Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim ben bu rahatsızlığı çektim bu hastalıktır geçmişi kaldıramama geçmişi merak etme hastalığı tedavisi zordur sana bir tavsiye vermek isterim tabi kabul edersen geçmişinde olan hadiselerden özel anlarından kusaca özelinden sakın bahsetme konu açma konu açmaya kalkarsa böyle sorarlar sorarsan senin ile birlikte bir yola çıkamam de eğer en ufak bir anlatımda bulunursan daha beter soru sormaya başlar seni bunaltır senin bu adam ile olman baya bir zor neden dersen bakirim demiş bakir olmasa bile pek bir kadın yüzü görmemiş bir kimse sanırım böyle tiplerde çok görülür bu hastalık bir bakmışsın acayip sorular sormaya başlar hiç yaşamadığın bir şeyi kafasında kurar sana söyler şaşırtır seni evlenirsen belki yüzüne de vurur belli olmaz dediğim gibi anlatım yaparsan daha beter sorular sormaya başlar atıyorum hangi condomu kullandın bile der zamanla azalır soruları ve düzelir bende bu hastalık eşim bana aşırı dürüst olmasından kaynaklandı ne var ne yok anlatı ondan sonra daha fazla merak etmeye başladım geçmişi ama kimler olduğunu söylememe şansın yok bunu bilmeli yoksa soruları bitmez hiç aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmiyorum ben burada cevaplarım çekincem yoktur saygılarımla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDevamlı sorduğunda göre takıntı yapmış. ilerde canını sikabilir. duzelecek biri olsa emin ol ilk anda yüzüğü atardı diye düşünüyorum. ama oda sevdiği için kendisine yediremedigi halde seninle beraber. cok sürmez bu ilişki. cok sormaya devam ederse yavaştan yol ver bence
Yinede sen bilirsin bacım.00 Yorumla
+1 yılKendisinden önce olanlari bu kadar irdelemesi aşırı yanlış, henüz sevgiliyken bu kadar soruyorsa, dediği gibi ciddi bir durumda, yani evlilik durumunda bunu aşması imkansız olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBunu daha önceden bilmiyor muydu da şimdi takmaya başladı kafasına?
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha önceden de bir defa yüzü düşmüştü ama seni çok seviyorum aşk her şeyden önemlidir demişti
- +1 yıl
Böyle devam ederse o ilişki biter üzgünüm. Sen yapmaz falan demişsin ama bunu bahane edebilir cidden ben kabul edemiyorum soğudum vs. gibi.
+1 yılgeçmişinde cinsel anlamda bir şey yaşamış biriyle yaşamamış biri beraber olamıyor ya. yaşamamış olan elinde olmadan takıntı haline getiriyor. o da yaşasaydı, o b0ku ben de yedim karıştırmanın anlamı yok der susardı. dediği gibi yaşamadı büyük ihtimalle. nasıl düzelir bir fikrim yok, zamanla aşar umarım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yazik olmus sana. uzuldum acikcasi. dar bakis acili ve kapali kutu tipler acildiginda insanin basina bela acip huzursuz edebiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah bir sonunuz olur yani kendi bakir dio ya bi sktr derimde neyse gecmisi kurcalamasin önüne baksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim esimde bakire degildi hicte sorun etmedim. kabul ettim sadce dusurt olmasini istedim bir kere anlatti tama dedim bu kadar basit herkes kendi gunahina baksin o kisi her kimse seninle evlenmeyevek gorursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalnamamana şaştım senden ayrılmak için uyduruk bahaneler arıyor iki aydır aklı yenimi başına gelmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılama senden ayrılırsam çok kötü olurum falan diyor hissettiriyor da yani asla öyle bir şey yapmaz
Cevap sahibi+1 yılevlenmeyelim ama seks yapalım demenin en basit sözü hatta siz başkalarıylada evlenmiş olsanız yasak ilişkiniz devam etsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişte yediğin hurmalar gün gelir dirmalar
01 Yorumla
Soran+1 yılelimde olmadan oldu iste zamanında neyse ne
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. seninle seks yapıyor sonra bahane üretip kaçacak
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri değil tanımadan yorum yapma
+1 yılKendine şu kadarcik saygin varsa ayrıl zavallidan
03 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ve zavallı biri de değil
- +1 yıl
Ha yokmuş ok
Soran+1 yılniye zavallı dedin?
Seninle s*ikişmek için birlikte. Uyan bacım üsküdar'ı geçtik.
04 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum yaa çok iyi bir insan bilgili kültürlü aile babası olacak biri
- +1 yıl
Sen öyle san. İyi erkek yoktur, kişiliğini çok iyi gizleyen erkek vardır. Sen bilgili kültürlü insan yapmaz kafasından devam edersen çok kullanılırsın. (Burada erkek aklamıyorum en başta o hatalı)
Soran+1 yılo öyle biri değil biliyorum
Soran+1 yılcanim özele gelebilir misin biraz?
+1 yılayrıl kendini kurtar hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Senden ayrılır, demedi deme👍🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılasla ayrılacak gibi durmuyor ya
Soran+1 yılçok da iyi bir insan
Uzak dur niyeti kullanmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşı kaç?
19 Yorumla
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın? İlişkiniz ne zaman başladı? En başta biliyor muydu bakire olmadığını
Soran+1 yıl26 5 ay falan oldu
Cevap sahibi+1 yılPeki ne zaman soruyor bu soruyu? İlişki anlarinda mı?
Soran+1 yılyok ilişki anlarında değil kafede otururken üniversite yıllarımdan falan bahsedersen aklına geliyor
Cevap sahibi+1 yılHmm. Rahatsız oluyor mu çok konuyu konuşurken? Ve ikiskinden ne düzeyde bahsettin? Detaya girdin mi hiç
Soran+1 yılyok girmedim üniversitedeyken olduğundan bahsettim aynı evde yaşamadigimizdan birlikte uyumadigimizdan bahsettim biz birlikte uyuduk senle falan dedim önce rahatsız edecek detaylardan bahsetmedim onu çok daha fazla sevdiğimi de söyledik acaba inanmıyor mu çok fazla ilgi gösteriyorum bu arada
Cevap sahibi+1 yılYa temel içgüdü kiskancligini körüklemek de olabilir. Bazı erkekler içten içe hoşlanır. Haa bunu yediremez itiraf edemez ve ters tepkiler verebilir yediremedigi için.
Cevap sahibi+1 yılUzun paragraflar yazmak istemiyorum konu dağılıyor. Diğer yerden konuşalım mı?
Gizli Üye(18-24)+1 yılDe ki benim ki esnek bakireyim normalde
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha önceki ilişkimi söyledim iste
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman onu daha çok tatmin edeceğin bir ilişkiye girin üstünü ört
+1 yılGel edelim
00 YorumlaSal gitsin
00 YorumlaAyrılır yakında jdjs ikinci el almaz jdjdm
04 Yorumla
Soran+1 yıltanımadan nasıl yorum yapabiliyorsun çok iyi bir insan
Soran+1 yılikinci el ne demek ök üz
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerk edecek yaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem