Cinsel Yaşam Sevgilinizi çok ama çok kötü gıdıkladınız mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yani gerçekten fena gıdıkladınız mı hiç? Güncellemeler+1 yıl Tabi bir de sevgilisi tarafından fena gıdıklamdığınız oldu mu? Sevgilinizi çok ama çok kötü gıdıkladınız mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Arkadaşımı gıdıklamıştım bir kere, yalvarana kadar hem de. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş? Yorumla NatureCycle +1 yıl Şaka olsun diye beni korkutan bir ardakaşım vardı karşı cins.. İntikamımı öyle almıştım. Tiki vardı aşırı gıdıklanırdı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl zaptetttin? Yorumla NatureCycle +1 yıl Minyon biriydi zaten, tek elimle tutabilmiştim ellerinin ikisini de. Yorumla Soran +1 yıl Uzun sürdü mü? Yorumla NatureCycle +1 yıl Dedimya yalvarıyordu en son ağlaya ağlaya. Sadistçeydi sanırım biraz. Süresini saymadım Yorumla Soran +1 yıl İntikamını aldın genç bir kız sana yalvardı, altımda debelenip çırpımdı ama kırtulamadı... kesin cinsel bir dürtü olmuştur o sıra Yorumla NatureCycle +1 yıl Uzun zaman oldu hatırlamıyorum açıkçası Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet her yerini gidikladim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl En büyük tepkiyi neresi gıdıklamırken vermişti? Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Memeleri Yorumla Soran +1 yıl Nasıl zapt ettin ki? Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Ederim ben 😎😎😎😎 Yorumla Soran +1 yıl Tepkileri nasıldı? Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Mmmmm anlatamam Yorumla Soran +1 yıl Küfür?Tehdit?Beddua?Bunlar olayı çok daha keyifli kılardı Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Küfür ve argo konuşma sonra da uygulama Yorumla Soran +1 yıl Elinden kurtulamadıpı için öfkeniyor muydu? Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır neden yapayım bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem yapanlara sor Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Banane ya offf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok gidikladim 😂😂😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Çok derken çok kişiyi gıdıkladım anlamında mı yoksa gıdıkladığınız zaman uzun ve etkili şekilde gıdıkladınıx anlamında mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok kizi gidikladim anlaminda canim Yorumla Soran +1 yıl Yok ben fena gıdıklayanlara sordum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidiklamanin fenası nasil oluyor canim 😀 Yorumla Soran +1 yıl Uzun sürecek, çok fena debelenecwk ama koruyamayacak hiçbir yerini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmmm zaten oyle yapiyorum 😂😂 sonrasi cirilciplak okadar yani😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl zaptetdiyorsun? Debeleniuorlardıe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerini ellerime bağlıyorum dudaklarina yumuluyorum😊😊 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunun cinsellik ile alakası ne merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öncesi ve sonrasında olur ya genelde Yorumla Kadirk34 +1 yıl Hiç ne başında nede sonunda denemedim Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet 4 köşe oldu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben pişman eden bir gıdıklamayı kast etmiştim Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl evet bende gdikladim zaten ;) Yorumla Soran +1 yıl Yok yani lurtulmak için debelenip çırpındı mı? Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl hemde nasil :) Yorumla Soran +1 yıl Kurtulabildi mi? Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl evet ayrildik kurtulduk :))) Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl cok horluyordu be birde Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil ya elinden kurtulabildi mi debelenwrek Yorumla
enskadir33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Evet bayılmana kadar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nlatsana biraz...Ne kadar sürdü, nerelerini gıdıkladın, çok debelendi mi? Nasıl zaptwttin? Yorumla Soran +1 yıl Bayıldı mı gerçekten Yorumla enskadir33 +1 yıl Her yerinden gıdıkladım üstüne çıkıp kilitledim gıdıkladım bayıldı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kilitledin mi? Nasıl yani Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gidikladim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerelerine en öok zaman ayırdın? Yorumla OphelianinAsigi +1 yıl Poposuna Yorumla Soran +1 yıl Popo o kadar godıklamaz ki Yorumla OphelianinAsigi +1 yıl Bacak arası ve göğüslerini de Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Evet. :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlatsana biraz...Ne kadar sürdü, nerelerini gıdıkladın, çok debelendi mi? Nasıl zaptwttin? Yorumla AurielSithis +1 yıl Bunları anlatmak doğru olmaz. Yorumla
ozii31 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hem de nasıl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Anlarsana Yorumla ozii31 +1 yıl Ben anlatırım ona Yorumla Soran +1 yıl Anlatsana demek istedim Yorumla
alice135 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Normal bir durum. Gayet tatlı bir davranış 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ama gerçekten fena bir gıdıklama oldu mu diye merak ettim Yorumla alice135 +1 yıl Oldu tabiki☺️ Yorumla Soran +1 yıl Çok debelendi mi? Yorumla alice135 +1 yıl Tabiki hemde çok Yorumla Soran +1 yıl Kurtulabildi mi? Yorumla alice135 +1 yıl Ayrıldık. Bitti paramparça Yorumla Soran +1 yıl Godıklanmadan kırtulqbildi mi? Yorumla alice135 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarının altında zaman harcadın mı? Yorumla alice135 +1 yıl Ençok gıdıklanan yer. Evet Yorumla alice135 +1 yıl Neden soruyorsun kuzum Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarını nasıl öyle savunmasız tuttun zaptettin merak ettim Yorumla alice135 +1 yıl Burdan anlatmak zor ☺️ Yorumla
itfaiyefinizsv Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evet 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten fena mıydı Yorumla itfaiyefinizsv +1 yıl En sonunda bısıler oldu Yorumla Soran +1 yıl Sonu malum da en fena gıdıklarken neler oldu onu merak ettim... çok debelendi mi mesela? Yorumla itfaiyefinizsv +1 yıl Yanıı ellerının uzerıne ayaklarımla bastm Yorumla Soran +1 yıl Yani elleri neredeydi ki ayaklarınla bastın anlamadım Yorumla itfaiyefinizsv +1 yıl Yukarı dogru Yorumla Soran +1 yıl Koltuk altlarını gıdıklamak için bu şekilde ellerini başının üstünde sabit tuttun öyle mi? Yorumla itfaiyefinizsv +1 yıl Evettt Yorumla Soran +1 yıl Başla bir yerlerini de gıdıkladın mı? Yorumla itfaiyefinizsv +1 yıl Ellerımm gıdıklamaya degıl baska seylere gitti Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarının altı kırtuldu yani Yorumla itfaiyefinizsv +1 yıl Dırek bacak arasıııı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Arkadaşımı gıdıklamıştım bir kere, yalvarana kadar hem de.
Arkadaş?
Şaka olsun diye beni korkutan bir ardakaşım vardı karşı cins.. İntikamımı öyle almıştım. Tiki vardı aşırı gıdıklanırdı
Nasıl zaptetttin?
Minyon biriydi zaten, tek elimle tutabilmiştim ellerinin ikisini de.
Uzun sürdü mü?
Dedimya yalvarıyordu en son ağlaya ağlaya. Sadistçeydi sanırım biraz. Süresini saymadım
İntikamını aldın genç bir kız sana yalvardı, altımda debelenip çırpımdı ama kırtulamadı... kesin cinsel bir dürtü olmuştur o sıra
Uzun zaman oldu hatırlamıyorum açıkçası
Evet her yerini gidikladim
En büyük tepkiyi neresi gıdıklamırken vermişti?
Memeleri
Nasıl zapt ettin ki?
Ederim ben 😎😎😎😎
Tepkileri nasıldı?
Mmmmm anlatamam
Küfür?
Tehdit?
Beddua?
Bunlar olayı çok daha keyifli kılardı
Küfür ve argo konuşma sonra da uygulama
Elinden kurtulamadıpı için öfkeniyor muydu?
Hayır neden yapayım bunu
Bilmem yapanlara sor
Banane ya offf
Cok gidikladim 😂😂😂
Çok derken çok kişiyi gıdıkladım anlamında mı yoksa gıdıkladığınız zaman uzun ve etkili şekilde gıdıkladınıx anlamında mı?
Cok kizi gidikladim anlaminda canim
Yok ben fena gıdıklayanlara sordum :)
Gidiklamanin fenası nasil oluyor canim 😀
Uzun sürecek, çok fena debelenecwk ama koruyamayacak hiçbir yerini
İmmm zaten oyle yapiyorum 😂😂 sonrasi cirilciplak okadar yani😊😊
Nasıl zaptetdiyorsun? Debeleniuorlardıe
Ellerini ellerime bağlıyorum dudaklarina yumuluyorum😊😊
Bunun cinsellik ile alakası ne merak ettim
Öncesi ve sonrasında olur ya genelde
Hiç ne başında nede sonunda denemedim
evet 4 köşe oldu
Ben pişman eden bir gıdıklamayı kast etmiştim
evet bende gdikladim zaten ;)
Yok yani lurtulmak için debelenip çırpındı mı?
hemde nasil :)
Kurtulabildi mi?
evet ayrildik kurtulduk :)))
cok horluyordu be birde
Öyle değil ya elinden kurtulabildi mi debelenwrek
Evet bayılmana kadar
nlatsana biraz...
Ne kadar sürdü, nerelerini gıdıkladın, çok debelendi mi? Nasıl zaptwttin?
Bayıldı mı gerçekten
Her yerinden gıdıkladım üstüne çıkıp kilitledim gıdıkladım bayıldı 😀
Kilitledin mi? Nasıl yani
Gidikladim
Nerelerine en öok zaman ayırdın?
Poposuna
Popo o kadar godıklamaz ki
Bacak arası ve göğüslerini de
Evet. :D
Anlatsana biraz...
Ne kadar sürdü, nerelerini gıdıkladın, çok debelendi mi? Nasıl zaptwttin?
Bunları anlatmak doğru olmaz.
Hem de nasıl
Nasıl? Anlarsana
Ben anlatırım ona
Anlatsana demek istedim
Normal bir durum. Gayet tatlı bir davranış
Ama gerçekten fena bir gıdıklama oldu mu diye merak ettim
Oldu tabiki☺️
Çok debelendi mi?
Tabiki hemde çok
Kurtulabildi mi?
Ayrıldık. Bitti paramparça
Godıklanmadan kırtulqbildi mi?
Hayır
Ayaklarının altında zaman harcadın mı?
Ençok gıdıklanan yer. Evet
Neden soruyorsun kuzum
Ayaklarını nasıl öyle savunmasız tuttun zaptettin merak ettim
Burdan anlatmak zor ☺️
Hayır
Sonu sevişmeye döndü😅
Evet
Gerçekten fena mıydı
En sonunda bısıler oldu
Sonu malum da en fena gıdıklarken neler oldu onu merak ettim... çok debelendi mi mesela?
Yanıı ellerının uzerıne ayaklarımla bastm
Yani elleri neredeydi ki ayaklarınla bastın anlamadım
Yukarı dogru
Koltuk altlarını gıdıklamak için bu şekilde ellerini başının üstünde sabit tuttun öyle mi?
Evettt
Başla bir yerlerini de gıdıkladın mı?
Ellerımm gıdıklamaya degıl baska seylere gitti
Ayaklarının altı kırtuldu yani
Dırek bacak arasıııı
Gidiklanmiyir