Güncellemeler
+1 yıl
az**dım yazmış hiç seks yapmadığımız için içinde kalmış galiba
ayrıldık onu sevmediğimi söyledim konuşmayı kestim ama o hala benden etkileniyormuş 1 hafta sonra yazdı ağız dolusu küfür etmiş görüldü attım en son yazmış ki naptım son bir kez sevişelim lütfen sonra s*** git yazmış ben ne cevap veriyim şimdi buna?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle uzadıkça uzayacak. Birbirlerinizi çok üzdüğünüz belli. Olmuyorsa uzatmayın fakat siz bilirsiniz
anlamıyor laftan çok takıntılı birisi engelledim sabah bi baktım 47 defa aramış
İçinde onu üzen bir şeyler kalmış belki bunu halletmeye çalışıyordur kendince. Sen daha rahat atlatmış gibisin ayrılığı. Umarım o da seni unutur da hayatına devam eder. Onun için zor olmalı
beni anladığın için teşekkür ederim.
Rica ederim. Şimdi onun acısı derin olduğu için hep son kezleri yaşamak istiyor. Kısacası yapamadıklarını bu son buluşöada yapıp kendince içinde bir şeylerin kalmayacağını düşünüyor olabilir. Onu daha fazla üzmemek adına bu görüşme gerçekleşme daha iyi sanki. Belki pişman olacağı şeyi yapacak. Bilemiyorum insanlar karmakarışık varlıklar.
valla o kadar fazla iyilik yaptım ki ona. hepsini eliyle çöpe attı. bundan sonra ona yapacağım tek ve son iyilik şu olur : onun bedenini cinsellik için kullanmayacağım🖐️ s**kip bıraksam daha mı iyi? başka biri olsa aynen bunu yapardı. ben yapmayacağım. bir yandan da çekici geliyor işte bilmiyorum. insanın kendini anlamaya çalışması ne zor. keşke birisi benim yerime beni anlasaydı.
Anlıyorum durumu. Buluşmaman daha iyi. Fakat onun basit birisi olduğunu düşünmüyorum. Seni görebilmek için çok ciddi bir durumu göze almış. Seni defalarca araması da basit bir şey değil. Buradan ne çıkıyor biliyor musun? İlk aşamada takıntılı birisi gibi duruyor. Doğru. Ama takıntılı olmasına sebebiyet verecek kadar da üzgün. Herkes aşk acısını kolay atlatamaz. Herkes oluşan ani boşlukla başa çıkamaz. Bu acı ciddidir kalıcı olabilir. Ona şunu hatırlatmalısın: Beni seviyorsun ya benim mutluluğum huzurum için benim ayrılma isteğime saygı duy ve yoluma engel olma. Kendine de saygı duy ve kendi mutluluğun için yoluna devam et.
Bu tarz şeyler işte. Tüm bu mesajlardan sonra ya sen ne saçmalıyorsun derse üzülürüm ahaha
sanırım engeli kaldırıp böyle şeyler yazacağım. sonra tekrar engellerim. bunu bir zorundalıktan yapacağım ama olsun. hiç içimden gelmiyor ama hiç degilse acısı azalır da peşimi bırakır belki. tavsiye için teşekkür ederim 😊 ters tepse bile denemeye değer en azından benim niyetim belli olsun. o sapık da gitsin başka erkek bulsun kendine sanki tek erkek benim dünyada tövbe yarabbim ya
Sapık değil sanırım ya sadece seni seviyor. Yoksa kimse gidip de kendisini istemeyen bir erkeğin diline düşmek istemez. Millete ona buna yazan bir tip midir bilmiyorum da. Dediğim gibi şu an kendinde değil sanırım. Konuşmanızdan sonra cidden toz olman lazım. Yani cevapsız arama dahi düşmesin ekranına :))
yo hiç dilime düşmedi ilk defa burada bahsediyorum birilerine ondan.
ya seven insan böyle mi yapar allah aşkına. önce bi okkalı sövmüş hadi sinirlidir olabilir sövebilir anlarım. 1 saat sonra son kez sevişelim az**dım lanet olsun demiş. bu mu sevmek? bence o da gözden çıkardı beni kullanıp atmak istiyor.
Bilmiyorum ya. Bi de böyle yanaşmayı denemiş. Rahatsız olmuşsun. Boş ver uzatma o zaman :)) iyi geceler
😔👋🌙
Hayır derdim ben yerinde olsam, fakat karar senin.
ben de hayır diyeceğim ama bu kadar kendini alçaltıp her şeye tamam demesi çok çekici geliyor. umarım bunu yapmayı bırakır çünkü gerçekten uğraşmak istemiyorum sırf cinsellik için bir şeyler yapmam ben
varken bi şans yap tabiki hatta bi kamera kaydına al gizlice belki sana bağlı kalır :)
psikopat mıyım ben kardeş. zamanında sevmişim ben bu kadını neden öyle bir şey yapayım
tamam sana bağlı kalması için kmseye atmayacan zaten nden ayrılıyorsun
@Strexs Ya canım mısın aptal oğl aptal şantaj değil kız mantıklı dşünse ayrıldıı birine seviş dermi
yeter beyler 🖐️
iş ciddi
içinde kalmıştır
Senin cinsiyetini ne
reptilian mg
ne olabilir sence?