Eşimle en son 15 gün önce seviştik. Ona da sevişme denirse. 15 gündür yorgun, uykusuz, hasta vs. Bıktım artık. Bu kadar yıllık evlilikten sonra da boşanamayacagimiza göre tek çare aldatmak. O istemiyor diye ben de boş boş günler mi geçireyim?
Sizcede aldatmayı hak etmiyor mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dostum aynı sıkıntı benim eşimde de var. Bazen ayları buluyor. ya yorgun ya isteksiz. Sürekli benim istemem de bir süre sonra kötü hissettiriyor. Yani ben istemesem o hiç gelmez. Nasıl böyleler anlamıyorum. Hep böyleydi ama son 3 senedir ben kafaya takar oldum. Aldatmadım da ama şeytan fena dürtüyor. Seni gayet iyi anlıyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nasıl pis bir zihniyet ya bu. Aldatmaya bahane arıyorsun sadece başka hiçbişey değil. Zaten konuşmandan belli o kadına değer vemediğin. Kadın değer görmediği adamla neden birlikte olmak istesin. Kadının sevdiği kişiye iştahı kabarır. Aklında aldatma fikri varsa illaki hissettiriyorsundur kadına zaten. Ki sözle de kaldığını sanmıyorum sanal manal hazırda bekleyenin vardır. Acıdım karına
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyelim ki öyle. Beni bundan vazgeçirmek için daha da cazibeli olması gerekmez mi? Ben birlikte olmazsam gözü dışarı kayar diye.
O zaman kadında evde yeteri kadar ilgi görmediğinde, kocasından iltifar duymadığında, hediyelere boğulmadığında dışarıda bunları yapan erkeklerden etkilenip aldatabilir.
Erkek ilgi alaka gösterir işlerde de yardım ederse kocasını reddedecek kadın yoktur. Reddediyorsa net nefret ediyordur. Bak sevmese yine yapmaya çalışır evli çünkü.
Dediklerinin hepsini yapıyorum. Yardım da ederim. Zaten dağınık bir adam asla olmadım. Hatta onu en az 20-30 kez yurtdışına eğlenmeye götürdüm. Cinsellik dışında çok iyiyiz. Nefret desen 25 koca yıl geçti. Ama sevmiyor cinselliği. Ona göre sadece görev. Bunu değiştiremedim bir türlü. Şimdi kim kime saygı duymalı? Sevmediği için ben ona mi? Sevdiğim için o bana mı?
İki tarafı da dinlemek lazım. 25 yılda kaç defa aldatmışsındır kim bilir. Fıtratımızda var cinsellik sevmiyor olduğunu sanmıyorum. Benim eşime de sorsan isteksizim cinselliği sevemiyorum ama öyle değil. Eşimi sevmiyorum. Onunla yaşadığım cinselliği sevmiyorum. Zevk alamıyorum bitsin istediği geliyor sürekli. Elimde olan bişey değil
Sanırım senin eşin bu konuda biraz bencil. O yüzden. Biz öyle değiliz, o keyif almıyor değil. Sevmediği bişey yapmam, sevdiklerini de hep yaparım. Ama öyle bir keyif alıyor ki 2 hafta canı istemiyor. 2 hafta sonra da hemen boşalıyor. Sorun aslında sevmemesi de değil. O orgazmın ona 2-3 hafta yetmesi.
Bende aynı dertteyim her gün boşanmayı düşünüyorum ama yapamıyorum ortada bir çocuk var ve ben aldattım ama aldat aldat nereye kadar kardeşim insan sürekli yaşamak istiyor bunu o yüzden boşanmak lazım istekli bir kadınla evlenmek lazım
Tahmin ediyorum kardeş ama böyle olmaz ki insan eşi varken evinde gidip başkasıyla bir şeyler yasaması çok saçma yanında ama dokunamıyorsun düşünsene anlatmak istediğim tam olarak bu
Bu kadar neden uçkur meraklisisiniz anlamıyorum yapmayınca ne oluyor gidin tedavi olun
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onun tedavi olması gerekmiyor mu? Ne uçkur düşkünlüğü? 15 gündür tık yok diyorum. Her gün desem hadi neyse de? 15 günde yapmayacaksak ben evde saksı olayım daha iyi.
Hanım çocuklara bakıyor kimbilir ne kadar yoruluyor. Bir de sizinle ilgili problemleri olabilir. Yani biraz sohbet edin. Bir derdi var mı sorun bir hediye alın. Özlediğinizi söyleyin. Yani aldatmayı düşünmek nedir , yazık günah yapmayın. O eve başka bir kadının gölgesini sokmayın
Bu dedikleriniz bizim gibi evde özellikle yapılmaz zaten. Standarttir sohbet etmek, dinlemek, dertleşmek. Ne onun ne de benim gizlimiz , saklimiz , anlatmayacağımiz şey yoktur. Sıkıntı da burada zaten. Sorunum yok diyor. Ayrıca çocuklar küçük değil. Öyle bakıma muhtaç değiller yani. Genelde odalarında takilirlar. Akşam 1-2 saat balkon buluşması yaparız. Gırgır şamata. Ama olay yatağa gelince sorun başlıyor.
Belki kendinde bir sıkıntı görüyor , örneğin vücudunu beğenmiyor belki ya da sizin onu beğenmediğinizi düşünüyor belki. Bir sebep muhakkak vardır her şey anlatılmaz ya da anlatmaktan yorulmuştur gerek duymuyordur kaçıyordur. Lütfen aldatmayın. Aklınıza asla gelmemeli bu ihtimal
anlatsin diyorsun ama onun anlatmasini beklemeden sen sorsana. esin o senin bir sorun oldugunda sorabilirsin acikca konus bu durumu. uzun suredir birlikte olmuyoruz bi sorun derdin mi var diyebilirsin
Anlatsın derken durup dururken demedim zaten @bademezmesii, o dedigin soruları yüz kere sordum. Hatta belki normal zamanda anlatamaz diye ortam bile yaptım. Rahat olsun kasmasin diye ama maalesef hiç sonuç alamadım.