Kızlar bende kız arkadaşlarıma karşı ilgi oluyor bazen sizde de bu hisler var mı yoksa ben mi biseksüelim? Yani bir şey yaşama isteği oluyor cinsellik olmasa da sadece ön sevişme gibi şeyler
Bazıları her kadında var bu diyolar gerçek mi bu değil mi
Kızlar bende kız arkadaşlarıma karşı ilgi oluyor bazen sizde de bu hisler var mı yoksa ben mi biseksüelim? Yani bir şey yaşama isteği oluyor cinsellik olmasa da sadece ön sevişme gibi şeyler
Bazıları her kadında var bu diyolar gerçek mi bu değil mi
Meraktan veya yaştan/hormonlardan kaynaklı da olabilir. Kadınların genelinde vardır bu, biseksüel olma eğilimi kadınlarda daha fazla. Kadın vücudunun estetik olmasından kaynaklı bu. Duygusal olarak bir kadınla birlikte olma isteğin yoksa biseksüel değilsindir.
13 yaşımda ben farkettim ve bu arkadaşlık mı değil mi diye hep soruyordum kendime
13 yaşında bunu hissedip düşünmen oldukça normal. Zaten her yerde lgbt reklamları yapılırken, izlediğimiz her şeyde görürken etkilenmen de normal.
O zamanlar çok bilmiyordum bunları mesela yüzme havuzu spa sauna gibi bir yer vardı 13 yaşımda gidiyorduk oraya ait bişey bu his denizde de öyleydi bilmiyorum gerçekten reel gelmiyor sadece tuhaf bir his anlatması da zor
Bence her kadın ister bunu ben kadın olsam lez olurdum herhalde :d bu arada kızlar hep birbirine daha samimi erkeklere göre o yüzden normal sanırım.
Kadın olsan lez olurdum demen şu an hetoro erkek olduğun içindir
Kadın olunca durum daha farklı oluyor
erkeklerde de var ya mesela şakalaşmalar oluyo yani hemcinsler arası aslında kız da erkekte yakın
Erkekler o tür şakalaşmaz. Daha doğrusu temas falan etmez anca lafta olur. Siz kadınlar el ele tutuşup yürüyebilirsiniz mesela ama bunu erkek yapmaz.
El eleyle bitmiyor olay genelde kızlarla daha farklı oluyor
Örnek verdim zaten. Kısaca kızlar daha samimi olduğu için böyle hissetmen normal gibi.
Cevap
4Cevap
Biseksüelsin. En çok ilgini kim çekiyor? Onunla nele yaşamak istiyorsun
En çok diyemem farklı ikisi de
Peki neler yaşamak istiyorsun? Aktif mi pasif mi olmak istiyorsun
Bunu merak etmiyorum
Merak ettiğim şey kızlar hepsi mi böyle ya da ben mi biseksüelim
Kızların hepsi böyle değil ama içlerinde var hep bu tarz şeyler. Kiminde az kiminde çok
Hmm
Yani fantezi veya sadece hayal değil bu bendeki
Özellikle 3 kıza karşı olmuştu bende ama biseym yasamadik
Aynı şekilde biseksüel arkadaşın vardır illaki
Biri vardı şu an evli benden yaşça 11 yaş büyük onla konuşmuyorum 5 senedir
Neler konuşuyordunuz onunla
O konuşuyordu bide lezbiyenlerde vardı orada
Onlari görüp biraz özgüvenim artmisti ama okulda özgüvenimi kirdilar ya biraz
Okuldan birini bulsan aslında çok rahat yaparsın. Mesela size gelir ders çalışma ayağına. Odana geçersiniz. Zaten kimse sizi rahatsız etmez. Odanda sevişirsiniz
Bi arkadaşım vardı seviyordum sanırım onu 4 senelikti bi şeydi
Yakinlasma oluyordu ama sevisme asamasina gelemedik
Nasıl bir yakınlaşmaydı bu
Yani şöyle anlatayım mesela dusta yanima geliyo ben de onun ama sakalasip cikiyor ben de iyi mi diye sadece gelmistim yanına ama işte biraz farklı bi kız
Sonra uyurken sarilip oksayip uyuyordum onu
Birde şakacıktan saplak atmasi vardi
Memede elliyodu evet neyse ama hahaha
Peki bu kızla hâlâ arkadaş mısınız
Hayır bitirdim
Neden peki
Biraz sinirimi bozdu özel bi konu
O kız da senin gibi biseksüelmiş. Dudaklarına yapışsan karşılık verirdi emin ol
Yaaa herkes bunu diyor şimdi daha çok sinir oldum
Ask acisimsi bisey yaşıyorum sonra neyse unutmaliyim onu :D
Aslında ona ulaşma fırsatın varsa barış bence. Ama tabi aranızda ne oldu ne bitti bilmiyorum
Bu arada başka yerden falan da k©nuşabiliriz istersen. Gizliden çıkayım
Eskileri konuşmam ben)
O zaman yeni birilerini bulman lazım. En yakın arkadaşın kim şu an? Onlarda var mı sence böyle şeyler. Bu arada özelini burada herkese açık bir şekilde yazmana gerek yok. Gizliden çıktım sonuçta
Şu an yakın arkadaşım yok
O zaman yakın bir arkadaş yap. Biseksüel olduğuna inandığın biri olsun. Lezbiyen p*rno izler misin
Çok ender olarak herkeste olur bence. Ama sık sık oluyorsa lez ya biseks olabilirsin.
Yani regle göre bölürsem
Regl süresinde sadece erkeklere oluyor sonrasında kadınlara regle yakınlaşınca da erkeklere bazense sadece kendimle kalmak iyi geliyor
İlginç bir donguymus
Sende oluyor mu bu mesela onsevisme tarzinda birsey
Çok nadiren
Sürekli ve ne zamandır oluyo bence kendini tanı derim belki hevestir belki de biseksüelsin
mesela yüzme havuzu spa sauna gibi bir yer vardı 11 13 yaşımda gidiyorduk oraya ait bişey bu his denizde de öyleydi bilmiyorum o an sadece rahat olabiliyordum ben bunda
İlk öyle basladi
Kendini tanı derim. Ben biseksüelim yeni yeni farkına vardım açıkçası
Hiç ilişki yaşadın mı bende de oluyo ama benn hiç seks yaşamamamdan kaynaklı diye düşünüyorum
Erkeğin o sıcaklıgını alsan kızları bırakırsıj
@Atesyesil1 doğrudur dediğim gibi hiç yaşqnmamışlıktan bence zaten
İlkin iyi olsun yıllar sonrada aklında kalacak bir sey olsun benden tavsiye
@Atesyesil1 ilkim eşim olsun istiyorum 🥰
İnşallah 🙏
Yok ben de yaşamadım ama kızlara karşı oluyor bu bende
Bir erkekle olmadıgından normal bisey yani
@Atesyesil1 aynen
@Atesyesil1 erkekle olmuyor o an işte o kıza karşı oluyor bu
Yapıcagın insanı iyi seçmelisin en önemli unsur bence bu
@Atesyesil1 bikaç kez ben teklif etmiştim haklısın evet soğudum sonra ve hem merak olarak kaldı bende bu
Peki teklif ettiklerinle yaptın mı
@Atesyesil1 olmadı dedim ya
Anlamadım kusura bakma olmadıgı daha iyi benim ilkim sonum oldu
@Atesyesil1 hmm travmatik bişeyse üzüldüm
Travmatik değilde anlatamıyorum burdan mesaj atabilirsin
Basit bir duygu karmaşası da olabilir.
Bilmiyorum ki anlayabilsem bi
Mümkün
Biseksüel değilim ama bazen oluyo diyenler var benim de kafam karıştı acikcasi
Bende de oluyor çünkü bazen
Test etmeyi dene.
Bi keresinde yakınlaşma olmuştu ama seks yapmadık ben yükselmiştim ama bundan eminim yani
Birebir biri ile denemeden de test edebilirsin
Mastürbasyonla mı ya bende oluyor zaten bu 13 yaşımdan beri hatta o zamanlar neden erkek arkadaşın yok deyince bunu fark ettim ben kızlara karşı bişey hisediyorum ama arkadaşlarımı karşı oluyor genelde
Yani mastürbasyon da onları mı düşünüyorsun?
Ya mastürbasyonda kadınlar inan farklı şeyler bile düşünüyor önemli olan reel hisler mastürbasyon kendim için yani
Biriyle olunca hisettiğim ne çözemiyorum tam
Psikolojik mi değil mi emin olamıyorum
Farklı şeyler derken?
Farklı derken lezbiyen gay
Hatta hayal ederken herhangi bir yeri de hayal ediyoruz veya çok istediğimiz bir şey olabilir lüsk yaşam bile oluyo bu ya da herhangi bir şey
Gay ile nasıl hayal ediyorsun ki
Lez izliyorsunuz siz de erkekler
Bizde de aynii
Daha detaylı (buradan zor) konuşmak istersen çekinme.
Bende de oluyor merak ediyoruz bence bu yüzden
Biseksüel misin peki
Hayır
Ama bir kizla onsevisme tarzı bir ilişki istegi oluyo mu bitek bende mi bu böyle
Seni anlıyorum bende aynı şeyleri hissediyorum yalnız degilsin :)
Anlamıyorum işte biseksüellik değil mi ki bu
Sadece cinsel anlamda hissediyorsan olmuyo bence