Güncellemeler
+1 yıl
Anuler hymen %60 %70 kadinda olan türden
Güncellemeler
+1 yıl
Hani var diyenler 😅😅😅 nerdesiniz?
Esnek zarlarda sadece kanama olmuyormus benim hymen anuler en cok kanama gören türlerden biri benden niye gelmedi 😅 binde birmis ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kan gelmeyebilir bazen neden bu kadar çok şaşırdın ki.
Ataerkil toplum yüzünden
Kadınların cinsel organı içe doğru olduğu için o zar var. Bu bebekken çocukken pislikten idrardan dışkıdan falan korusun diye oluşmuş biyolojik bir mekanizma bence. Kimisinde esnek olabilir kimisinde hiç olmaya da bilir tam hakim değilim ama bizim ataerkil toplum kafasını bırakıp anaerkil olmamız lazım bence. Dindar biri olmadığım için belki de böyle düşünüyorum
İçerde degil dis kisminda adet kani akmasi icin vardir
Yani tam bilmiyorum girişin 3-5 cm içinde işte. Kişiden kişiye değişiyor bu. Bazıları penisin başını alıyor ama yine de zara gelmiyor.
3 4 cm icerde degil o cm dediginiz sey dis kismin genisligi
Anlamadım şu an tam. 😂😂🥲 Hiç á. m görmemiş gibi hissediyorum şu an kendimi
Demeki bilgisizsin
Kanayan sey halka kismi internete yazarsan google fotoğraflarına erisebilrisin
Kaç kere kızlık bozdum ki. 🥲🥲😂 Ne biliyim ben. O kadar incelemedim şeyi hizalayıp ittirsem bana yeter. Zar var yok bana ne. Kadın benle iken bana sadık ise gerisi anlamsız çok da öğrenmek istemiyorum yani
Demeki iliskiye girmeyi bilmiyorsun bozduysan kadin hazir degilmis kendini kasmis normalde doktorlar kanama olursa direk gelmelerini gelmesini isterler kanama olup ölen kadinlar var
Kan gelmesi normal birsey degil
İlişkiye girdim ama birkaç damla bir kan gelmişti birisinden. Zaten kimse bence oluk oluk kanamaz ki arkadaşım. Çeşme mi bu 🥲😑😑😑😬
Kanayanlar mevcut
Evet duydum aslında hastanelik olanlar oluyormuş ilk geceden. Yapı meselesi belki. Herkes bir değil.
Çocuklu adama da "ilişkiye girmeyi bilmiyorsun demek ki" dedin ya burada sesli güldüm 😂😂😬
Değişiklik gösterebilir yapısal olarak
Tamamda hani normal zar kaniyormus ya kanamadi onu diyorum
Esnek demekki zarın normal değil
Malmisin oku doktor normal dedi en cok kanama turu olanlardan dedi esnek filan demedi herseyi esnege baglamayin
Tamamda doktorun her dediği doğrumu olucak belki yanlış teşhis yaptı
Koskocaman okumus doktor yanlis teshis yapacak degilmi?
Öyle deme insan sonuçta yanlış ameliyat yapar içinde makas unutan da doktor
Yaw heheheheheh dayatmasi yapacaksiniz ya kadina hemen suclu doktor veya kadin kizlik kanamasi diye birsey yok ataerkil toplumun uydurduğu hurafe
Biyolojik bişey bu
Biyolojik dedigin sey olmayan birsey zar filan yok travma ve zorlamadan kaynakli bir kanama olan birsey
Öyle olsun
İlk kez yeni mi yaptın :)
Yooo 1 sene once 5 kez kanama filan olmadi
Hmm canın yandı mı peki?
Evet
Çok mu
nasıl yani
Basbayaga kanama olayina inanmiyorum
yok zaten öyle bir şey
Ataerkilin uydurdugu birsey
Demekki kanatamamıslar😂😂
Kanadı mj
Hayir inanmıyorum kanama olayina
Hmm bişey soktun mu
Hayir ilk iliskiydi
Hmm nereye kadar girdi
Zaten kizlik zari basinda olur ne önemi var nekadari girdigi icerde diye bir kizlik zari diye bir şey yok
Hmm parmaklıyon mu