Sevgilimle uzun ilişkimizde ilişkiye girmekte ısrar ediyordu kabul etmedim bakireyim evlenince olsun diyorum netim. Terketti farklı sebebten.3 ay sonra barıştık şimdi de her hafta buluşuyoruz 3. Buluşmadan sonra üstüste iki keredir eve gitmek istiyor nude istiyor. İlişkide ısrarcı değil ama istemediğimi bildiği halde duruma göre bakarız diyor? Kavge etmeden önce nude istedi kavga ettikten sonra zaten olmuyor vs konuştu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa ağır g. zekalısınız ya da milletle dalga geçiyorsunuz … eğer gerçekse derdi Sandece seni becermek senin üzerinden kendini tatmin etmek isteyen bir ırz düşmanının hala nasıl farkında olamıyorsunuz pes !
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır beraberiz. Evlilik düşünüyorduk en başta ısrar etsene ayrılmadım ondan
Soran+1 yılLuan da ısrsr etmiyor ani olur diyor bakarız vs ama istemediğimi de biliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılGarip zorlaması ben oldam zorlamam istemiyosa niue zorlayasın ki seve yapılmayan hiiçbirşeyin anlamı olmazki
06 Yorumla
Soran+1 yılBen dedim yaparsam isteyerek yapmam belki sonra psikolojim iyi olmaz pişman oluruz. Bilmiyorum erkeğim bende 25 yaşımda dayanamıyorum belki çok zorlanıyorum diyor
Soran+1 yılşu an ısrsr etmiyor ama evde buluşmak istemesi bilmiyorum ya
- +1 yıl
Yüz yüze bir şey yaşarsın idare edersin ayrılınca zorlanması geçmişmi
Soran+1 yılşu an ilişki diye zorlamıyor belki barışalı 2 ay oldu diye
Soran+1 yılAni olur bakarız diyor
- +1 yıl
Bilmiyorum garip benim sevdiğim kadında beni fakirim diye terk etmişti bilmiyorum bu asırda kimse kimseyi sevmemeli
Çok iyi yapmışsın Tebrik ediyorum seni Helal olsun sana
010 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmadık ısrar ediyor bazen yapalım diye
Soran+1 yılYapmam zaten. Sizce evlenmeden istemesi sevmediğini mi gösterir
Soran+1 yıl5 yıldır birlikteyiz
Soran+1 yılYok kesinlikle yapmam da evlenmemize 3 sene var dayanamam diyor bazen
Soran+1 yılİşte benle konuşuyor benden istiyor ama istemediğimi biliyor
+1 yılCinsellik olmadan ilişki mi olur allah aşkına. ne bekliyorsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzeysel şeyler yaşıyoruz ilişkiye girmedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayril acik ve net ne demek nude cinsellik yuh yani
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır beraberiz diyor istiyor banyoya girmeden önce falan
Cevap sahibi+1 yılIstersen yirmi yildir beraber ol. Ne munasebet
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana saygısı olmadığı belli niyeti seninle sadece seks. Ayrıl.
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma nedeni sevgim bitti demişti monoton olduk gerçek sebebini buluşunca söylerim dedi ama umutlanma buluşmadım. Dönünce de ailesinden biri intihara kalkmış yalnız kalmak istemiş.
Soran+1 yıl5 yıldır beraberiz dönünce ısrar etmedi ama bakarız dedi belki yaparız ben kesin istemiyorum
Soran+1 yılEvlilik planları yapıyorduk terketti. Şu an evlenicez diyor ayrı kaldığımda anlamış çol sevdiğini
Cevap sahibi+1 yılSen istemiyorsan kesinlikle yapma.
Soran+1 yılYok yapmam ama devam etmelimiyiö bilmiyorum şuanda çok iyi ama İşte buluşunca belirtiyor hep yapmak istediğini
Cevap sahibi+1 yılDevam etme. Seven insan evlilik öncesi seks yapmakta ısrar etmez.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelal olsun 5 yıldır birliktesin ve yapmamışsin
016 Yorumla
Soran+1 yılBen Yapmam onun yapmaması benle beni sevdiğini mi gösterir
Soran+1 yılIsrar ediyor ama yapmadık
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yaptın yarın öbür gün ne olcagı belli olmaz. Günahını almim ama sen aldatmiyodur demi
Soran+1 yılSanmıyorum bir kez terketti 3 ay sonra barıştık
Cevap sahibi+1 yıl3 ay içinde ne yaptı acaba sordun mu hiç günahını almak istemem bak yanlis anlama sakın. bide 5 yılda en fazla ne kadar yakinlasma oldu
Soran+1 yılİlişkiye girmedik işte bir kere sürtünme oldu 5 yıl içinde bir de barışınca oldu
Cevap sahibi+1 yılGaliba baya seviştiniz
Cevap sahibi+1 yılYani bence bakirelik zardan ibaret degil ama tabii karar senin
Soran+1 yılO istedi
Soran+1 yılİlişkiye bakarız diyor ısrsr etmiyor şimdi ama terketmesinin konusunu açınca bitsin tasma diyor
Soran+1 yılTamam diyor ben senin gibi körü körüne bağlı değişim bana herkes aynı dedi
Cevap sahibi+1 yılÇok mu seviştiniz peki bunun icin pisman oldun mu
Soran+1 yıl5 yıl içimde oldu ani bişey olması çok pişman değilim
Cevap sahibi+1 yılOndan önce başkasiyla sevistin mi hiç
Soran+1 yılİlk sevgilim
Cevap sahibi+1 yılÖğrenci misiniz yani fırsatı nerde buluyosunuz aile evi olsa tehlikeli sonuçta
+1 yılAmacı sevmek değil haberiniz olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır beraberiz sevmesem niye konuşayım diyor evlilik planları yapıyor
Sadece cinsellik için bereber kabul etme
00 Yorumla
+1 yılAyırl lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılTerketmesi başka sebeptendi ama cinsellik yaşamadım diye değil. şu an geldi affettim ama İşte bazen diyor bakarız belki yaşarız
boş adam ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılYa barışalı 2 ay oldu terketmesinin konusunu açıyorum ikide bir ama direkt dedi bitti olmuyor. Bir de 2 keredir ev diyor
+1 yılboş ver en iyisi olmuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa onu dedi sonra bi şekilde üste çıktı seni çok seviyorum dedi şimdi yine konuşuyor
- +1 yıl
Aynısını arkadaşım yaşadı yanımda hüngür hüngür ağladı. Tavsiyem ilişkini kesmen yönünde.
Soran+1 yılNasıl oldu onunki kısaca anlatsanız
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler