flörtüm ile çok önceden doğum kontrol hapı kullanmam konusunda anlaştık. Çünkü hep içe boşalabileceğini kendine hakim olamayabileceğini söylüyordu. Neyse hapı kullandım hep. ama içime boşaldığını söylediği anlarda da dışarı bir şey akmadı, be boşalmış olduundan hep şüphelendim. Kendisi ileri derecede diabet hastası acaba boşalmıyor ve bana rol yapıyor olabilir mi yoksa boşalıyor ama dışarı çıkmıyor ve benim vajinam onu emiyor mu? Ne oluyor biri söyleyebilir mi allahaşkına?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Muhakkak vajina onu dışarı atar az miktarda olsa bile
İyide grup p*rno li 8. 9 kişi hibi olup tasmaz ki 1 kişinin ne kadar olsun spermi
emmek gibi bişey yok ama boşalıosa cok az boşalıodur diabetik hastalık cok etkiler bunu
az boşalıyor demek ki , bir damacana değil de anca sürahi doldurur o
demekki az boşalıyor ya da senin şeyin çok küçük ve kapalı
içeri boşalınca zaten orada kalır. Bölüm bölüm akar
Boşaldığında sıcak menileri farkına varmıyormusun
hayır hiç farkına varmıyorum. Hemen sonrasında bana peçete falan veriyor yatağa akmasın diye ve ben peçeteyi koyuyorum ama hem peçete hem yatak kuru oluyor. Çok az gelse bile vajina onu emer mi? Yoksa bu acaba boşalamıyor mu diabet hastalığından ötürü?
Diabet hasta sininın skil kalkmaz canim...
Bosalinca vajinadan disari akar içinde kalmaz
Emiyor?
Papia kağıt havlu mu bu mk
aman ne bileyim, dışarı bir şey çıkmıyor yani.. ama boşalmış gibi bir hali de oluyor. Bende emin olamadım
Diyabet hastalarının cinsel fonksiyonları olumsuz etkilenir
o zaman belkide o boşalmıyordu?
Tuvalete gidip. bakmadin mi hiç?
neyine bakacağım tuvalette? ilişkiden hemen sonra peçete koyuyorum ama hiçbir ıslaklık olmuyor. Acaba az bir meni gelince vajina onu içine mi alıyor? Yoksa bu adam hiç boşalmayıp bana rol mü yapıyor, zaten kendisi diabet hastası
Diyabet konusunu bilmiyorum. Fakat akmasi gerek.
ama akmıyor işte. Peçete koyuyorum kupkuru. Tuvalete gidiyorum bir şey yok. Abama boşalmıyor ama tüm o seslerle falan rol yapıyor olabilir mi?
Menisi az gelebilir.
Çok az miktarda boşalıyor olabilir
tıpa tak
Boşalmamis