- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBir zamandan sonra olmalı. Bu her an olabilir yani 1 hafta veya 1 ay gibi de ama bana göre en ideali 3-6 ay arasında olmaya başlaması ve evet kesinlikle önemli.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa? 😁
- +1 yıl
Ee yani? :D Cinsellik varmış zaten. Sevgi saygı yoksa dediğine göre f. ckbuddy ilişkisi bu, senin ilişkin mi?
Soran+1 yılHayır benim değil arkadaşımın Peki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye ve suanki kızla eski sevgilisini aldatmis o çocuk kıza geri dönse bile yine aldatır mi eski sevgilisini ayrıca da O çocuk eski sevgilisiyle sevgili iken çocuğun ablasiyla muhabbeti yokmuş ayrılmıslar ablasiyla o kızın samimiyeti başlamış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa? 😁
+1 yılUzun ilişkinin cinselliksiz yürüyeceğini düşünmüyorum.
31 Yorumla
Bedava kullanıyor seni işte.. eskort lara para vermez
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılOlmasa da olur. Zamanı gelince olacak bir şey zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki Sevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa? 😁
- +1 yıl
Sevmiyorsanız sorun ne zaten? Cinselliğinize devam edin , tatmin edin birbirinizi 😂
Soran+1 yılPeki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye ve suanki kızla eski sevgilisini aldatmis o çocuk kıza geri dönse bile yine aldatır mi eski sevgilisini ayrıca da O çocuk eski sevgilisiyle sevgili iken çocuğun ablasiyla muhabbeti yokmuş ayrılmıslar ablasiyla o kızın samimiyeti başlamış
- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılCocuk eski sevgilisini sorup soruşturmus sevgilisi var mı gibisinden ve kızı izliyormus ayrıca da çocukla eski sevgilisi sevgili oldugu zamanlar çocuğun ablasiyla hic samimiyeti yokmuş kızla çocuk ayrildiktan sonra samimi olmuşlar birbirlerine hediyeler felan almışlar hatta
- +1 yıl
Yani sen diyorsun ki sevgilisine dönerse ben nolcam 😂
Soran+1 yılEvet 😂 döner mi ki ailesi beni istemiyor evlenip bosandim ve 29 yaşındayım bilemedim şimdi ya of
- +1 yıl
Eski sevgilisine dönebilir seni de birakmayabilir bence. Onu sever seni s*ker gibi düşün 😂
Soran+1 yılYani o kızla ciddi düşünüp evlenir öyle mi ama o kızla yatmamış kız istememis ve bu kız kabul etmez ki benimle yatmasını
- +1 yıl
Mesaj at banaa ben sana anlatayım durumu sen anlamadin 😂
+1 yılSevgi varsa Hertürlü yürür cinselligi geç uzak mesafede olsa sevgi varsa yürür
04 Yorumla
- +1 yıl
Olması imkansız o çocukta seni sevmiyor galibimi basarım ki sevmiyor seni
Soran+1 yılO ben değilim ama Peki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye ve suanki kızla eski sevgilisini aldatmis o çocuk kıza geri dönse bile yine aldatır mi eski sevgilisini ayrıca da O çocuk eski sevgilisiyle sevgili iken çocuğun ablasiyla muhabbeti yokmuş ayrılmıslar ablasiyla o kızın samimiyeti başlamış
- +1 yıl
Resmen bulmaca gibi yazmışsın 😊
Hersey beklenir şimdi tam soramıyorum detaylı anlatirsan dinlerim
Olmasada olur, kisilerin birbirine olan sevgisi ile alakalı bir durum
09 Yorumla
- +1 yıl
Erkek kadini kullaniyordur.
Soran+1 yılPeki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
- +1 yıl
Karşı taraftan ışık görürse dönebilir.
Soran+1 yılO çocuk eski sevgilisiyle sevgili iken çocuğun ablasiyla muhabbeti yokmuş ayrılmıslar ablasiyla o kızın samimiyeti başlamış
- +1 yıl
Kız geri alır çocuğu
Soran+1 yılHmmm ama suanki kızla eski sevgilisini aldatmis o çocuk kıza geri dönse bile yine aldatır mi eski sevgilisini
- +1 yıl
Aldatmayabilir
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılEvliysen tabikiii
57 Yorumla
Soran+1 yılEvli değil isek ve Sevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa? 😁
- +1 yıl
Ooo o zaman bu sadece ilişki üzerine biseu olur
Soran+1 yılHmmm haklısınız
- +1 yıl
Bu kişi senmisin
Soran+1 yılHayır arkadaşım
- +1 yıl
Karar onun ama yanlış bi yol bence
Soran+1 yılPeki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye ve suanki kızla eski sevgilisini aldatmis o çocuk kıza geri dönse bile yine aldatır mi eski sevgilisini ayrıca da O çocuk eski sevgilisiyle sevgili iken çocuğun ablasiyla muhabbeti yokmuş ayrılmıslar ablasiyla o kızın samimiyeti başlamış
+1 yılEvlilik hariç olmamalı
21 Yorumla
Soran+1 yılBence Dr
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yoksa cinsellik de olmamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki Sevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa? 😁
- +1 yıl
Yine de zinadır bana göre ve olmamalıdır.
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsa yürümüyor bayan gizli
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki Sevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa?
- +1 yıl
F. buddy ikişkisi oluyor onun sonuda yok geleceğide yok,
hayat boş pompala coş şeklinde ilerler sadece zevk almanıza bakın
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılbence 2 kişinin karşılıklı duygusu belirler bunu
02 Yorumla
- +1 yıl
Valla burada erkek cinsellik arar baska bisey değil açıkçası yani cok ileri bakmaz zevkine bakar sevgi saygı yoksa sekste olmasin ya ben libidom coktur ama sevgi saygi yoksa yapmam yani
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. evlilikte mutlaka olmalı.
012 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlilik harici?
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılAnladım peki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
Soran+1 yılHmmm ama suanki kızla eski sevgilisini aldatmis o çocuk kıza geri dönse bile yine aldatır mi eski sevgilisini
Olmasa da olur
21 Yorumla
bakire misin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlilik harici olmamalı bence
Soran+1 yılAhahah teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılOlursa tatlı olur
05 Yorumla
- +1 yıl
O iş olmaz ama
- +1 yıl
Takipteyse neden dönmesin erkek kendinden büyük birini kolay kolay tercih etmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmalı sence
012 Yorumla
Soran+1 yılBence evlilik harici olmamalı
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe kadar beklenebilirmi
Soran+1 yılNeden olmasın ki ben bu gorusteyim şahsen
Cevap sahibi+1 yılSen gibi düşünen kızların kalması güzel Cidden
Soran+1 yılTeşekkür ederim peki iliskide Sevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa? 😁
Cevap sahibi+1 yılBiraz zor gibi ama bu senmisin
Soran+1 yılHayır arkadaşım ben değilim
Cevap sahibi+1 yılBence zor çocuk şadece cinsellik için devam ediyor
Soran+1 yılPeki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
Cevap sahibi+1 yılTabikide döner
Soran+1 yılO çocuk eski sevgilisiyle sevgili iken çocuğun ablasiyla muhabbeti yokmuş ayrılmıslar ablasiyla o kızın samimiyeti başlamış
Soran+1 yılVe suanki kızla eski sevgilisini aldatmis o çocuk kıza geri dönse bile yine aldatır mi eski sevgilisini
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kıza bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki Sevgi saygı yoksa ama cinsellik varsa ve kadim 29 yaşında erkek 23 yaşında ise 1 senedir de devam ediyorlarsa ve aileleri de istemiyorsa ayrıca da kız evlenip bosanmissa? 😁
Cevap sahibi+1 yılyaşanacak cinsellik kıza zarar verecek bi durum içermiyor
Soran+1 yılAnladım peki bu çocuk eski sevgilisine döner mi hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini sürekli izliyormus ve bir arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
Cevap sahibi+1 yılo ailesini sadece istemiyor diye yalanın arkasına sığınıyor senle cinsellik için görüşen biri
Soran+1 yılYani bu çocuk şu an ki kızı cinsellik için kullanıyor peki eski sevgilisini neden merak ediyor olabilir sizce
Soran+1 yılVe O çocuk eski sevgilisiyle sevgili iken çocuğun ablasiyla muhabbeti yokmuş ayrılmıslar ablasiyla o kızın samimiyeti başlamış
+1 yılyurumez kesinlikle
03 Yorumla
- +1 yıl
acikcasi sevgi saygi yoksa bu fbden farksiz oluyor yani ortada sevgi saygi olmadan bir iliski zatrn olmaz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer