Cinsel Yaşam Bir gay erkeklerden tiksinmeye başlayıp kadınlara yöneldiyse ne olur bu durumda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinselliği seçim mı yönellim mı olur 24 ume kadar eşcinseldim şimdi tamamen kadınlara yöneldim Bir gay erkeklerden tiksinmeye başlayıp kadınlara yöneldiyse ne olur bu durumda? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Biseksuel dir ya da duyguları karışmış niye tiksindin ki erkeklerdn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demek ki gay değilmişsin eğer gerçekten kendini gay hissetsen bir anda kadınlara yönelmezdin 0 0 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl kafan karışmış senin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle oldu biraz ne önerirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Allahım vurduran erkek nasip etme 2 9 Yorumla drejkano27 +1 yıl Çok korkuyorsan başına gelir ha 😁😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @drejkano27 Allah korusun... Yorumla drejkano27 +1 yıl Amin Yorumla Soran +1 yıl Gaylerde 2 rol var pasif (dediğin vurduran kaba tabir) aktıf erkeksi olan Aktifdim Yorumla bahtsızromeo +1 yıl Aktif erkeksi olmuyor kardeşim aktifde gay oluyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Midemi bulandırdın pis gay sus Yorumla bahtsızromeo +1 yıl Bana mı dediniz hanımefendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bahtsızromeo hayır Yorumla Soran +1 yıl @bahtsızromeo hayır yaşamadığım hayatta neler hissediliyor bilemezsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biseksuel dir ya da duyguları karışmış niye tiksindin ki erkeklerdn
Demek ki gay değilmişsin eğer gerçekten kendini gay hissetsen bir anda kadınlara yönelmezdin
Doğru yolu bulmuşsun kardeşim
Kendini keşfediyormuşsun 24 e kadar
Biseksüel olabilrisin
kafan karışmış senin
Evet öyle oldu biraz ne önerirsin
Allahım vurduran erkek nasip etme
Çok korkuyorsan başına gelir ha 😁😁😁
@drejkano27 Allah korusun...
Amin
Gaylerde 2 rol var pasif (dediğin vurduran kaba tabir) aktıf erkeksi olan
Aktifdim
Aktif erkeksi olmuyor kardeşim aktifde gay oluyor.
Midemi bulandırdın pis gay sus
Bana mı dediniz hanımefendi
@bahtsızromeo hayır
@bahtsızromeo hayır yaşamadığım hayatta neler hissediliyor bilemezsin
Normal normal