olan beni anlayamamasi
Bunu anlamak zor değildir bence, anlamak işine gelmediği için olması daha yüksek ihtimal. Maalesef ya sana bir şey hissetmiyordur ya da saygısı yoktur.
Oğlak burcu erkeği işte djjsjs
Çok soğuk tam oluyo evet diyorum sonra tam tersi
Valla benim bir arkadaşım da oğlak ama gayet laftan anlayan oldukça anlayışlı bir adamdır, bence burca yorma bunu. :D
Yükselen etkiliyor hshshzh
Yani bilmiyorum neden böyle
Belki reelde öyle değildir ya da öyledir herseyde
Sanırım bu seksting yaparken böyle?
Sexting bile değil soruyor daha çok ama yani Sexting sayilir
Neler soruyor çok merak ettim şu an. :D Kaç yaşında, senin yaşın kaç?
Mastürbasyon şeklini
Ben 19 20
O 25
Hala çok toy sayılabilecek bir yaş erkek için.
Üzülüyorum ya hem tatmin olmucagimi hem de beni begenmedigini düşünüyorum
Erkeklerden soğuyorum
Ya toy ve hödük biri çıktı diye erkeklerden niye soğuyorsun sen şimdi ben burada güzelce sorularına cevap veriyorum suçum yok. :D Tahmin olamayacağın yüksek bir ihtimal gibi duruyor.
Evet anlasmistik bide üzdü bu beni
Yani genelde erkekler öyle ya da sapık 40 50 yasindaki biri teklif ediyor bide parayla şimdi böyle düşünüyor olmam yanlış mı bence değil
Genelleme her koşulda yanlıştır. Ben doğru mu algıladım kafamda bilmiyorum ama sen buluşup reel olmayı mı düşünüyordun? Sevgili ya da f*ckbuddy gibi?
Evet doğru anladın
Ne kadar süredir konuşuyordunuz, seviyor muydun?
Hoşlanıyorum diyelim
1 sene oldu
1 senede anlamadın mı ya böyle olduğunu? :D Sonradan mı değişti yoksa?
Hayır ya ben değiştim 1 sene de daha farkliyim kendimi kesfettim diyelim
Ya erkeklerde cinsellik yaşayacağı kadında duygusal bir şey yaramazlar Hani fiziği güzelse gayet de ilişki yaşamak için bizim için idealdir Hani özellikle yaş olarak da uygun ve fiziği güzel bir kızsa Duygu ya da bakmaz ki bugüne kadar ilişki yaşadığın hiçbir kızla duygusal bir bağım yoktu ve nereden baksan 20'ye yakın Kızla ilişkim olmuştur
Ben kendi adıma tam tersini düşünüyorum. Partnerimin aldığı zevk oranında zevk alan biriyim ben. Ayrıca burada zamanla pek çok şey yazmıştım #bence olarak
Fetişist olduğumu anladım ben şimdi ama ahhaha
El ayak bunu biliyordum zaten bide eşyalara varmış ama ben bunun fetiş olarak görmüyordum
İkisi de hoşuma gidiyor
Buarada biseksüelim kadında da aynı şeyi isterim
eğer sana yapılması hoşuna giderse bu ZEVK tir. Sen yaparken hoşlanıyorsan (ve olağan dışı birşeyse ) bu fetiştir. Kavramlar çok karmaşık aslında... Çok garif fetişist türler vardı ama KS uyarı verdi girme bu konulara bizim site bu kadarını kaldırmaz diye... ben de serinin devamını yazamadım :)
Yaa üzüldüm şimdi youtubedan kadın mastürbasyonu diye bir videodan gördüm hah bende de bu var dedim ve kadınlarda oluyormuş o
Mesela sevdiğim bir yer özellikle bende deniz havuz gibi şeylere karşı var
ya da araba benim olan bir şey yani lüks yaşam gibi zevk veriyor hshsha
Evet lüx yaşam bir fetişizmdir / pahalı oyuncaklar / bazen para veya değerli bir eşyanın kendisi ( pırlanta mesela ) gibi olağan dışı olup cinsel dürtü oluşturan fetiş türleri yaygınlaşmaya başladı. Sonuçta cinsellik uçsuz bucaksız bir evren... Daha keşfetmediğimiz nice şeyler var. Ben güzel bir yolculuk içinde keşfedebileceğim ve deneyebileceğim her şeyi araştırıyorum
Evet fetiş mişim bişey de var mesela ben resim çizerdim 3 sene falan önceye kadar
O da zevk veriyordu ama mastürbasyon değil sadece çizimlerim belki kokusu kurşun kalemin ö, ellikle gölgeleri falan bunu kimse bilmiyor
Ama anlayan biri var o da babam
O da ressam diyebilirim duvar işleme heykel işleme falan yapıyor bunu anlatmadan anlıyo mesela bu fetiş mi inşallah değildir ya shhshs ama aşırı duygusal ve zevk veren bir şey tutku denebilir
Cinsel zevk vermiyorsa tutkudur. Baba mesleğidir oradan geliyordur. İlk aşkın olan babandan sana kalan bir tutku... Ama onu yaparken atıyorum ıslanıyorsan--- için kıpır kıpır oluyorsa- boşalacakmış gibi hissediyorsan fetiş olarak ele alınır. En son ne zaman boşaldın ve ne içindi?
Bu hissin aynısı kadınlara karşı da var görsel olarak hoşuma gidiyor kendimi sapık gibi hisettim şu an
Bilmem hep öyle diyolardı bana ya
Olur
Cevap
9Cevap
Seks ve duygu farklı kavramlar. Adam doggy pozisyonunda popoya şaplak atıp, eliyle saçları çekerken nasıl bir duygu hissetsin
Duygu derken şöyle anlatayım kendi sadece aktif olmasın yani sonuçta sevisme deniyor buna ama dominant olan o ve his duygu yok sadece beni seyyapmayi istiyor o kadar
Şimdi biri var mesela konuşuyorum duygu bisey hisetmiyorum nedense
26 yaş + da
O bencillik daha az
Söylediklerin doğru aslında ama eksik bir çok kadın önsevişme sonrasında artık seks sırasında o duyguyu yaşamak istiyor
Eksik kısmı nedir mesela
Sert olmayı evwt isterim de ama asagilayici şekilde ya da direk gir cik saçma geliyo bana
İşte bak burada arzularınla duyguları karıştırmamak lazım gir çık şekilde olması olayın kalitesini fazlasıyla zaten düşürür o ayrı bir konu
Ben karistiriyor muyum şimdi duyguyla arzuyu doğru mu anladım
Bencillik ve egoizm sadece. Tek derdi kendinin sona ulasmasi. Ötesi taklit. Kadinlar daha farklılar ve duygu dolular.
Daha çok karsilikli boşalmak istiyor
O zaman nesi bunun seks ki
Bu imkansiz. Önce ön sevismeyle kadin bosaltilir, sonra erkek girer bosalir. Ama bunu anlayan yok.
O da karşımdaki zevk alması hoşuma gider diyor ama benim anladığım kadarıyla durum daha farklı bir boyutta
Mastürbasyon gibi bir şey istiyor bu ya tuhaf
Nasıl mastürbasyon?
Yani gir çık la mastürbasyon aynı şey
Onun erkekliğini benim de kadınsılığımı hisedemedikten sonra orgasm olmadıktan sonra ne anlamı kaldı ki
Simdi anladim. Aynen haklısınız. Çoğu erkek öyle ama. Ön sevişme denen sey yok ki. Genelde soyunup girip bosalip çıkıyorlar. Kadin bu esnada asla orgazm olamaz.
Yaparım diyo da ben pek inanmadım yani sadece yalamaksa onu oyuncaklar var yani şey yapan
Hisetmek ayrı bi konu bilmiyorum ben mi abartıyorum bence abartmıyorum jsjsj
Ahah bence de abartmiyorsunuz. Yalamak, öpmek, okşayıp keyiflendirmek cok mühim. Kadin zevklendikce de erkegi mutlu eder bence ama bugün erkekler giriyor boşalıyor. Bu da 3 dakika surmuyor
duyguyu asla karıştırmam aslında ama fantazisiz sevişme bile olmaz
Genel olarak öyle evet
:( nasıl ya peki bizim isteklerimizi kim karsilicak kızlar mi :/
Duygusuz olmuyor bende
Duygu derken ask demiyorum ben
Yani duygusuzsunuz
Yani geneli duygusuz demissin
Çoğu erkeğin beyni gelismemis yani hahah anladim
Isime gelir gibi mi yazdigini ozetlwdim ben
Erkekler daha çok açık fanteziye
Daha çok corapli iç camasirli şeylere aciklar erkekler
Rimming pegging istemiyolar
Hahaha sana odunları gelmiş çorap moral fantezi değil sadece cinselliğe görsellik katar başka bir şey katmaz
Ama bu söylediklerini hiç bir erkek kabul etmez
Sadece trans kabul eder
Edenler var
Ama bu olmasa bile yani nasıl anlatsam şimdi
Hep kendi mi aktif olcak sevmiyorum ki ben boyle
Aktiflik konusuna gelince kadında aktif olmalı erkek teslim etli yeri gelince
Trans mi yo normal erkekler var bunu isteyen
Doğrudur
Seni fantazilerin nasıl
Şahsım adına fanteziye zevke önem veren biriyim
her şeye acugum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?