Açıkçası küçüktüm görüntü veya ses yok sadece mesaj yoluyla sanal seks yapmış bulundum fazla uzun sürmedi sonrasında ne yapıyorum ya ben diyerek tövbe ettim ve ondan uzaklaşmak istediğimi ona da söyledim uzaklaştık fakat üniversiteye başlayacağım sehirdeymis reelde 1 kez de olsa görmek isterdim seviyordum çünkü fakat utanıyorum da geçmişte yediğim bu b.. ktan ötürü davet etmeli miyim etmemeli miyim yanlış anlar mı ben onu severken o beni sevmiyormus gerek yok diye düşünüyorum mantıken ama kalben de istiyorum bilmiyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBazen böyle şeyler okuduğumda kendi yaptıklarım ve etmediğim tövbelerim geliyor aklıma. Sizler ne kadar küçük şeyler için tövbe etmişsiniz ve ben ne büyük bir günahkârmışım meğer… Başkasındayken bana koşmasına sustuğum insanlar mı, aşklarıyla dalga geçtiğim adamlar mı, aniden terk ettiğim aşklar mı… nefret ettiğim halde aşık sanılan kalpsiz ruhumum mu… Yoksa gözümde köpekten farkı olmayan erkek milleti mi?
Eskiden bunu yaptığın adamla görüşebilirsin.. Çünkü çok masum..59 Yorumla
Soran+1 yılYa o da pisman zaten dindar birisiydi ama küçüktük bilmiyorum o sebeple pisman oldum açıkçası daha kimseyle yapasım da yok öyle bir düşüncem de yok fakat beni sevmediğini söylemesi dokundu bayağı ben sevdiğim için yapmıştım onda gram sevgi yokmuş dostum olarak görüyorum dediği an kendisi de bitti ben de çok nadiren mesajlasıyoruz üzerinden bayağı bir zaman geçti onun olduğu sehiri kazanmısım o da yeni mezun olup atandı derken aynı sehire dusmusuz karşısına cıkasım yok veya gorusesim sadece onun burnunun dibinde olduğumu bildirip görüşmemek istiyorum ama içine dokunur mu değer verdiği birisinin görüşmek istemeyesi o yönü de var umursamayacak olur mu olursa zaten hiç gerek bile yok
- +1 yıl
Sana seni sevmediğini söyleyen biriyle asla görüşme……. Burnunun dibinde olduğunu bildir ama asla görüşme.
Soran+1 yılEvet ben de öyle yapıcam yorumumu bir iki aya güncellerim yorumun burada kalsın ne olduğunu anlatırım fikirlesiriz 😂
- +1 yıl
Peki:)
- +1 yıl
Seninde çok çetrefilli imis ask hayati be su
- +1 yıl
Zordu.
Soran+1 yılMümkünse yorumcularımı rahatsız etmeyiniz en sevmediğim şeydir maalesef
- +1 yıl
Ama bunun biraz suçlusu da senmissin gbi geldi ama simdi mutlusundur umarim
Soran+1 yılÇetrefilli aşk hayatı varsa bu sizi hiç alakadar etmez
En İyi Cevaplar
Görüşme derim. Çünkü aklına onlar gelecek ve tekrar istediğini düşünebilir. Hiç bulaşma
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sonunda düzgün bir yorum yemin ederim
Soran+1 yılTabii
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin sanalda olsa ilk iliskin olması nedeniyle hafızamda güzel anı olarak kalmış o üniversiteye başladıysa senle kaldığı yerden devam eder ama evlilik garantisi olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten onunla bir ilişki istemiyorum uğraşamam sadece kalben hala daha seviyorum bilmiyorum hayatıma kimseyi de alamadım ondan sonra garibime gidiyor karşısına çıkıp pişman etmek falan istiyorum veya burnunun dibine girip o davet ettiğinde gitmemek gibi gibi
Soran+1 yılAbuk subuk yorumları kaldırıyorum ve inan seni de tanımıyorum
Soran+1 yılSana demiyor bana diyor yorum yapamadığı için senin üzerinden sormuş
+1 yılSanalda yaptığın şeyi reelde yaşamak istediğin düşüncesi olacaktır onda, bu yanlış anlaşılma olur mu onu bilemiyorum tabi!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
+1 yılAy yok ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
21 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım
Böyle yerlerde sorulacak soru değil ki bu en azından sadece kızlara sor ki bak kardeşim üsüsmesin başına
04 Yorumla
Soran+1 yılGizliyim zaten ususemezler
Soran+1 yılKim takar ki onları direkt siliylrum yorumlarını salla
+1 yılSanal seks yapmıyanmı var neden bu kadar büyütüyorsun ama onun aklından çıkmamıştır işi yine cinselliğe getirir
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman salla
- +1 yıl
Cineslliğe düşkünsen sen bilirsin
Soran+1 yılDeğilim kalsın
- +1 yıl
Senş sevecek birini bulmalısın
Soran+1 yılErkekler sevemezler öyle bir inancım yok maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda bir çekim varmış demekki. Hala onunla ilgili düşüncelerin varsa çekim az da olsa devam ediyordur. Buluşup konuşmaya başladığınızda o çekim tekrar alevlenecektir bence.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. sanal seks ile reel arasında daglar kadar fark var kimse sanalda olduğu gibi bir huyda değil reelde gerçekler
00 YorumlaSanal s*x yaptığım insanlara pek güvenemiyorum ya bi anda engel atıyolar ya da bi hiç mişim gibi veda etmeden gidiyolar bence çok da güvenme
00 Yorumla
+1 yılO sevmiyorsa hiç uğraşma farklı hayaller kurar sana karşi
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten mantıken istemiyorum kalben istiyordum çoğunluk görüşme taraftarı gorusmiycem
- +1 yıl
Bencede kendin üzülürsünüz
Soran+1 yılEvet biliyorum
- +1 yıl
Üzme kendini yazık etme kalbine
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılGidip görüşsen bsy olmaz merk etme ama görüşmesende bisey kaybetmezsin görüşürsen senle tanışmak isteyen biri var orada okdr
00 Yorumla
+1 yılBenimde var oyle kişiler sanal reel vs gecmiste kaldigi icin görüşüyorum bi sorun yoksa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer güvendiğin ve sevdigin biriyse neden olmasın. Seni yiyecek değil ya!
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanal yaptığın birinin sana yaklaşımı gene aynı yönde olacaktır bunu göz önünde bulundurularak görüş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBence öyle bir hata yapma mesajları hat8rlarýıp gerçeğe çevirmek isteyebili riske atma kendini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMantığını dinle, sıkıntıya girme : )
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmiste kaldi bos ver benimde ne aptalliklarim var ohooo 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk ve son aptallıgımdı allah korusun daha yapmak istemiyorum küçüktüm bir de
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sakin buluşma, konuşulanları hatırladıkça gerçeğe taşımak ister.
10 Yorumla
+1 yılGörüş elbette sorun olmayacaktır
00 Yorumla
+1 yılO isteseydi sana ulaşırdi zaten boş ver
511 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama karşısına çıkıp pişman edesimde var bilmiyorum trilyon tane düşünce var xd
- +1 yıl
Umarım karşılaşmayız diye dua et boş ver onda hiçbir değerin yok. seni güzel sevecek birini bul
Soran+1 yılÖyle yapmalıyım dimi
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Soran+1 yılAma şey yapmak istiyorum gitti yerde olup haberinin olmasını sağlayıp bana yazdığında yok hemen çıkacagız demek istiyorum onu da mı yapmim içimde mi kalsın😂
- +1 yıl
Bu aksiyonlar boşa.. zamanını enerjini daha düzgün biri bulmaya harca.. duyu organlarını başka birine açık tutmayi dene..
Soran+1 yılEvet haklısın ama bilmiyorum inan kalben seviyorum mantıken istemiyorum bir de hafif uyuz kaptım uyuzluk ile sevgi bir araya gelince bence insan saçmalamaya başlıyor ama yapmiycam en iyisi
- +1 yıl
Yapacağın her hareketi anlar zaten ne amaçla yaptığını.. hiç gerek yok bunlara. seni çoktan kırk kere arar sorardı zaten. onda hicbir değerin yokmuş belliki. boş ver
Soran+1 yılYok kız ara sıra yazıyor yoklamak için ne yapyosun diyor cevap veriyorum görüldü yapıyor ertesi günü sabah yazıyor 😂o da ayrıyetten sinirimi bozuyor zaten sırf o sebeple istiyordum ama vazgeçtim merak etme
- +1 yıl
Gece trafigi yoğun belliki. Diğer kızlara yazarken sana anca sıra geliyodur.. sabah oluyodur.
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum ama burnunun gibine gidip gorusmuycem cidden yapcam onu taktm snsbzbzbx
+1 yılkız ne olacak buluş küçükken olan bir durum bir de mesaj yolu ile hiç olmamış gibi davran konusu geçerse dalga geçersin espiri yaparsın abartma
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirde okuyrsun yani görüşme görüşüp napicaksin ki bişey olmaycksa
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmiycak abi her şey bel altı düşünmeyin zaten mantıken görüşmek istemiyorum kalben istiyorum arada derede kaldığım için soru sordum soruyu düzgün okuyun
- +1 yıl
tamam gideblrsin git gor görsen de bisy değişmeyecek sonucta
Soran+1 yılHayır görüşme demene demedim bir şey gecmeyecekse demissin ona dedim ilk görüşme demeni aldım zaten yorum olarak görüşmeme fikrim daha ağır basıyordu zaten
- +1 yıl
İyi baklm ozmn hangi şehirdi ki
+1 yılSevmek gunah degil ayip degil ona yaz söyle
00 Yorumla
+1 yılGörüşebilirsin, görüşünce o konuşmaları pek hatırlamıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüş nolcak. Aynı anda hiç birden fazla kişiyle oldunu düşünmüş müydün?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır düşünmedim
Cevap sahibi+1 yılYaşamadın da demi ya da bir kadınla
Soran+1 yılNe erkek ne kadın elime erkek eli değmedi istemem de zaten bakirelik yemini ettim beni gerçekten seven birisi çıkmadıkça bozmaya niyetim yok sevişip anal yapanlar bakire olduklarını sanıyorlar fakat onların ruhu o... Maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşma o kötü anilarini daha çok hatırlatacak ve belki de tekrar isteyecek dokunmak ister üstelik
00 Yorumla
+1 yılBeşer şaşar konuş gitsin kdkd
10 Yorumla
+1 yılKüçükken olmuş bir hata bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılGerek yok seni unutmuştur belki de
00 Yorumla
+1 yılistiyorsan görüş tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlar.
00 Yorumla
+1 yılBence görüşme aklına o gelecek çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHala yazisiyorsunuzmu
00 Yorumla
+1 yılGörüş.. ama gerçeğinin yaşamadan peşini bırakmaz.
00 Yorumla
+1 yılGörüş oturur birer kahve içersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz cinsellik yasadigimzla bile kankayzevli herkes
05 Yorumla
Soran+1 yılAy yok ben yapamam senin dediğin şeye bak nasıl yüz yüze bakıyorsunuz utanma olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılAlisiosn artik normal oluo ki her sey cinsellik bile
Soran+1 yılBen almiyim ya anormal çünkü normal değil bu
Cevap sahibi+1 yılGorursun on seneye
Soran+1 yılAlmiyim allah korusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasin ve kaç yıl oldu
07 Yorumla
Soran+1 yılŞu an 19 yaşındayım 15 yaşında falandım işte
Cevap sahibi+1 yılUzak dur. Atamamistir içinden. Sonu yatakta biter
Soran+1 yılYok öyle birisi değil eminim ona da beni sevmediği için biraz pişman edesim var 😂
Cevap sahibi+1 yılErkekleri tanıdıktan sonra çok geç olur. İlerde hatırlarsın uyarımı çok geç olur
Soran+1 yılMerak etme gayet iyi tanıyorum onu zaten görüşmeyi istesem ben isterim o değil
Cevap sahibi+1 yılSoruyu silme 2 3 ay sonra haberleselim
Soran+1 yılTamam güncelleme yaparım
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gorusurseniz o konu. gelir gundeme kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılGörüş bisi olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılAma sanal seks yapmayı sevdiğim için kısa süreli devam ettirdim sonrasında vazgeçtim normal arkadaş olarak bir süre konuştuk bana hiçbir duygu beslemedigini söyledi ve ben hala daha da seviyorum böyle umursamaz birisini umursuyor olmak aptallık ama elimde değil maalesef
Soran+1 yılSeks yapmayı sevdiğim için kısmını onu sevdiğim için olarak düzeltiyorum yanlış anlaşılmaya çok müsait olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşeyi göze alıyorsan görüş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörüş ne var bunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Görüş biseyler iç sonra yoluna devam et
00 Yorumla
+1 yılDavet edersen sevismek istedigini dysunicek
00 Yorumla
+1 yılSanalı reele döndürmeye çalışır.
00 Yorumla
+1 yılGörüş tabi çocuğa belki handjob yaparsin
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin ama gerek bence
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılGörüş istiyorsan
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındaydın
00 YorumlaGörüş
00 Yorumla
+1 yılboş ver bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılHiç o toplara girme
00 Yorumla görüşme
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence görüş
00 YorumlaDikkatli ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Tabi tabi yZ şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Görüş bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma bnce
00 YorumlaGörüş
00 Yorumla
+1 yılHangi şehir o
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcan gelcen mi
- +1 yıl
He evet