Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde ne cesaret ya. Yol yakınken dön karseşim. Nude atmıyorsun diye sinirlenen yarın evlendiğinde de istediği pozisyonda yapmıyorsun diye sinirlenir. Baştan göndermeyip tavrını koymalıydın ama olan olmuş. Bi buluşmanızda onun telefonundan tüm fotolarını sil. Sonra da tavrını koy artık istemiyorum bu tarz konuşmalar. Evlenmek istiyorsan benimle evlenince her şey olur ama bi daha nr bu tarz muhabbetler ne de nude iste benden de. Bak bakalım tavrı ne olacak. O zaman anlarsın senle ciddi mi yoksa gönülmmü eylendiriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYa haklisiniz aslinda hic boyle yapabilme ihtimalini dusunmemistim.. telefonuna kaydetirmiyorum boyle fotolarimi ekran goruntusu almiyor. Evlenicez zaten genciz simdi tadini cikaralim diyor..
Cevap sahibi+1 yılO kadar emin olma yinede. Çünkü telefona inince yedeklendiyse kalabilir
Cevap sahibi+1 yılKi böyle inancı olan birisiyle de evlilik düşünmeni tavsiye etmem. Baba olduğunda da kızına aynı şeyi diyebilecek mi? gençsin yaşa istediğini diyebilecek mi?
En İyi Cevaplar
Karşılıklı istekle gerçekleşen bişey olsaydı kimseye yorum hakkı düşmezdi ama sen istemediğinde seni darlaması trip atması onun ne kadar gereksiz olduğunu gösterir ve 1 buçuk senedir seninle evlenmeye karar veripte hala evlenmediyse oyalıyor olması büyük bir ihtimal bence ayrılmalısın hayatından ayrılan bir salmonellanın senden birşeyler eksilteceğini sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evlenecek yasta degiliz cunku ikimizin de okulu bitmedi onun 2 benim 1 senem var. okullar bitince evleniriz direk diyoruz.. ilk kendi istegimle attim o isteyince kiramadim cok gec saati soyledigi sozlerde hosuma gitmisti gaza gelip ozel fito atmistim ama bazen istemiyorum o siradada cok israr ediyor etme diyorum ihtiyacim var baska kadinlara mi bakayim diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de normal değil istemediğin bir şeyi seni zorlamaya hakkı yok öyle bir saçmalık mı olur açık fotoğraf istiyor göndermeyince sinirleniyor bebek mi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben daha once attim cunku simdi o ihtiyacim var at diye oyuzden israr edebiliyor. Eskiden benden istemeye curret edemezdi simdi ediyor korksun istiyorum utansin istiyorum bunu nasil saglarim iliskumiz eski masumiyetine kavussun istiyorum
Ya bak şimdi herkes başına bela olur şu bu demişte sen bu çocuğu seviyorsun o çocukda seni seviyor güveniyorsunuz ki bunuda yapiyorsunuz ayrıca evlenmeyi düşünüyorsun kimseyi takma atmak istemediğin zaman istemiyorum sonra atarım de yoksa sorladıkca ondan soğumaya başlıyacaksın ama kimsenin dediğini takıp kendini tedirgin etme derim 🤍
04 Yorumla
Soran+1 yılTessekur ederim 🥺.. tam olarak özetlediginiz gibi iste sadece bazen istemiyorum o da o siralar cok israr ediyor ihtiyacim var felan diye bunu yapmasin istiyorum
Soran+1 yılNe icin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünseniz bile nişanlı olsanız dahi bu konular konusulmaması lazım sizden o şeyi istememesi lazım Günahtır Uygun değil Hersey evledikten sonra yaşanmamasi lazım burdan belli ki dinle alakaniz ilim sahibi değilsiniz olsaydı bu istegi bizlere sormazdınız Bilmenizde Çok Fayda Olurdu İnsaAllah Allah Nasip Eder
23 Yorumla
Soran+1 yılAslinda ben namazini kilan orucunu tutan biriyim yaptigiminda gunah oldugunun farkindayim. Cok seviyorum sevgilimi nefsime yenik dusuyorum maalesef. Kendisi de benim ilk sevgilim olur. Ben ona bunu dedigimde dayanamiyoruz tutamiyoruz kendimizi ilerde tovbe ederiz diyor
- +1 yıl
Tövbeler Günah islenmek var edilmedi O yuzden Temiz saf duygularla sevmek guzel bisi iletisime ara verin telefonla geç saatte konuşmayın uygun değil namaz tutugunuz halde bunları isteyene tepkinizi koymanız lazım dı
Soran+1 yılBasta tepkimi koydum ama zamanla beni alistirdi ve bu duygulari bana yasatinca hosumada gitti ee sevgi de olunca arada
Seni cinsel obje olarak kullandığı aşikar. O nude isteyip atmadığında buna sinirlenip seni zorluyorsa bu kişiyle mutlu olmazsın. Daha sevgiliyken böyle kendi isteği olsun keyfi yerine gelsin diye isteklerini yerine getirmsn için baskı yapıyor ve senin fikrine saygı duymuyor. Yollarınızı ayırsanız çok daha iyi olur
21 Yorumla
Soran+1 yılAcaba bunu ben basta kendi gonlumle attigim icinmi kolaylikla zorliyabiliyor? Gecelikle foto atmistim kendisine gecmiste bir kac sefer istedigi icin. Simdi ztmak istemeyince neden felan diyor
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. O çocuk seninle evlenmez kimse ilerideki çocukların annesinden böyle iğrenç bir şey istemez ! Ama asıl acınası olan bu görmeyecek kadar saf olmanız ! Kendinize az bir şey saygınız olsun ya ve sanırım önceden atmışsın umarım arkadaş gruplarına atmamıştır eleman
16 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Soran+1 yılBeni cok kiskanan biri atacagini sanmiyorum, erkek kuzenlerimle konusmama bile dayanamiyor. Ayrica oyle biri olsa neden 2 yildir benimle beraber olsun?
Ben attigim icin zaten pismanlik duyuyorum onu sevdigim icin dayanamayim atiyorum israrina
Soran+1 yılAnlat belki anlarim buraya fikir almak icin yazdim zaten kafami kurcaladigi icin bu konu
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Mersinli_kız bu ne bicim uslup ya, sana bir sey soran olmadi. Isine bak.
Değil.
Yardımcı olunmasını isteyen erkek acizdir. Hatta bunu nude isteyerek yapıyorsa bunu istismar ediyordur ve çıkarcı, fırsatçıdır. Hele sen istememene rağmen bir de sinirleniyorsa daha da sıkıntıdır.
Evliliği düşündüğünüzü yazmışsın. Bu kişi şu anda böyleyse evlenince istemediği herhangi bir şeyde veya cinsellik yaşayamadığında neler olacak orasını sen düşün ve ona göre karar ver.
Köprüden ince son çıkış olabilir bu durum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGercekten hic boyle dusunmemistim ya…
Attigin nude ilerde basina bela olmasin, bildigin tanidign yakinin olan kisilere, sevgilinde olsa, nisanlinda olsa nude atmayin, araniz bozuluyor, kavga ediyorsunuz, ayrilmak isteyince nudelerinizi yayarim diye tehdit yiyorsunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılDogru haklisiniz ama ekran goruntusu aldirmiyorum instadan anlik atiyorum wp dn de oyle
Soran+1 yılHaklisiniz yemin ettiriyorum almadigina dair felan ama emin olamam iste guveniyorum ona da oyle yapavak serefsiz biri degil gibi
Soran+1 yılYok ayrilmaz eger ayrilacaksa bunun icin uzulecek kiz da degilim sadece boyle utanmadan israr etmesi zoruma gidiyor, mesela yuz yuzeyken eskiden elimi tutmaya cekinirdi yanlis anlarim diye yanima girismezdi asla simdi cok rahat takiliyor eskisi gibi cekinsin istiyorum nasil yaparim bilmiyorum
+1 yılDaha önce atman senin suçun aslında. Neyse atmamak konusunda kararlı ol, sert bir dille uyar eğer dinlemiyorsa sevgisine pek de güvenmemek lazım
25 Yorumla
Soran+1 yılNasil oldu bende anlamadim boyle seylere de karsiydim aslinda, bazen oyle guzel giyiniyorum acik felan atasim geliyor ama o o isi yaparken at diyor bende onu istemiyorum
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Ama istemediğin birşeyi yapma hiç bir şekilde evlilik falan diyorsun da o da belli değil yani bence atma daha fazla dikkatli ol tehditle karşılaşma
Soran+1 yılEkran goruntusu aldirmiyorum kesinlikle ama arkamdan hileli uygulamalarla aliyorsa bilemem 😓
Evet haklisin sadece aramiza sogukluk girsin istemiyorum ama atmakda istemiyorum- +1 yıl
Onu zaaf haline getirme kendine yapma bunu evet o olmazsa hayatında bir süre eksiklik hissedersin ama zamanla geçer zaten bunu dediğin zaman araya soğukluk sokuyorsa amacı senden yararlanmak sadece ve buna izin verme
Soran+1 yılGenelde biraz soguk yapmaya baslayinca hemen atiyorum artik atmayim hic bakalim nasil tepki verecek aslinda bende kiyamiyorum biraz kendini acindiruyor
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Abi ne biçim ilişkiler var şaşırıyorum 😄 o evlenmeyi düşündüğü insana bunu yakıştırıyorsa zaten çokta bir şey beklememek lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisiniz ama hic oyle biri degil gibi uzun yillar arkadasim di kendisi 5 yildir hayatimda bilmiyorum yapmaz gibime geliyor bir de anlik atiyorum saniyelik oluyor
Evlenmeyi düşündüğü bi ilişkide hiç bi adam bunu istemez ve atmayınca sinirlenmeside ayrı bi konu. Çekinmeden sert bi dille uyar.
13 Yorumla
Soran+1 yılAcaba ben daha once attigim icin mi bu sekilde istiyebiliyor diyorum sizce ondan olabilirmi?
Soran+1 yılEvet bu yuzden ama hic utanmiyor isterken korkmuyorda yanlis anlarmi diye bu hale biraz ben getirdim onu ama geri koksun cekinsin istiyorum onu nasil yaparim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic normal bir durum degil seni seven kisi seni buna zorlamaz emin ol buna zorla istiyor sonrasında atmayinca da kusuyorsa ondan sana hayir gelmez seni cinsel obje olarak da görüyor olabilir. Seni senin kadar da sevmiyor da olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ona bunlari soyledim cok uzuldu ozur diledi seni herseyden cok seviyorum sadece cok istekliyim dayanamiyorum felan dedi
Cevap sahibi+1 yılHer firsatta istememesi lazım seviyorsa senin de bir özelin var
Soran+1 yılKendinin cani isteyince cok israr ediyor iste ozel felan dinlemiyor
Cevap sahibi+1 yılAtmayinca da sorun cikariyor herhalde
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu çocuğun ailesini tanıyormun.. taniyorsan ailesine söyle oğlunuz benden nude fotoğraflar ister atayım. O zaman obyola gelir. Olmazsa ayrıl.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Doğrusunu yapıyorsun bence ilk sevgilimle 3 buçuk 4 yıl ilişkimizden sonra ayrıldık. Biz nude den daha fazlasını yaşadık ama en azından vicdanım rahat
02 Yorumla
Soran+1 yılVicdanim rahat derken? Biz de bazen ileri gidiyoruz bulusunca malesef…
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılDaha bugün burada bir hanım kardeşimiz eski sevgilisinin nude ile tehdit ettiğini yazmış. Başınıza dert almayın. Atma bence.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç atmayın, evlenmeden göstermeyin bir şeyinizi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAttigim fotolar zaten unlulerin paylastigi sekildeki fotolar oluyor. Oyle ciplak seyler atmiyorum.
+1 yılEvleneceğine nerden eminsin bu kadar :D Peki ya evlenmezseniz vicdan azabı cekmezmisin hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılCekerim elbette o diyor bende dusunuyorum oyuzden oyle dedim
Hayır değil istemediğin ve atmadığın zaman saygı duymalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu ona nasil aciklarim
Gizli Üye(36-45)+1 yıldegil amaç belli seni kullanıyor seks için birlikte yani sevmiyor bas sutu gitisin cok seviyorsa nude atmayı o poposunu cekıp atsın mıllete kullandırmayın artık kendısınızı böyle embesıllere
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklasik 2 yildir beraber ama oyle olsa birakirdi
Cevap sahibi+1 yılok ok tamam
+1 yılNasıl normal mi arkadaşım iyi misiniz? Kullandırmayın kendinizi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik düşünülen ilişkide böyle şeylerin olacağını düşünmüyorum toplumsal kurallarımız genel kabullerimiz nedeniyle düşünmüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyoruz ama ciddi dusunmedigin insanlami boyle seyler konusulacak?
Cevap sahibi+1 yılYani ikinizi de tanımadığım için genelden yola çıkarak yorum yaptım
Sevdiğinden başkasıyla olmak istemiyordur belki fakat ülkemiz erkeklerinin geneli değerli bulduğu kadınlarla cinselliğe sınırlar koyuyor
Mesela bir erkeğe annesi ve babasının ilişki yaşadığı için kendisinin dünyaya geldiğini anlatmak kavgayla bile sonuçlanabilir çünkü annesini kutsamış belki bekar bir anne ve yeniden evlenmek istiyor ancak oğul engeline takılıyor
Soran+1 yılAnladim ne demek istediginizi de ben bunu ona soyledigimde kendimize engel olamiyoruz napalim evlenince tovbe ederiz felan diyor
Cevap sahibi+1 yılÖzrü kabahatinden büyük bana pek tatmin edici gelmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adam ciddi düşünse ne olur nude istiyor ondan ayrıl ve kimseye atma malzeme etme kendini bu pisliklere
01 Yorumla
Soran+1 yılBasta kendim istegimle guzel gozukmek icin gecelikle atmistim ondan yuz buldu heralde oyuzden israr ediyor zorlama beni diyince baska kadinlara bakmak istemiyorum ama ihtiyacimda var diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgiliden çok bu seni kullanıyor gibi
Ve evlilik görmüyorum ben burada ki sevgililik de yok
Soğuk davran ayrıl ondan
05 Yorumla
Soran+1 yılYaklasik 2 yildir beraberiz her dakika her yaptigini haber eden disari cikarken bile benden izin alan biridir. Cok sevdigini de soyluyor hissediyorumda acaba ben daha once attigim icin mi bu sekilde davraniyor olabilir?
Cevap sahibi+1 yılAşkım sadece konuşuyorsunuz bu yaptıklarını herkes yapar sevgililik bu mu acaba sence
Cevap sahibi+1 yılGözünü boyamış kullanıyor seni
Soran+1 yılSevgililik ne peki? Ilk sevgilim bu kisi benim. Sevdiginu gercekten hissediyorum yaza Nisan yapalim felan da dedi
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sevmiyor o seni
+1 yılSevgili olduğunuza emin misiniz? O pek oyle davranmiyor gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapıyorsan evleneceksen bunun da olması gerekiyor zaten
00 Yorumla
+1 yılHayır normal değil. Evlilik düşünüyormuş kesin düşünüyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal degil. Hangi konuda olursa olsun Israrcı insanlardan uzak durmakta fayda vardir.
00 YorumlaTabikide normal değil sapıklık atma kimseye oranın buranın fotoğrafını saf mısınız
00 Yorumla
+1 yılE tabi senin görevin onun için cinselliğini tatmin etmen kızdırma erkeğini 🤣🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri bu olsa gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet aliskanliklarini degistirmek istiyorum bunu nasil yaparim?
Soran+1 yılOyle degil mesela eskiden utanir cekinirdi benden korkardi yanlis anlarim diye artik o duyguyu yitirdi israr etme beni zorlama dememe ragmen istemeye devam ediyor ben eskisi gibi olsun istiyorum
Soran+1 yılGercekten oyle ilk yakinlasmalarimizda ben hep agladim ve devam etmek istemedigimi soyledim yine de diger bulusmada devam ettik… ama gercekten eski masumiyetine ulasmasada ona yakinlassin istiyorum yinede cekinsin azda olsa benden bunu nasil saglarim?
Soran+1 yılTessekur ederim 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil
Evlilik diye kandırıp işini görüyor
Uyanık ol09 Yorumla
Soran+1 yılTek isini görse 2 yildir benimle olurmuydu?
Cevap sahibi+1 yılOlablr.. Vücudun güzelse olur :)
Cevap sahibi+1 yılSonuçta evlenmeye daha var o zamana zevkimi alır ayrılablrm diyebilir
Dikkat et lütfen, üzülmemen için diyorum
Soran+1 yılEvet haklisiniz evlenmemize daha var cunku okulumuz var önumuzde ikimizinde. Ama iliskiye girmem tam anlamiyla sadece cok yakinlasiyoruz surtunme vs yasaniyor. Bunlari da mi engellemeliyim?
Cevap sahibi+1 yılEngellemelisin bnce
Yoksa surekli o iş olur her buluşmada
Cinsel ilişkşye döner, fb gibi olur
Soran+1 yılHer bulusmada surekli sevismeye basladik zaten iki sohbet edemez olduyduk bende o an o dokunmaya baslayinca sert davranip durduramiyorum Bende arzuluyorum sonra eve gelince pisman oluyorum ne yapsam ya
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir ilişkiniz var? Düşünsene hep seviş seviş nereye kadar
Sohbet dertleşme yok , hep okşa yala öp em...
Alışırsan surekli sevişmek istersin
Soran+1 yılAlistirdi resmen zaten beni, her bulustugumuzda illaki oluyor. Aslinda eskiyi dusununce daha guzel iliskimiz vardi diyorum. Artik benimde canim istiyor bir kere tatdigim icin ama en aza nasil indirebilirim sizce? Eski haline donme sansi var mı ?
Cevap sahibi+1 yılEski haline dönmez bnce onu bırakmalısın
1 kere yaptıktsn snra gerisi geliyor
Uzak durmak için seni o işe yönlendiren kişiden uzak durmalısın
Yoksa aşk meşk sohbet yerine sürekli elleşme yiyişme olur
O da sevgililik değil, nefsi doyurmak sadece
Yaşın kaç bu arada?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılrahatsız oluyorsan atma tabiki, film aç, ya da eskorta git rahatla diyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNude isteyen erkek şerefsizdir, ondan değil koca dümdüz adam bile olmaz🤦♀️🤦♀️🤦♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal değil. Ne derse desin atmayın (fotoğraflarınız varsa sildiğinden emin olduktan sonra
00 Yorumla
+1 yılDeki sabret evlendigimizde bizzat sen çekersin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliligimize daha cok var dayanamiyorum diyor
- +1 yıl
Neyse ne istiosa çek at. bari başka kizlardan istemesin
Soran+1 yılBaska kizlardan istemez zaten oyle biri degil
- +1 yıl
O zmn sende atma
+1 yılArzuluyor seni. şey yaparkrn sana bakarak tatmin oluyordur.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu diyor zaten
- +1 yıl
Alışmıs artık. yani surekli farklı foto ister. ve her defasında daha cok arzular.
Soran+1 yılCok arzuluyorum deli oluyorum seni istiyorum diyor bende geri dayanamayip atiyorum
- +1 yıl
Kudurtmuşsun
Soran+1 yılOda oyle diyor zaten bu kotu bir sey mi
- +1 yıl
Yok iyi bence. detayli konussak olur mu. bisey sorcamda
+1 yılBide şöyle tripler var başkalarıyla her haltı yiyip ciddi ilişki yaşıdigi birine ben temizim soyleyim evlenmeden olmaz vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil böyle biri ile ciddi düşünme bence
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun disinda baska sorunumuz yokki
- +1 yıl
Evlendikten sonra başkalarından nude istemesindan rahatsız olmuyorsan sorun yok 😂
Soran+1 yılNiye baskalarindan istesin
- +1 yıl
Alışkanlık olmuş ister bence
Soran+1 yılBiz görusemiyoruz sonucta ondan istiyor
+1 yılBöyle biriyle evlenmek istediğine emin misin
11 Yorumla- +1 yıl
aynen yakında sada mazoda yapar buna severler bu tıplerı bosa yazma
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbiriniz normal değilsiniz
10 Yorumla O işi derken?
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor bence
00 Yorumla
+1 yılNude istemek dahi normal değil bana göre.
00 Yorumla
+1 yılÇok sakıncalı bir durum
00 YorumlaTam ergen atmak zorunda çekilsin
00 Yorumla
+1 yılBana göre normal değil.
00 YorumlaNudesiz ilişki mi olurmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. normal degil. seni vücudun için seviyor
00 YorumlaNormal değil seni apaçık kullanıyor
00 YorumlaAynen evlilik düşünüyorsunuz 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen çok istekli değil misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılKimine göre normal kimene gire değil
00 Yorumla
+1 yılZorunda mıymışsın? Atma iyice sinirlensin
00 Yorumla
+1 yılNormal değil atma bence
00 Yorumla
+1 yılnormal değil ve seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılNereden buldun bu salağı
01 Yorumla- +1 yıl
Sapiklara dadanmissin... aferim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye öyle bi sevgilim yok bana atsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Atmak zorunda değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bir kere attiusan hep ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Ne biçim sevgilin var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk byöle erkekler o r s olarak görür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAliskanlik kuduruktan beterdir
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım