Bu kişilere bağlı ama 🤣 yapılır diyip yatakta uyuyakalanda olur yapılmaz diyende olur yapılır diyip yapanda olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç sanmıyorum. Zaten sabah erkenden uyanıyorsun, kuaför hazırlık vs derken daha düğün başlamadan yoruluyorsun, stres de yapıyorsun tabi her şey zamanında yetişecek mi gibi gibi.. Yorgunluktan, cinsellik insanın aklına gelmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu kişilere bağlı ama 🤣 yapılır diyip yatakta uyuyakalanda olur yapılmaz diyende olur yapılır diyip yapanda olur
Hiç sanmıyorum. Zaten sabah erkenden uyanıyorsun, kuaför hazırlık vs derken daha düğün başlamadan yoruluyorsun, stres de yapıyorsun tabi her şey zamanında yetişecek mi gibi gibi.. Yorgunluktan, cinsellik insanın aklına gelmez
Sanmıyorum ya; o günün yorgunluğuyla çiftler zaten bitiyor :D
Bence de ben bile harap oluyorum gelin değilken
Yani, o gelinlik - damatlık, oyna, terle, koşuştur... Bitiriyor insanı...
Bence düğünlerde Spor ve Rahat giyilmeli :D
Ilk geceden yapmak çok saçma olur yani İnsanı yorar
biz öncesinde de yaptığımız için ilk gece yorgunluktan hemen uyumuştuk.
Düğünden sonra otele geçerken yolda yapsak mı yapmasak diye konuşurken, odaya kendimizi nasıl attıysak iki kere yaptık, bu durum kişilere bağlı bence.
Daha önceden yapmış mıydınız peki 2 kere yapabildiğiniz için soruyorum
Yok daha önce yapmamıştık.
İki tarafin istegine bagli bu durum iki taraf cok yorgun degilse on hazirlik olabilir. Sen peki ilk gece ister miydin
Hayir düğün gününde sabah düğün başlamadan yorulmadan önce yapılır
Olur mu öyle şey ya. Türkiye de hangi çift düğünden önce beraber yaşıyor da? Onu aynı eve girmeden yapacak çiftin de o zamana bırakacağını sanmıyorum
Ben nişanlandım nişan günü sabah yapmıştık 😒 herkes düğün gece simi yapıyor sanıyorsun . Nişanlı iken Hamile bile kalan var sen nedion
Offf nişan yokken bile hamile kalan var hatta ortaokul öğrencisi bile hamile olan var. Ne diyorsun sen Heee herkes düğün sabahı yapıyormuş
Herkes yapıyor dememedim. Sen evlen 10 sene sonra gerdek yap.. iyi ki bir a mın var
Ne alaka ya yürü git
Biraz zor, onun için biz o geceye bırakmamıştık :))
Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz.
herkese göre değişebilen durumlar
performnsa bağlı :D
Yapan var çoğu yapar
Her türlü
Uyurum
hem de nasıl
evet olabiliyor
Yaparlar