Deneyimsiz bakire birine nasıl davranırsanız
Nasıl zevk alabiliyor
Nasıl zevk alabiliyor
Olabilir herkes anasının karnından tecrübeyle doğmadı, yaparak yaptırarak tecrübe kazanacaktır. Bunun için önce öpüşmeyi öğrenecek sonra kendi öper. Öpüşmeye dudaktan başlar önce nasıl yapacağını karşılıklı yaptıktan sonra benim yaptıklarımı sende yapacaksın der dudak yüz gidik botun gerdan iner oradan göğüslere geçeriz göğüs halkakarini ve uçlarını nemli di ile dilleyip iki elle yanyana getirip bir birini bir diğerini öper vakumlar yalarım yeterince öpüp erdikten sonra öperek göbek ce çevresi bacak içleri ve balkutusu vadisine iner oradaki dudakları nemli dille dilleyip öpüp yalayıp kendinden geçmesi sağlandıktan sonra yüz üstü yatırıp ayak kalça bel omuzlar öpülerek kalça arasına sürterek oda bizde bosalmasi sağlanır kizlıginada dokunmadan işi bitiririz böylece ne yapılacağını ögrenir
Yani ben bütün bedenini öperek başlamıştım bu na koltuk altı da dahildir libidosu tavan olduktan sonra facesitting pozisyonunda oral yapmıştım ama oldukça nazik ve hassas bir şekilde ona yaşamak istediklerini acısız ve yüksek haz ile yaşatmış tım
Cevap
35Cevap
Bir kişiye karşı sevişilmez, sevişme beraberce gerçekleşir.
Bakire olsun, olmasın, put gibi dikilip kalırsa o tek taraflı sevişme olur.
Zevk kısmı işin detayıdır.
cut.
İlk vajinal ilişki yaşanmasından mı bahsediyorsun yoksa o olmadan neler yapılır diye mi soruyorsun?
Önce küçük dokunuslarla hangi noktalarından hoşlanıyor onu ogrenirim sonra yanaktan ya da boyundan başlayarak sevişmeyi baslatirim
Uzun yıllar yıl eşimle o şekilde yaptık bir sorun olmadı
Ben genelde vajina bölgesini yalayarak bosaltiriim , göğüslerini falan.
Kucağıma alır öpüp okşarım mmlerini bakarım sonra fındığını fıstığını öpüp yalarım bayılana kadar
Çok nazik yumuşak ve ön sevişmeyi uzun tutarak yaparım
Tam bir birleşme olmayacaksa bakire kıza oral yapılarak zevk verile bilir
O dahada güzel olur emin ol böyle korkak ürkek her dokunusunda böyle tüyleri diken diken olur
Öncellikle oral yapardım sonrasında da memeni emerdim
Tecrübeli ellerde zevkten dört köşe olur bakire de kalabilir hala sorun yok
yani bazi noktalar var tahrik eden oralara odaklanmak gerek
Oral icin kursun atar kursun yerim 😀😂😂
Istah varda bulamadik ki yapacak adami daha bosalmadan yoruldum tripleri basliyo
Oha 😂
Bakire daha zevk verir
Klitoris denen bir şey var
Yumuşak ve sakince sevişerek
Oral ve erotik masaj yapılabilir
Deneyimin cokda burada nasıl anlatayım
her yerinden zevk aldırabilirsin
Yüzeysel şeyler yaşanabilir zevk verecektir
Oral, anal ve öpüşme ile.
Maharetlerini burada paylaşmak olmaz
İlk sevgilimi aklıma getirdin.
Dil darbeleri önemli.