Sadece bedenler mi?
Duygular mı?
Ruh mu?
Seks karşındakiyle neyi paylaşmaktır?
Sadece bedenler mi?
Duygular mı?
Ruh mu?
Seks karşındakiyle neyi paylaşmaktır?
Bazı kişiler sadece bedeni, bazı kişiler hem duyguyu hem de bedeni paylaşır, yani aslında bu seks ne kadar veya nasıl anlam yüklediğiniz göre değişmektedir. yani bazıları tek gecelik ilişkileri tercih ediyor bu tarz ilişkilerde tabi ki sadece bedenler paylaşılıyor çünkü kişi bunu sadece ve sadece zevk almak için yapıyor yani aşık olduğu veya sevdiği için değil. bazı kişiler de aynı şekilde sadece aşık olduğu kişiler ile cinsellik yaşıyor ve bana göre doğrusu da budur ama tabi ki herkesin kendi hayatı kimseye karışamam. sonuçta herkes özgürdür bana zararı yoksa istediği kişi ile istediğini yapabilir.
ben kendim için konuşursam benim için aşk önemlidir. yani ben aşık olduğum kadın ile sadece bir şeyler yaşarım duygusuz seks bana hiç mantıklı gelmiyor ama hayatta bunu da yapabilirim yani sonuçta yalnızsam ve kimse tarafından sevilmediysem zevk almayı istemek benim de hakkım.
Tek seferde yazıp benden kurtuldun 😄
Evet öyle oldu :D kurtulmak demeylim ama
Öyle oldu ama ,😄
hayır olmadı ya :D sorular sorman güzel
Soruya mahal bırakmadın 😂😂
O zaman bir daha ki zaman kısa yazıyım :D :D
Onun bedenini alırsın, kendi bedenini verirsin... Onun arzularını kendi arzularınla birleştirirsin... Kendi ruhunu onun ruhuna karıştırırsın, sonunda "bir"leşirsin, onunla "bir" olursun... Cinsel birleşme, iki bedenin birleşmesi değildir, iki bedenin, iki ruhun uyum içinde "bir" olmasıdır. Seks 1+1=2 eşitliği değil, 1x1=1 eşitliğidir. Sen onda erirsin, kaybolursun, o sende erir, kaybolur... Sen, senden bir parça verirsin, o sana kendinden bir parça verir... İki, bir olur... Mesele sadece erkeğin kadını s*kmesi değil... Ruhunu katarak sevişmiyorsan, görev gibi yapıyorsan anlamı yok...
Yorumlarda muhakak bir müstehcenlik oluyor 😄 yapma da eig vereyim
Metnin geneline bak, içinden cımbızlama yapma, 9,5 tan 10 işte
Seks sadece bir yatağı paylaşmak değildir. Hayata dair herşeyi içeren bir duggu selini, arzuları, şehvetleri, sevgileri, zevkleri, tenleri, bedenleri, ruhları, mutlulukları, hoşnutlukları paylaşmaktır.
Sekse duygusal anlam yükleyenler seks yapamaz yaptığını zanneder , bu yüzdendir ki ülkemizde neredeyse kadınların tamamı doğru düzgün bir orgazm yaşamadan ömrünü tamamlar.
Seks asla bir aşk değildir.
Cevap
32Cevap
Özetle senin hissettiğin ya da hissetmek istediğin duyguları, arzuları vs karşı tarafa hissettirebilmen.
Selam gadası 🙃
İnsan partneriyle ruhuyla bir bütün hale gelir. Yeni hisleri duyguları dokuları bir bütün halini alır. O an yaşanılan haz tutkunun kelimelerle tarifi yoktur.
Duyguları, arzuları , zevkleri paylaşmaktır benim için.. Ve bu yönüyle de çok mükemmel.. Sen zevk veriyorsun ve karşındaki de zevk aldığı için sana zevk veriyor düşünsene 🥺
Mükemmel hissettirir
İki partnerin bu duygularını harmanlayın tek bedende patlama sanatıdır. burada iki bedenin tek beden gibi birleşip bütün olması alınacak keyfi ve zevki artırır ilişkinin zirvesini yakalarsiniz
Biz erkekler içimizde ne varsa veriyoruz. Gerek duygu olarak gerek sıvı olarak 😂
Ya bi git 😂😂😂
Haklıyım 😂
Kiminle yaşadığına göre değişir bu. Birisi vardır her şeyi paylaşırsın, birisi vardır sadece o anki zevki paylaşırsın.
Kim olduğuna bağlı eğer sevgilimse duygu , ruh her şey olur
Ruhun istemesi lazım, sonra Duygular sonrası bedenler
Seks karşındakiyle duyguları paylaşmak ve parlatmaktır
sıvı teması :)
olagan ustu bir tarif aramaya gerek yok :)
Bedenimiz mutlu oluyor, duygularımız daha da yükseliyor, ruhumuzun doydugunu hissetmiyor muyuz? Seks bence hem fiziki hem de manevi bi alışveriş
Bedenler ruhlar mankenler komşular o an ki dusunduklerin ortaya bir karışık söyledin farzet
Bedenleri paylaşmak. Daha doğrusu kullanmak
Partnerinle ise her şeyi... Partnerini ise namussuzluktur.
Zevki, ruhu, bedeni ve özgürlüğü paylaşmaktır..
Hem beden hem ruhun birlesimi... İkisi bir butun bence
Alışverişler güçlü olmalı.. ve 4s kuralına göre hareket etmeli
Duygular bence daha ağır basar
Gozlerdeki isigi paylasmaktir :)
hepsi bir arada
Karşılıklı aliş veriş
Beden ruh his duygu teslimiyet
Cinsel durtuleri ve fiziksel ihtiyaçları
Organ paylaşımı
Hepsi
Bedenler
Salgıları paylaşmak.