Ya normalde beni seviyor çok kararsızım ben çok çabuk soğuyorum ama ayak fetişi olduğu için sogudum biraz normal mi sonucta sadece benim ayaklarimla ilgilendiğini dusunmuyorum yok başkasına bakmıyorum diyor ben bile bakıyorum o mu bakmayacak bana neden inanmıyorsun diyor sizce ayrılmalı miyim ayak fetişi sevgiliniz olsa napardiniz cokta iyi davranıyor bana cok kararsiz kalıyorum bazen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Başkasının ayağına bakmak normal sonuçta ayak fetişi olmayan insanda güzel bir kız gördüğünde bakacak aynı mantık önemli olan başkasıyla bunu yaşaması ki sevdiğim insan beni tatmin etiği sürece ben başkasının ayağında kolay kolay öyle bakacağım zanletmiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende bunu anlamıyorum işte ne zevk alıyorlar acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ayaklarimi sevmesi hoşuma gidiyor ama baska ayakları begendigini dusununce soğudum haksız mıyım
- +1 yıl
Bence mide bulandırıcı
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayak fetişi sence nedir? Bu durum Bir kadının neden soğutur?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz önce para için tanımadıklarına ayak yalatıyordun şimdi sevgilinden ayrılıyorsun gerçekten garipsin. bence boş ver paraya koş sen
010 Yorumla
Soran+1 yılKarar veremiyorum çok zor mutlu etmeyebilir sevilmek daha cok mutlu ediyor ama parada her kapıyı açıyor aslinda bir mesleğim var ama hala öğrenciyim karar veremiyorum bu yüzden wklim kaydi
Cevap sahibi+1 yılaçıkçası ayak fetişlerine hizmet verirsen tek ayakla kalmaz öpüşmek sevişmek ve tamamiyle cinsel ilişki isterler. hatta bu yetmez oral seks yap sperm yut arkana al gibi tekliflerde sunarlar ve parası iyidir ama zamanla aids hepatit vs kapıp ölme riskinde oluşur. bu yüzden değer mi bence asla. git adam gibi sevgili bul işini yap kuru ekmek ye ama bulaşma bunlara.
Soran+1 yılYok ya onlari yapamam iste tiksinirim ben ne kwdsr yakisikli olursa olsun onları yapamam para karşılığı sadece ayağa okeyde o güveni sağlamak zor
Soran+1 yılAyak fetişi olmayan bir sevgili mi bulayım sizce dalga geçmiyorum cidden sevgilim iyi biri ama qyak fetişi kararsızım ondan
Cevap sahibi+1 yılbunu 40 tane insan içinde yapmayacağına göre baş başa kalacağın ortamda yapacaksın. elin adamı sana ayak dire odaya girip neler neler yapabilir bunu bilemezsin. riske girmeye değer mi bence asla.
Soran+1 yılDoğru o en risklisi mankenlik falan anca ek iş çıkarsa onda da para olacağını sanmıyorum pek uğraşmaya degmez
Soran+1 yılPeki sevgilimden ayrilayim mi sizce bana çok iyi davranıyor aklım karışıyor ben çabuk soğuyan biriyim ama aman olsun diyip geçemiyorum genelde ilişki yapmıyorum o yuzden mesela kızlar sevgilim başkasına baktı vs dio ben anında soğuyorum yapamiyorum oyle ben baktığını yakalamadimda illakki ilgileniyordur bana söylemiyor
Cevap sahibi+1 yılsen aşık olsan bu soruyu sormazdın. bence ayrıl ve aşkı ara
Soran+1 yılAşık olsam ne olacak soğuyorum diyorum ama bunun jcin ayrilinir mi bilemedim iste hep yanimda oldu bu zamana kadar kafam karışık ama evet asik degilim
Cevap sahibi+1 yılKarar senin. Hadi iyi geceler
+1 yılMilletin içinden ne çıkacağını bilemiyorsun işte ne yaparsın
00 Yorumlaçokta kötü bişey değil benimde öyle sevgilim oldu
15 Yorumla
Soran+1 yılYa benim ayaklarımı öpmesi sevmesi incelemesi hosuma gidiyor da sonra baskq ayaklara baktığını dusununce sogudum açıkçası
Soran+1 yılYa bakmasını gectim yalan söylediği için soguka geldi
- +1 yıl
@lahuz yorumların çok yapıcı takipteyim🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir kafan var senin böyle? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilayim mi sizc ya sabah kavga çıkarırım her türlü de ayrilmak istemicdk
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakmıyprsa doğru söylüyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılFetis insan bakar fobisi olan insan bakmaz yalan söylüyor bana yalan söylediği için sogudum baktığı için degil
Soran+1 yılYa mesela dışarıda bakmadi diyelim ayak paylasan kızlar varya onlara bakıyordur Bende soğuma yapıyor istemsiz evet bakabilirnormal ama. soguyom
ayağını öpmesi yalaması neden seni rahatsız ediyor
00 YorumlaBana göndersene
21 Yorumla
Soran+1 yılNie
Gizli Üye(18-24)+1 yılayril
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri