Eşim neden yatakta fantezi elbiseleri sevmiyor?

Merhaba arkadaşlar,

12 yıllık evliyim yaşım 35. eşime çeşit çeşit fantezi iç çamaşırları giyimleri aldım ama bana dediği şu ben eskort değilim bunları giymem bunları eskortlar giyer diyerek kavgaya etmeye başladı benimle. Kavga büyüdü tabiki geçmişe döndü eskileri önüme koymaya başladı ve şu an boşanma aşamasına geldik. Bu akşam işten geldiğinde sarılmak istedi uzak dur benden dedim. Dün gece bana karşı söylediklerin benden nefret ettiğini benimle aynı yatakta yatmak istemediğini, benimle evlendiğimiz günden beri mutsuz olduğunu sen söyledin lütfen uzak dur benden dedim. Bu hafta ailesinin evine bırakıcam ona dedimki 5 ay görüşmeyelim sen bu sırada kafanı topla hala bu şekilde devam edersen bu evliliği bitirelim yok devam etmeyeceksen bu evlilik devam eder diyerek rest çektim. Aranızda beni kötüleyen arkadaşlar olacak ama inanın bildiğiniz gibi değil. Herşeyi inat. en son söylediğinde ise tartışırken sen erkekmisin erkek olsan beni döverdin gibi kelimeler söyleyince neredeyse cinnet geçirecektim ama çok şükür o duruma gelmeden evi terk ettim. Sizce bu kadının amacı nedir?

Eşim neden yatakta fantezi elbiseleri sevmiyor?